Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
4 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Иако побара совет од машки,верувам дека женските подобро можат да те советуваат во случајов.
Ти и ѕвониш,ти ја бараш,ти сакаш да се видите,ти ова,ти она.Ајде смени тактика сега.Најди друга занимација и обврска,исполни го времето со другари,не и виси над глава,бидејќи ми мириса дека е решена да раскине.Јави и се од култура еднаш дневно,не ја малтретирај на школо,не и викај да се видите,односно олабави ја малце.И почни да се смееш пред нејзе,а не да ја гледаш со тажни очи и поглед кој кажува аман те молам да се видиме.Тоа се создава притисок,особено во тинејџерски години.за да не ја загубиш,најди друга занимација освен да ја напињаш:smir:

Овде си во право, сето тоа го правев, но сватив дека не треба толку да ја форсирам. Па еве веке од неделата и немам пишано ниту пак јавено. Видов дека ме барала таа во 18:00 денес.
Изгледа многу и одам по г*зот , а таа тоа незнае да го цени.
Фала за предлогот иако неодамна и јас го испланирав, сепак фала од сето срце.
Инаку ајде девојки кажете како да ја доведам до мисла дека може да ме загуби. Дали е доволно само ова горенаведеното од Leandra?

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Овде си во право, сето тоа го правев, но сватив дека не треба толку да ја форсирам. Па еве веке од неделата и немам пишано ниту пак јавено. Видов дека ме барала таа во 18:00 денес.
Изгледа многу и одам по г*зот , а таа тоа незнае да го цени.
Фала за предлогот иако неодамна и јас го испланирав, сепак фала од сето срце.
Инаку ајде девојки кажете како да ја доведам до мисла дека може да ме загуби. Дали е доволно само ова горенаведеното од Leandra?
Глеаш, убаво штом си ја сватил играта на топло ладно, тупо е ама секогаш функционира :).

Не сум девојка ама ќе ти одговорам, ниедна женска не смее да знае дека ќе сечеш вени по неа а уште помалку дека не можеш да ја оставиш ако сакаш. Ако така мисли веќе имаш проблем :). Тоа што во секој момент ти е достапно бргу го губи твојот интерес а кај жениве тоа посебно важи :). Можеш ли ти да ја оставиш а да не ти пукне срце по неа? Дури и ако не можеш блефирај дури и како тренинг, еден ден ќе ти се најде :).

Мислам дека веќе ти е јасно како одат работите :smir:.

Член од
4 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Да брат, искрено ова твоето ми помогна. Сепак морам да се заблагодарам на сите па и на администраторите, затоа што мислев дека ќе нема фајда ако се зачленам на форумот и побарам помош, но сепак ме уверивте во спротивното. фала

Член од
5 ноември 2009
Мислења
18
Поени од реакции
3
Пред некој ден имав шанса за прв пат во животот да си фатам девојка....се идеше добро по ред нели отидовме да прошетаме и јас блокирав не знаев што да и кажам и се засрамив до фуллл....за да не ми се случи тоа повторно баш би сакал ако може некој да ми помогне како да ја зеведам и да ја прашам дали сака да ми биде девојка....ве молам за совет....благодарам однапред:smir:

J

Johnny Stulic

Гостин
Пред некој ден имав шанса за прв пат во животот да си фатам девојка....се идеше добро по ред нели отидовме да прошетаме и јас блокирав не знаев што да и кажам и се засрамив до фуллл....за да не ми се случи тоа повторно баш би сакал ако може некој да ми помогне како да ја зеведам и да ја прашам дали сака да ми биде девојка....ве молам за совет....благодарам однапред:smir:

Ников сам ти дојде потсвесно :wink::) шала цуци

Обиди се вака излезете со девојката и не мисли да ја фаќаш за девојка туку однесувај се како да си со некоја другарка, со некој кој допрва го запознаваш, со некој со кого сакаш да си поминеш убава вечер останатото ќе си дојде само по себе

Член од
5 ноември 2009
Мислења
18
Поени од реакции
3
Ников сам ти дојде потсвесно :wink::) шала цуци

Обиди се вака излезете со девојката и не мисли да ја фаќаш за девојка туку однесувај се како да си со некоја другарка, со некој кој допрва го запознаваш, со некој со кого сакаш да си поминеш убава вечер останатото ќе си дојде само по себе
изгледа не ме свати....сетоа тоа беше ама подоцна не ја бидуваше не знаев што да и кажам:kesa::kesa:

J

Johnny Stulic

Гостин
Тапчо,

Навистина сакам да ти помогнам ама не знам што да ти кажам нема некоја унифицирана фраза за да можеш да ја искористиш, покажи и ја финтата на Фармил да го заградиш чоечето со четири бали сено насредина да не мора да шета по редови и да губи време и си викам ќе те баци од радост.

Член од
5 ноември 2009
Мислења
18
Поени од реакции
3
Тапчо,

Навистина сакам да ти помогнам ама не знам што да ти кажам нема некоја унифицирана фраза за да можеш да ја искористиш, покажи и ја финтата на Фармил да го заградиш чоечето со четири бали сено насредина да не мора да шета по редови и да губи време и си викам ќе те баци од радост.
е не можам право да ја бакнам па нели треба да ја прашам дали сака да ми биде девојка

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
е не можам право да ја бакнам па нели треба да ја прашам дали сака да ми биде девојка
Не треба да ја прашуваш ништо. Однесувај се како да го сака тоа, бидејќи и го сака, само уште не знае. :smir:

А инаку, што и да правиш - немој да ја заведуваш. Немој да се правиш голем фраер. Напротив - кажи ѝ дека ти е необично и чудно што се шетате заедно, но дека ти е пријатно со неа и дека сакаш повеќе од тоа. Ако искрено го мислиш тоа, таа ќе го види тоа и ќе добие слобода да ти се приближува повеќе. А ако сака да ти се приближи повеќе, сè е супер :)

Поздрав. :helou:

J

Johnny Stulic

Гостин
Заслужуваш и да останам без спиење еве ситуација како Расколников

Тапчо(вцрвенет во образите пелтечи и мисли но е блокиран некако успева да проговори) - Знаеш навистина си поминавме прекрасна вечер, уживав во твоето друштво, навистина си супер.

Девојката (Што му е бе на овој мисли да преземи нешто) - Да исто и мене

Тапчо (леле сега што да и речам) - Ќе ти се јавам утре за на кафе покрај кеј денски ако си слободна

Девојката (ништо, недоквакан пубертетлија)- Не знам имам многу за учење , а книга немам фатено

Тапчо(знаев дека ќе ми удри корпа ,знаев) - Добро тогаш друг пат

Девојката (лила кога ќе и кажам утре на Маца за ова) - Важи

Тапчо (многууу сум глуп нека иди се у курац) - Ајде чао

Девојката (лила ќе почни А1 екслузив да одам побрзо) - Чао се гледаме на школо

Тапчо (рече се гледаме на школо изгледа има шанси сеуште)

Тапчо ако е ваква ситуацијата тогаш ќе добиеш одговор утре сега морам да спијам

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Тапчо, ти само ослободи се и бакни ја, ама мој совет е да го најдеш погодниот момент. Ти си машкото, не очекувај она да го напраи првиот чекор(срамота ќе биде за тебе:smir:). А ако те одбие... пффф, никому ништо,за понатака ќе имаш веќе искуство, а и има многу други женски, а тоа значи мноооогу шанси.

Со среќа, и пиши после што си напраил
:smir:

Член од
5 ноември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Imam eden seriozen problem...
Izleguvam so eden decko veke 2 godini i se e ok vo nasata vrska osven eden golem problem koj moram sto poskoro da go resam... Jas i toj uste ne sme imale seksualni odnosi iako jas go sakam toa, a toj poveke od se... Se oboduvavme dolgo vreme i veke poveke pati no ednostavno ne mozam da se opustam i pocnuvam da se tresam koga treba da se sluci toa... Ne znam dali se raboti za mojata psiha ili pak ednostavno mnogu me boli poradi nekoja druga pricina koja moram da ja otkrijam kaj ginekolog...
Ve molam pisete kako da go resam ovoj problem bidejki ne sakam poveke da cekam!!!
:kesa:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Imam eden seriozen problem...
Izleguvam so eden decko veke 2 godini i se e ok vo nasata vrska osven eden golem problem koj moram sto poskoro da go resam... Jas i toj uste ne sme imale seksualni odnosi iako jas go sakam toa, a toj poveke od se... Se oboduvavme dolgo vreme i veke poveke pati no ednostavno ne mozam da se opustam i pocnuvam da se tresam koga treba da se sluci toa... Ne znam dali se raboti za mojata psiha ili pak ednostavno mnogu me boli poradi nekoja druga pricina koja moram da ja otkrijam kaj ginekolog...
Ve molam pisete kako da go resam ovoj problem bidejki ne sakam poveke da cekam!!!
:kesa:
Да се работи за твојата психа :toe: доколку и двајцата сакате да го направите тоа не треба да има пречка,доволно дури и предолго одите за да немате односи :toe: можеби треба да се опуштиш да речеме со некоја чаша црвено вино ама не па да претераш,или едноставно да не биде се наместено туку спонтано нека се случи...мислам дека ќе успеете,со среќа :smir:

B

bLiZanaCi

Гостин
незнам стварно кој крај да го фатам....почнав да се шемам со едно машко уште првата вечер ко се видовме,и одма наредната вечер пак се видовме и пак се шемевме(тој уште рано дента ми се јави) .....сакав се да биди во тајност.....ништо не ми е на сериозно сватена работава,воопшто не планирам ништо со него.....Тој почна да се однесува како да сме во врска,а јас незнам што се случува,денес бевме заедно цел ден шетавме,преубаво си поминавме....едноставно почнавме да се збллижуваме...чувствувам дека сме нешто повејќе кога сме заедно,ама кога не сум со него,само мислам на тоа дека е добро што никој не знае сеуште за нас,дека со душа чекам да заврши се меѓу нас.....ама незнам,и сега не се свајќам салам што сакам...знам дека лажи цело време се,чувствувам,докажано ми е дека лажи го имам сетено и в лице му кажувам кога ме лажи.
незнам дали да продолжам да се гледам со него или да престанам.Сакам да продолжам да се гледам тајно,ама страв ми е да не го засакам ....незнам што ми се случува,можеби е се набрзина ???или па можеби сака само да ме придобие и да направи да го засакам за да ме убеди да имам секс со него(оти ова е скоро цел на секое машко :uvo:)затоа јас неможам да си го најдам вистинскиот,сите само тоа го сакаат,јас несакам и на крај завршува фино лепо врската никако,така да единствен спас да ен сум сама ми беше да си се шемам со некој како овој....ама и ова некако шемава ме буни и мене( одвратно ми е зошто неможам да си отпочнам салам врска со некој,незнам дали постојат воопшто такви луѓе,досега немам сретнато такви)

Kajgana Shop

На врв Bottom