Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.328
Поени од реакции
21.635
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Искрено мал милион шанси ти се има дадено да се доискажеш со веродостојноста на информациите, твоите реплики испаѓаа буквално нешто вака:

За првото ај ќе речам, глупа си, избегнуваш одговор па покажуваш курац.
Но за последниот веќе твојата игнорантност ја спроведуваш во линч кон нешто што и самата немаш опипливи докази, пласираш сајтови кои се со верска доктрина, без грам емпиризам или пак некакви научни искази. Затоа сметам дека во најмала рака треба да бидеш исмевана секаде каде ќе се потрудиш да ги шириш овие бесмислици. Пошо не само што си глупа, туку си и малициозен канцер во општеството кој шири бош пропаганда за да добие поени на популарност.
Незнам со кое право се дрзнуваш да даваш мислење за мене, да одредуваш колку сум паметна па дури и да наметнуваш дека треба да бидам исмејувана..значи ти немаш ни грам совест, ни грам култура, ни грам човечност..Што се закачаш цело време кога јас воопшто не те тангирам, не си ми занимлив...ЗОШТО НЕ СИ СЕДИШ НА ТВОЈОТ ФОРУМ КОЈА ПРОПАДНА САМО ПОРАДИ ТВОЕТО НЕУСПЕШНО РАКОВОДЕЊЕ...што ми попуваш за некое стекнување на популарност или САКАШ ТИ ДА СТЕКНЕШ ПОПУЛАРНОСТ ПОРЕД МЕНЕ па затоа се буташ кај што не то е место.
Како модератор на еден форум воопшто не ти доликува вакво психопатско однесување а ако ми треба анализа ма мојот психолошки профил биди сигурен дека имам многу познати каде би се обратила ако има потреба.

S

SpaceTraveler

Гостин
Како само ќе пукне еден ден тоа его и таа омраза. Обвинуваш хомосексуалци за педофилија и единствено што ме чуди е тоа што како овие фантоми успеале да се вселат во твојот ограничен ум. И така ќе биде, се додека не најдеш некој во фамилија хомосексуалец или швалерот да се дупи во твој кревет со друг маж додека си на работа.
Тогаш станува страшно...

S

SpaceTraveler

Гостин
Незнам со кое право се дрзнуваш да даваш мислење за мене, да одредуваш колку сум паметна па дури и да наметнуваш дека треба да бидам исмејувана..значи ти немаш ни грам совест, ни грам култура, ни грам човечност..Што се закачаш цело време кога јас воопшто не те тангирам, не си ми занимлив...ЗОШТО НЕ СИ СЕДИШ НА ТВОЈОТ ФОРУМ КОЈА ПРОПАДНА САМО ПОРАДИ ТВОЕТО НЕУСПЕШНО РАКОВОДЕЊЕ...што ми попуваш за некое стекнување на популарност или САКАШ ТИ ДА СТЕКНЕШ ПОПУЛАРНОСТ ПОРЕД МЕНЕ па затоа се буташ кај што не то е место.
Како модератор на еден форум воопшто не ти доликува вакво психопатско однесување а ако ми треба анализа ма мојот психолошки профил биди сигурен дека имам многу познати каде би се обратила ако има потреба.
Боли, а? :)
Со истото право што ти си го даваш да трврдиш дека хомосексуалноста е пат кон педофилија, со помош на твоите квази линкови.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Боли, а? :)
Со истото право што ти си го даваш да трврдиш дека хомосексуалноста е пат кон педофилија, со помош на твоите квази линкови.
Да не те здоболи и тебе нешто околу срце па што се џафкаш цело време?

S

SpaceTraveler

Гостин
Да не те здоболи и тебе нешто околу срце па што се џафкаш цело време?
Ме боли мене... коленото.
Само се прашувам зошто воопшто се дозволени вакви теми и тоа на погрешен под-форум. Отворени од погрешни форумски ликови со погрешни сфаќања за животот.

После се чудиш зошто те исмејуваат и зошто на сите реплики тие што те исмејуваат добиваат по 18 лајкови.

Очигледно тебе те боли нешто, ти имаш некој болен фантом во твојот болен ум, па отвараш постојано вакви теми, рикаш како повредено лавче на хомосексуалност и башка тоа не е доволно туку отвараш и нови теми. Така само и ставаш сол на раната... ама ти си знаеш.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Абе види... се ќе беше добро само да постираше глупи коментари и смајлиња. Воопшто и не се трудам да реплицирам на такви испрдоци, пошо не се од никаков фактор, иако некои се пишувани во сериозни теми, со цел да се сврти дискусијата на твоја корист.
Проблемот настанува кога почнуваш да шириш пропаганда од канцероген карактер за општеството. Тука нема премолчување. Пошто таквите пропаганди се зачеток на нешто што можеби ни ти самата не си свесна пошо си глупа, но се почеток стварање на некаква квази-свест која е сама по себе опасна за општеството.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Ме боли мене... коленото.
Само се прашувам зошто воопшто се дозволени вакви теми и тоа на погрешен под-форум. Отворени од погрешни форумски ликови со погрешни сфаќања за животот.

После се чудиш зошто те исмејуваат и зошто на сите реплики тие што те исмејуваат добиваат по 18 лајкови.
Ниту се чудам, ниту ми е гајле за туѓи лајкови, нету ме занима кој ме исмејува..не сум на форумов дојдена за тоа...гледам само настрвени кучиња кои ги погаѓа некоја тема:)

S

SpaceTraveler

Гостин
Ниту се чудам, ниту ми е гајле за туѓи лајкови, нету ме занима кој ме исмејува..не сум на форумов дојдена за тоа...гледам само настрвени кучиња кои ги погаѓа некоја тема:)
Нормлано дека ќе ги погаѓа кучињата секоја подмукла тема отворена од личност која што не успеала да стане нешто повеќе во животот одколку кучка. И тоа само форумска. :(

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ни ти не знаеш зошто си дојдена на форумов затоа што си глупа.

S

SpaceTraveler

Гостин
Не си дојдена да те исмејуваат, но ете те исмејуваат. Тоа е твојата ужасна и злобна природа и истата си сноси свој последици! :)[DOUBLEPOST=1470580876][/DOUBLEPOST]
Ни ти не знаеш зошто си дојдена на форумов затоа што си глупа.
Не знае на која планета гази. Се родила во планета каде што постојат хомосексуалци и таа реши да го смени светот, таа беше моќната жена што го најде лекот против ЛГБТ. Со ширење на пропаганда на форум. :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Јас не знам зошто не ја ставите на игнор кога невозможно е да и се докаже спротивно од она што си го мисли. Таа тука не бара да дискутира и дебатира за нешто, бара да и се ракоплеска и капи да и се симнуваат затоа што си мисли дека отвара теми кои се занимливи, паметни и на никој друг не му текнале и е спасувачот на пропаднати форуми со геј администрација. И тешко и е што не го добива она што си мисли дека го заслужува. А вие сте толку неблагодарни и ја нарекувате кокошка.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Јас не знам зошто не ја ставите на игнор кога невозможно е да и се докаже спротивно од она што си го мисли. Таа тука не бара да дискутира и дебатира за нешто, бара да и се ракоплеска и капи да и се симнуваат затоа што си мисли дека отвара теми кои се занимливи, паметни и на никој друг не му текнале и е спасувачот на пропаднати форуми со геј администрација. И тешко и е што не го добива она што си мисли дека го заслужува. А вие сте толку неблагодарни и ја нарекувате кокошка.
Епа гледаш дека неможат да ме стават на игнор, исто како тебе..многу ѓубре имаат насобрано во себе и сега мораат некаде да го исфрлат.....

Kajgana Shop

На врв Bottom