Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум во Франција, тој во Македонија... Па не се десило да не се видиме подолго од три месеци. Како тоа нема да се видите цела година ако стварно мнооооогогггуу го сакаш пер?:)

е па пер ..ти мора да си 18 +. а јас сум 15 и нема да можам на секое да одам Скопје, конташ? :nesum:

ае и јас да прашам нешто. :wink: е па вака: јас сум од Битола, тој е од Скопје. get it? Се фатифме ко беф Скопје јас. Го сакам мнооггууу пер ми се чини ќе умрам без него. however..на први афгуст пак одам Ск ..за да бииме заедно :back: The thing is ..шо ко ќе дојди први септември? .оттоаш гарант нема да се видиме цела година:nesum: ..совет ако можи..?:nesum::nesum::nesum:
Немој не умирај, кој ќе се завиват во црно на горештинава.

е па пер ..ти мора да си 18 +. а јас сум 15 и нема да можам на секое да одам Скопје, конташ? :nesum:
Оф фолирање. А тој толку е неспособен, мислам ако се сакате до тој степен, да те посетвит почесто? И најди си битолчанец, само да не е емо или кабадаја, тој скопскиот фраер кузнајт колку фуфици си вртит таму.

А...ќе помине. :) Батали тоа, љубов по интернет не оди. Реално гледано, „љубовта“ ќе ви спласне пред да успееш да собереш пари за воз за да го посетиш пак. Реално, тоа е.

А...ќе помине. :) Батали тоа, љубов по интернет не оди. Реално гледано, „љубовта“ ќе ви спласне пред да успееш да собереш пари за воз за да го посетиш пак. Реално, тоа е.

:nesum:

Далеку од очите далеку од срцето :helou:И шо бараш ле ти со скопјанец,ако не битолчанец,најди си дете охриѓанче ко ова над мене,фини се тие,ќе имаш кај да ојш в лето :toe:

Немој не умирај, кој ќе се завиват во црно на горештинава.

:pos2:ме изнасмеа, да не пукниш :pos2::pos2::pos2:

Оф фолирање. А тој толку е неспособен, мислам ако се сакате до тој степен, да те посетвит почесто? И најди си битолчанец, само да не е емо или кабадаја, тој скопскиот фраер кузнајт колку фуфици си вртит таму.

:nesum: cruel world.

Далеку од очите далеку од срцето :helou:И шо бараш ле ти со скопјанец,ако не битолчанец,најди си дете охриѓанче ко ова над мене,фини се тие,ќе имаш кај да ојш в лето :toe:

љубоФ бе пер ..таму ми била среќата:back:

Абе детска работа,не се замарај ќе ти помини речи си само дете сум не сум зрела и пред се чупе сум.:baeh:

Абе детска работа,не се замарај ќе ти помини речи си само дете сум не сум зрела и пред се чупе сум.:baeh:

Детска работа? ..Оти така пер? :nenene: а за ова другото ..баш дека сум чупе пер .. и да сум дете пак кје биам позрела од тебе. оти сум ЧУПЕ. get it? :baeh: ..hehe no offence.

Детска работа? ..Оти така пер? :nenene: а за ова другото ..баш дека сум чупе пер .. и да сум дете пак кје биам позрела од тебе. оти сум ЧУПЕ. get it? :baeh: ..hehe no offence.

Абе каков offence уживај :helou:Ќе збораме за некоја година.И со среќа за проблемо.

Сега гет ова. Ако на 15 години некој може да живее без својата симпатија, станува народен херој. Убаво ти кажавме сите, добро, некој и малку шеговито, ама тоа е и треба да го сфатиш - ќе се возбудиш по друг (дај боже Битолчанец, да не се жалиш за карти пак) за...еве, јас ставам 50 евра на две недели. :) Гет ит? Патем, колку пати си се видела со момаков воопшто?

Абе каков offence уживај :helou:Ќе збораме за некоја година.И со среќа за проблемо.

ае .. 10х. =):smir:

Сега гет ова. Ако на 15 години некој може да живее без својата симпатија, станува народен херој. Убаво ти кажавме сите, добро, некој и малку шеговито, ама тоа е и треба да го сфатиш - ќе се возбудиш по друг (дај боже Битолчанец, да не се жалиш за карти пак) за...еве, јас ставам 50 евра на две недели. :) Гет ит? Патем, колку пати си се видела со момаков воопшто?

дечко ми е пеер.:smir: ..и одиме скоро две недели:nesum: сфааш сеа?

пер?
...
пер
..
оти сум ЧУПЕ.
Reаlly?!?

15 години имаш, не се замарај со љубов на далечина.
И знам дека е љубов и дека не е лесно да каеш од денес не го сакам и крај,ама колку повеќе време ќе помине, толку повеќе ќе се зацапуаш и после ќе биде полошо...:(

Reаlly?!?

15 години имаш, не се замарај со љубов на далечина.
И знам дека е љубов и дека не е лесно да каеш од денес не го сакам и крај,ама колку повеќе време ќе помине, толку повеќе ќе се зацапуаш и после ќе биде полошо...:(

да рили,шо те чуди? xD
..:( знам.:(:(:(

Абе детска, не детска работава, она се сеа заљубена и тоа е за нејзе факт (сетете се мајку му на "смртните" заљубувања).

Али Маја, јбг, да си бидеме реални...не една година, еден месец нема да издржи врската. Забављај се со него дур можеш, после малце поплачи и иди даље, како што он ќе иде даље. Брзо, брзо ќе се заборавите.

Уствари, чим тек на први август че се видите, мојата стаклена кугла за предвидување и тарот картите викаат дека до тогаш више у друг ќе се заљубиш и ќе си "умираш" по него.

П.С
Абе у Битола скопски сленг почнавте да фурате, или од хип-хопот ти е тоа?:pipi:

да рили,шо те чуди? xD
..:( знам.:(:(:(
Зашо чупе на секое не вика “пер“ и нема у потпис “кур„..
Не дека е моја работа, ама да си даам коментар коа веќе сум тука:)
И ако знаеш-шо се самоизмачуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom