Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Освен Шиле другиве појма немаат пенали да шутираат...[DOUBLEPOST=1470599498][/DOUBLEPOST]:tapp:

Последно уредено:
Sega neka ja odlozat so Skendija taman da im odgovara i na niv i da im ja dademe titulata da ne se zaebavame cela sezona

На крај пак во Шиле ќе се крстиме сите.. Има место за уште еден странец во екипа, а тоа е веројатно резервирано за Барсегјан, дали сега дали зимава.. Не знам со кој памет уште го бркаат Стојков, кога е подобар од Влатче и Љамче во напад сигурно, ако случајно се повреди Балотели тек тогаш ќе видиме што е очобол со Обрегон напред. Ако не игра Хоф викендов против шкендија, црно ни се пишува..

Ako si odi Hof treba da ja prepiseme titulatana skendija.So Kojasevik kako kreator i Petkovski napagac nema da e dobro.Ako veke si odi Hof togas mora pod itno da najdat zamena na taa desna strana plus uste eden napagac.Ama ajde da vidime taka lani pri krajot ne iznenadija so Felipe pa da vidime kako ke bide do krajot na avgust.

Ako si odi Hof treba da ja prepiseme titulatana skendija.So Kojasevik kako kreator i Petkovski napagac nema da e dobro.Ako veke si odi Hof togas mora pod itno da najdat zamena na taa desna strana plus uste eden napagac.Ama ajde da vidime taka lani pri krajot ne iznenadija so Felipe pa da vidime kako ke bide do krajot na avgust.
Felipe potpisa uste pred utakmicite so Apeol, kakov kraj na avgust. Klub so najgolem budzet u drzavava a 3 godini nemoze da najde gol igrac, sramota. Evropski Vardar se ocekuva, a so Sloga 1 sansa cela utakmica samo se vrtea ko balerini u 16-rec. Sega u nedela ako izgubat verojatno i titulata ja gubat.

Нема да се игра у недела, или петок или сабота ќе биде
На резултати пишува дека е во недела, ама на овие моеш да им веруваш исто колку што на сител можеш да му веруваш.

Нема да се игра у недела, или петок или сабота ќе биде

Ваљда нема да се изглупираат у петок да ја стават, мада освен што ќе плачат по фејсбук со коментари, нема многу да смени околу тоа колку луѓе ќе има на стадион.. Него, баш мислев да пишам кај вас у фан клуб, гледам повеќето што беа стартери кај вас во тим како младинци веќе имаат по 21-22, кој играч ви игра како младинец, и кој од стандардните отпаѓа ? Гледам со Силекс Таипи играл, ќе мора или он или Тотре ама па од друга страна губите еден од Вујчиќ или Алими, двајцата се везњаци, останува едино тој Асани да игра напред место Радески, ама па не знам што играч е тој

Ваљда нема да се изглупираат у петок да ја стават, мада освен што ќе плачат по фејсбук со коментари, нема многу да смени околу тоа колку луѓе ќе има на стадион.. Него, баш мислев да пишам кај вас у фан клуб, гледам повеќето што беа стартери кај вас во тим како младинци веќе имаат по 21-22, кој играч ви игра како младинец, и кој од стандардните отпаѓа ? Гледам со Силекс Таипи играл, ќе мора или он или Тотре ама па од друга страна губите еден од Вујчиќ или Алими, двајцата се везњаци, останува едино тој Асани да игра напред место Радески, ама па не знам што играч е тој

Тотре ќе игра кој што е страшен техничар ама па не е и многу мил на тренерот затоа тешко добиваше шанса у Европа. Алими е вон форма летово и ако се оди по тоа ќе испаѓа од комбинација. Вујчиќ е неприкосновен и не мрда од таму, значи Вујчиќ-Тотре-Буба... Или па ако игра Буба шпиц ќе се отвори место за Алими.

Недела ќе се игра само ако вашиот клуб го одбие барањето на Шкендија да се игра ден-два порано ради настапите во плеј оф на ЕЛ

Ako se idioti od upravata nasa, a idioti se, da prifatat da ne se igra u nedela

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom