Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Aко е ова точно и ако така лесно “фаќаше“ сите ке имавме 2-3 деца до сега по нас...

Не си прајте филмој, има шанси од предсемена да забремени исто како онаа девојката од полска што беше невина и забремени од пливање во базен 1:433489548012
а што ако она е баш тој еден...значи не можеш повторно да кежеш за сигурно...тест мила тест направи си...

Член од
6 мај 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
Da samo koga ti se plodni denovi,ti kazav samo na ginekolog moze da ti se odredat!!!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Aко е ова точно и ако така лесно “фаќаше“ сите ке имавме 2-3 деца до сега по нас...

Не си прајте филмој, има шанси од предсемена да забремени исто како онаа девојката од полска што беше невина и забремени од пливање во базен 1:433489548012
има шанси и има случаи кои јас ги знам,но тоа е поради тоа што јас сум имала можност да дојдам во контакт со повеќе бремени жени.
само шансите се премногу мали и зависат од еден куп фактори.
а за тебе девојко ако терминот за следната менструација е премногу далеку и не можеш да ја поднесеш неизвесноста....тест.
Има во секоја аптека и цените не се многу високи (120 денари одприлика за онака поквалитетен тест)

Член од
7 август 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
a posle kolku dena po odnosot testot moze da gi pokaze tocnite rezultata t.e koga moze da go napravam testot posle kolku dena od odnosot ?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Една недела најмалку.Обично се чека од 7 до 10 дена и во овој период се добиваат точни резултати.за поголема точност гледај да биде од првата урина,науто кога ќе станеш.

Член од
7 август 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
toa se sluci vo sredata a na mene treba da mi dojdi na 14 avgust toa se paga vo pretok , ako ne da pocekam da vidam dali ke mi dojdi do petok pa posle da pravam test ?
ili ?

Една недела најмалку.Обично се чека од 7 до 10 дена и во овој период се добиваат точни резултати.за поголема точност гледај да биде од првата урина,науто кога ќе станеш.
sekogas pred da mi ide me boli stomakot i me bolat cicinjata , eve od vcera pocnaa da me bolat pak , dali e toa znak deka ke mi dojdi ili ne mora da znaci ? posto sekogas pred da mi idi me bolat

Член од
6 мај 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
a posle kolku dena po odnosot testot moze da gi pokaze tocnite rezultata t.e koga moze da go napravam testot posle kolku dena od odnosot ?
Mlada si i znam deka ti e nezgodno no,najsiguren nacin da se oslobodis od toj stres sto go imas e da posetis ginekolog,ne e nisto strasno.Pretpostavuvam deka ne si bila dosega bidejki ti e prv seksualen odnos,odi proveri se za tvoe zdravje, da ne si zakacila nekoja bakterija,za bremena ne si bremena,ne svrsil deckoto vo tebe,odi i prasaj si tamu sto te interesira!!!

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
значи вака.. да бидиме искрени.. имав сексуален однос кој и беше прв пат на мојата девојка пред 4 дена и на женсками требаше да и дојди тие денови значи неплодни денови се... и прво бевме со кондом првот пат... потоа јас го фрлив и се избрисав.. потоа пробавме пак и на кај средината пробавме малце без кондом... само неколку пати... и потоа го ставив пак кондомот и завршивме со кондом 2та пати значи не сум сврил....но сеа и касни 5 дена значи уште кога го правевме тоа требаше да и дојди.. девојчето има нередовен циклус... и дали е можно да е бремена многу се плашам.... и таја е многу уплашена.. дали можете да ми кажете шансите и све... фала мн

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Уште така лесно деца да се праеа. Ах....

toa se sluci vo sredata a na mene treba da mi dojdi na 14 avgust toa se paga vo pretok , ako ne da pocekam da vidam dali ke mi dojdi do petok pa posle da pravam test ?
ili ?

sekogas pred da mi ide me boli stomakot i me bolat cicinjata , eve od vcera pocnaa da me bolat pak , dali e toa znak deka ke mi dojdi ili ne mora da znaci ? posto sekogas pred da mi idi me bolat
Сеа знаеш дека ќе ти дојде и пак прашуваш.... -.-

D

devojcence

Гостин
dobro be citam tuka i ne mi se veruva. oki e da si prasate poiskusni ke vi odgovorat ali ne mi e jasno kako moze da spiete nezastiteni i toa bez razlika prv ili vtor pat a imate po 17 god. !??? i posle da prasauvate prasanja i da si ja treskate glavata. pa prvo mora se informiras i zastitis pa da uzivas. pozz u sekoj slucaj. a za sovet ne veruvam deka si.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
dobro be citam tuka i ne mi se veruva. oki e da si prasate poiskusni ke vi odgovorat ali ne mi e jasno kako moze da spiete nezastiteni i toa bez razlika prv ili vtor pat a imate po 17 god. !??? i posle da prasauvate prasanja i da si ja treskate glavata. pa prvo mora se informiras i zastitis pa da uzivas. pozz u sekoj slucaj. a za sovet ne veruvam deka si.
И ШО? ... ако нејчиш да дајс совет воопшто не се замарај да пишиш мислења да филозофираш.. фала сепак :D !:helou:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
прочитај ги советите што и се дадени на девојакат stip имате сличен проблем.
воа вака за да не се повторуваме со советите кога се исти...

M

Mr.InF3ction

Гостин
И ШО? ... ако нејчиш да дајс совет воопшто не се замарај да пишиш мислења да филозофираш.. фала сепак :D !:helou:
па ти што се правиш паметњак? у право е девојката...
нема никакви информациии за ништо.......се ебе.. и после тупи глава...еве во случајот таа штип....10 пати истото го праваша на различни теми....
совет се дава ако членот се двоуми.. или онака само сака да чуе друго мислење.. а не да кажеме дали е бремена или не:nenene:
за такви работи има доктори итн
позз

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
па ти што се правиш паметњак? у право е девојката...
нема никакви информациии за ништо.......се ебе.. и после тупи глава...еве во случајот то таа штип....10 пати истото го праваша на различни теми....
совет се дава ако членот се двоуми.. или онака само сака да чуе друго мислење.. а не да кажеме дали е бремена или не:nenene:
за такви работи има доктори итн
позз
Па не очекуваме од машко да ја разбере сериозноста на ситуацијата.Машкото може да си ги собере парталите и да си продолжи а женското мора да си го носи и да си ја чука главата.Секогаш поголеми се последиците за женскоит пол во вакви ситуации.Прво за да се зачне тоа требаат двајца а после девојката е крива затоа што се грижи.....
Па стајте се малце во нејзина кожа.

И доста со правење паметни.Се е смешно додека не ни се случува нас.Доколку не прашувате за совет или не давате совет подобро и не пишувајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom