Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам пост за продиџи, викам чекај баш ме интересира шо било како било да прочитам.
Почињам, читам 3 збора и почнува после тешко да ми иде читањево, глеам парва бил со кумановскиот и викам ај бе заеби шо ми е гајле па за продиџи како било, демек ја па ги слушам па да знам... :ROFLMAO:

Утрово кога одев на контрола, преминувајќи улица ми застана на пешачки цитроен берлинго полно вехабии. Мочкава ми се смрзна само што ги видов, мамата језива нивна...

Јаоо какви кретениии работат по администрација све да им ебам тоа глупите ебате неодговорни и неспособни створења да ви се пљукнам на тоа мозокот шо го имате ако го имате.

Понеделник цел живот мразам а од денес има тродопло да го хејтам тоа баксузот ден ух!

Отиде денот у курац ма све по список!

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Оргазмот ми трае повеќе од концертот на Продиџи.

Драга, што им направија овие дечки од вчера шо не ги препознавам на овие дечки шо уствари правеа прекрасна музика?

Прееска кога поминував низ чаршија во строгиот центар на градот видов една забулена млада госпоѓа како му дава инструкции на своето дете т.е чупе да бидам коректен во изборот на зборовите да не се налутат дел од нашите почитувани соожители на Р.М да ги турни гаќината и да се измокри на сред плоштад во пешачка зона на неполни пет метра пред влезот на една рибарница пред очите на стотици минувачи и нејзиниот сопруг кој нормално чекореше неколку метри пред нив како што е адетот.
Детево кое имаше три-четири годинки малку страмежливо си направи физиолошка потреба како некое куче и најверојатно потоа си заминаа комплетно на пазар и тулумба пошто ги одминав и не видов дали некој изреагира на чинот.
После ми е многу мерак да го слушам Петрит Сарачини и Амон Мра како милозвучно мелат за да се нема стереотипи за одредени националности и дека е сељачки тоа.

Кајги...

Приказни од булеварот
пред 3 часа ·
Ленче Ристовска, станала Ленче Ристовска Јукан...
Тука завршуваат моите соништа за малата. Идам да се начукам...
.

Чао Кајгиииии....
suicide.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom