Олимпијадата на ТВ, Рио 2016

На фантастичната програма сега од 16:30 во живо одбојка Аргентина-Куба,а сто пати поинтересниот натпревар и дерби во ракометот Хрватска-Франција како снимка ќе го даваат. :facepalm:

искрено преку таквото од ракомети, кошарки и фудбали

Да и ја до сега гледав финалиња у веслање и атлетика квалификации,ама пак велесили во ракомет треба да бидат пред репрезентации во одбојка шо ќе испаднат по групи најверојатно.

Ама коа више пренесуваш екипен спорт, не треба да има дилеми дека класико ракометно треба да иде пред факинг одбојка Аргентина - Куба, треба да си неедуциран спортски, или да тераш инат, друго објаснување неам.

Па поарно пушти бадминтон отколку мртва одбојка.

Ама па на крај краева кој ги ебе.
хрт2.JPG

Или ракомет давајте хрватска франција или тенис мареј нишикори. А не одбојка.[DOUBLEPOST=1471103792][/DOUBLEPOST]Или ракомет давајте хрватска франција или тенис мареј нишикори. А не одбојка.

Еве ги пак ретардиве, иде Мареј-Нишикори во живо, а овие го прекинуваат преносот и се вклучуваат на СНИМКА од ракометниот дуел Франција-Хрватска. Да Бог да не акне некој јак земјотрес и само зградата на МТВ да се сруши.

Клиторисот е недоразвиен пенис, изгуглај малце ;)
Јас колку што се разбирам од медицина, клиторисот е единствен орган кој нема функција и служи само за задоволство :D додека пенисот има повеќе функции.. Па сега не знам, поправи ме ако грешам во врска со тоа што реков дека го немаш...

Јас колку што се разбирам од медицина, клиторисот е единствен орган кој нема функција и служи само за задоволство :D додека пенисот има повеќе функции.. Па сега не знам, поправи ме ако грешам во врска со тоа што реков дека го немаш...
па нема функција пошо е недоразвиен, те поправам, дете на доктори сум, trust me :love:

А добро оти веќе два-три дена жив го нема Калински да коментира ништо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom