Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Крај на краева па у право е МАРКО МЗТ.
Ако не сакаш ти да бидеш со неа кажи и стој цврсто на твојот став,не попуштај.Како што гледам секогаш кога ќе ти рече дека ќе се убие и ред тие работи ти попушташ и тука те сече она.Застани цврсто и готово.
Или сепак ти си во дилема дали да бидеш со неа или не?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Бравос бе да ја пушти да се убие, ме бендиса советов!
Она што би требало да направи е да каже што е тоа што чувствува и да објасни зошто ја напушта но никкао да ја остави да е убие. Овде ние не знаеме дали е начин на кој би го задржал дечкото или навистина сака да се убие сепак!

Кажи и тоа што ти лежи затоа што не се работи само за нејзините чувства, ами и за твоите. Ова го кажувам по претпоставка дека си бил со неа од што си ја почитувал барем. А доколку си го одгледувал тоа, сигурно дека не пропаѓа се во вода па тебе не ти е гајле што ќе се случи со неа.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Брат ти си серионзно загланев со неа:icon_conf
Пробај ако не полека полека да ја избегаваш,да видиш како ќе реагира.
Проблемот е што Jomero сака да седи на две столици, а да нема никаква обврска. Е така сите сакаме, ама нема...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Она што би требало да направи е да каже што е тоа што чувствува и да објасни зошто ја напушта но никкао да ја остави да е убие. Овде ние не знаеме дали е начин на кој би го задржал дечкото или навистина сака да се убие сепак!

Кажи и тоа што ти лежи затоа што не се работи само за нејзините чувства, ами и за твоите. Ова го кажувам по претпоставка дека си бил со неа од што си ја почитувал барем. А доколку си го одгледувал тоа, сигурно дека не пропаѓа се во вода па тебе не ти е гајле што ќе се случи со неа.
Нема да се убие . Има мозок за да мисли со него, а ако е изветреана тогаш другарка некоја ке ја разубеди . Тоа е само блеф. Кој ќе се фати на тој блеф после не може така лесно да избега . И да, она сака да го задржи дечкото така . Сум бил сведок на десетици слични срања од кои ниедно не завршило со самоубиство .

Он и кажува, она не слуша . Само ќотек според мене у ситуацијава би помогнал .

?

..........

Гостин
Нема да се убие . Има мозок за да мисли со него, а ако е изветреана тогаш другарка некоја ке ја разубеди . Тоа е само блеф. Кој ќе се фати на тој блеф после не може така лесно да избега . И да, она сака да го задржи дечкото така . Сум бил сведок на десетици слични срања од кои ниедно не завршило со самоубиство .

Како бе ќотек!? ами после апсаана :helou:

не бива со ќотек и+ примитивен начин е де.....он треба да и каже......валкај ја гумата ....и да ја ставе на игнор.
па она ако се убива нека се убива ....ама ке се убие на кукаво лето која се убила за еден к**р.....
лаже така го држе во заложништво.....психички за да не ја остави...
јас и некна скршив малку муабет со него .....ама изгледа и он сака да се :sekss: а неќе да му :pusk:....:toe: тое:helou:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322

Ти под предпоставка дека таа е иста како и останатите му предлагаш да остави на случајот дека 100% нема да се убие така? И дека блефира. А, зошто не го земаш предвид фактот дека за нејзината ситуација голем удел има Jomero, кој се уште и дава лажна надеж? А што би било - кога би било она што никој не го очекува?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти под предпоставка дека таа е иста како и останатите му предлагаш да остави на случајот дека 100% нема да се убие така? И дека блефира. А, зошто не го земаш предвид фактот дека за нејзината ситуација голем удел има Jomero, кој се уште и дава лажна надеж? А што би било - кога би било она што никој не го очекува?

Да,под претпоставка .
Џомеро ја како што разбрав сака да и избега да самоубицата . Ако грешам нека ме исправи он.

Последната реченица ... ризик јак, мила душа ...тоа ти е живот .

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28

Какво убивање?Да се убивале сите така лесно тогаш ќе требало да увезуваме луѓе.Тоа само така збори,момент на несвесност е.
P.S Jomero знаеш дека има до некаде право bounty_hunter.Така делуваш.Преиспитај се.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519

Ама ти не си била во врска со девојка, така? :)

И нормално, не знаеш дека некогаш само „океј бе, убиј се“ помага. Зошто има девојки на кои ти колку и да им објаснуваш зошто ги напушташ, они нема да те пуштат да ги напуштиш. Не збориме за разбрани девојки како тебе, туку емотивни примитивки. Ама онака - нема шанса да те пушти. Ќе цмиздри, ќе се лигави, ќе се заканува дека ќе се убие и ќе проба да те совлада на емоции. Ама некогаш треба да надвладее разумот и да ги совладаш емоциите.

И веруј дека нема да се убие ако и кажеш така. Туку најверојатно за два дена ќе ја видиш со друг. :toe:

Член од
4 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Машки оваа помош ја барам од вас! :)

Што мислите, што би било нај паметно според вас да направите кога мислите дека партнерката не избегнува? Не само сто мислам дека ме избегнува туку тоа веќе е и забележливо, не се гледаме со денови, а сепак во исто школо учиме. А пак надвор од школото да не зборувам, кога и се јавам секогаш има за учење и никако да одвои време за нас! Кога и спомнам за тоа што не се гледаме често, таа секогаш... Што ти мислиш јас не сакам да се видеме? Ама те срцко, овоа школо... дрн дрн дрн :D

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
ја мислам дека највероватно има друг...батали ја...али не пред да ја седнеш и да напраите саглам муабет...можеби е нешто друго

Член од
4 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
ја мислам дека највероватно има друг...батали ја...али не пред да ја седнеш и да напраите саглам муабет...можеби е нешто друго
Првото на кое помислив е тоа. Али тешко да ја заборавам толку бргу брат :( Иако одиме само 4 месеци. Али не ми е верно, затоа што имам другарки со кои што се дружи и што мислам дека би ми кажале доколку е таква работа. Но тоа не ме теши премногу затоа што све е можно. :toe:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
епа ако се 4 месеци тогаш ја би те советувал вака... да пробаш да не и се јавуваш ти некое време...издржи...не у стилу да се криеш од неа, него ако те бара она јави и` се и понашај се како све да е ок...дај си малце оддишка, иди си на биљард со другари, плеши баскет, склекови, ова она....нека трча малце она по тебе...ти си и` ги кренал акциите изглеа, многу ја тинтраш(што не викам дека не треба така...али сепак не заслужуваат сите таков третман.. многу малку од нив заслужуваат)направи да се свести дека уствари може да те изгуби

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Првото на кое помислив е тоа. Али тешко да ја заборавам толку бргу брат :( Иако одиме само 4 месеци. Али не ми е верно, затоа што имам другарки со кои што се дружи и што мислам дека би ми кажале доколку е таква работа. Но тоа не ме теши премногу затоа што све е можно. :toe:
Иако побара совет од машки,верувам дека женските подобро можат да те советуваат во случајов.
Ти и ѕвониш,ти ја бараш,ти сакаш да се видите,ти ова,ти она.Ајде смени тактика сега.Најди друга занимација и обврска,исполни го времето со другари,не и виси над глава,бидејќи ми мириса дека е решена да раскине.Јави и се од култура еднаш дневно,не ја малтретирај на школо,не и викај да се видите,односно олабави ја малце.И почни да се смееш пред нејзе,а не да ја гледаш со тажни очи и поглед кој кажува аман те молам да се видиме.Тоа се создава притисок,особено во тинејџерски години.за да не ја загубиш,најди друга занимација освен да ја напињаш:smir:

M

M del Mar

Гостин
Иако побара совет од машки,верувам дека женските подобро можат да те советуваат во случајов.
Ти и ѕвониш,ти ја бараш,ти сакаш да се видите,ти ова,ти она.Ајде смени тактика сега.Најди друга занимација и обврска,исполни го времето со другари,не и виси над глава,бидејќи ми мириса дека е решена да раскине.Јави и се од култура еднаш дневно,не ја малтретирај на школо,не и викај да се видите,односно олабави ја малце.И почни да се смееш пред нејзе,а не да ја гледаш со тажни очи и поглед кој кажува аман те молам да се видиме.Тоа се создава притисок,особено во тинејџерски години.за да не ја загубиш,најди друга занимација освен да ја напињаш:smir:
а ич да не и се јавуваш за да и текне дека и она треба да крене слушалка?!?па не си сам во една врска треба она да се потруди...а ако не ја сакаш батали ја ке си најдеш друга...не е крај на светот!

Kajgana Shop

На врв Bottom