Олимпијадата на ТВ, Рио 2016

На тотал ТВ ги гасат РТС1 РТС2, ама РТРС не го гасат, барем досега не го гасеа, кој има тотал може да гледа таму...

Нема ли некој сајт специјализиран за streaming од олимписквие игри со богата понуда? Нека е и со плаќање пошо вака е без врска.

Ова се нервози жими се.На првиов канал бокс, на вториот шошони возат трактор.Ебате телевизијата мртва

Бокс моментално има и на ХРТ 2, не знам што очекувате?
Моментално на олимписката програма има мечување, хокеј на трева и рагби севен, плус жени кошарка..

Бокс моментално има и на ХРТ 2, не знам што очекувате?
Моментално на олимписката програма има мечување, хокеј на трева и рагби севен, плус жени кошарка..

Како што напоменав пријателе мене ме интересира само пливање.Еве сеа има прелиминарни такмичења за 10 мин и барам стрим.Чаре ?

Како што напоменав пријателе мене ме интересира само пливање.Еве сеа има прелиминарни такмичења за 10 мин и барам стрим.Чаре ?
Ај еве сеа ќе им речам квалификации специјално за тебе да пуштат на собраниски канал, да не зјае така напразно.
Полуфиналните и финалните трки се вечерва во 03 часот, ако те интересира ќе гледаш тогаш.
Што ќе ти сеа некој од Тувалу да го глеаш како се дави у базен :)

Еве ти стрим - http://livetv.sx/en/eventinfo/433272_olympic_games/#webplayer_ifr|460792|433272|460792|600|46|en од NBC

Ај еве сеа ќе им речам квалификации специјално за тебе да пуштат на собраниски канал, да не зјае така напразно.
Полуфиналните и финалните трки се вечерва во 03 часот, ако те интересира ќе гледаш тогаш.
Што ќе ти сеа некој од Тувалу да го глеаш како се дави у базен :)

Еве ти стрим - http://livetv.sx/en/eventinfo/433272_olympic_games/#webplayer_ifr|460792|433272|460792|600|46|en од NBC

Срце си:X3:

Нашиве мртваци даваат бокс.

БНТ 1 и HRT2 даваат Dimitrov - Cilic (tennis)
RTS пренесува Ivanovic - Suarez Navarro (tennis)

Нашиве мртваци даваат бокс.

БНТ 1 и HRT2 даваат Dimitrov - Cilic (tennis)
RTS пренесува Ivanovic - Suarez Navarro (tennis)

Е многу подобар избор, ебати балканските телевизии.

Дај бе нешто што неаме можност да го глеаме преку цела година, некој егзотичен спорт.

Не ми даваат кошарки, тениси, ракомети, па тоа цело време глеаме, маму ви ебам.

Pa ete imashe bokser od Kamerun vo snimkata na MRT, po egzoticno od toa so sakas :D

Se nadevam kje ushaltaat odbojka na plazha, barem finalnite natprevari.
Ima izmeni vo programata na MRT od prvichnata, i po nekoja snimka vo tekot na denot ke ima.

Pa ete imashe bokser od Kamerun vo snimkata na MRT, po egzoticno od toa so sakas :D

Se nadevam kje ushaltaat odbojka na plazha, barem finalnite natprevari.
Ima izmeni vo programata na MRT od prvichnata, i po nekoja snimka vo tekot na denot ke ima.

Муабетот ми беше тоа и мене, боље бокс него тенис, да ја ебам Ана Ивановиќ.

ЗДФ ми кочи ради дождов, бем ти среќата. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom