Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Глеам пост за продиџи, викам чекај баш ме интересира шо било како било да прочитам.
Почињам, читам 3 збора и почнува после тешко да ми иде читањево, глеам парва бил со кумановскиот и викам ај бе заеби шо ми е гајле па за продиџи како било, демек ја па ги слушам па да знам... :ROFLMAO:

M

Moon Child

Гостин
Утрово кога одев на контрола, преминувајќи улица ми застана на пешачки цитроен берлинго полно вехабии. Мочкава ми се смрзна само што ги видов, мамата језива нивна...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Јаоо какви кретениии работат по администрација све да им ебам тоа глупите ебате неодговорни и неспособни створења да ви се пљукнам на тоа мозокот шо го имате ако го имате.

Понеделник цел живот мразам а од денес има тродопло да го хејтам тоа баксузот ден ух!

Отиде денот у курац ма све по список!

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Оргазмот ми трае повеќе од концертот на Продиџи.

Член од
11 август 2016
Мислења
4
Поени од реакции
1
Драга, што им направија овие дечки од вчера шо не ги препознавам на овие дечки шо уствари правеа прекрасна музика?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Прееска кога поминував низ чаршија во строгиот центар на градот видов една забулена млада госпоѓа како му дава инструкции на своето дете т.е чупе да бидам коректен во изборот на зборовите да не се налутат дел од нашите почитувани соожители на Р.М да ги турни гаќината и да се измокри на сред плоштад во пешачка зона на неполни пет метра пред влезот на една рибарница пред очите на стотици минувачи и нејзиниот сопруг кој нормално чекореше неколку метри пред нив како што е адетот.
Детево кое имаше три-четири годинки малку страмежливо си направи физиолошка потреба како некое куче и најверојатно потоа си заминаа комплетно на пазар и тулумба пошто ги одминав и не видов дали некој изреагира на чинот.
После ми е многу мерак да го слушам Петрит Сарачини и Амон Мра како милозвучно мелат за да се нема стереотипи за одредени националности и дека е сељачки тоа.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.667
Кајги...

Приказни од булеварот
пред 3 часа ·
Ленче Ристовска, станала Ленче Ристовска Јукан...
Тука завршуваат моите соништа за малата. Идам да се начукам...
.

Чао Кајгиииии....

Kajgana Shop

На врв Bottom