Фан Клуб: Интер

Проблемот е што Кандрева и ГабиГол играат на иста позиција.

Проблемот е што Кандрева и ГабиГол играат на иста позиција.
Ne e problem nikakov, od prosta pricina sto Kandreva tek u Lazio pocna da igra ko krilo, a prethodno igrase centralno vo sredina, edno vreme koga INter so Murinjo go baraa, go baraa za plejmejkerskata pozicija al on zavrsi vo Juve, Inter go zemaa Snajder.

Pokriva poveke pozicii Kandreva vo timot, kaj Konte igrase ofanziven desen bek u 352 formacija, ali moze i pozadi napagaci i centralno vo sredinata, ne e nikakov problem toa, baska sto i barbosa i on se univerzalni fudbaleri pa ne bi imalo nikakov problem da im se menuvaat poziciite na terenot. Abe sto poveke vakvi fudbaleri tolku podobro, manjak bevme i onaka, sega dvajca ti doagaat, i vaka so Eder, Perisic, i ovie dvajca, imas veke 4ca sto mozat vo napad da se snaogaat i bocno i centralno po potreba, plus tuka e i Jovetic. Samo Ikardi e zacementiran ko klasicna 9ka.

Ме боли кур и за овој на крај краева, нека го купат ако сакаат, само со Икарди нека не си играат, јебем ти ја 50 милиони ако ги дадеш за Оскар и овој Габриел.
Ќе треба слава да праите колективно цел клуб ако Оскар и овој Габриел(каков и да е) ги земе Интер за 50 милиони.

Само малку веројатно е Оскар да го шитнат за 30 пошто има неограничен потенцијал како играч, една година е поголем од Икарди а има x10 повеќе фудбал изиграно во сите натпреварувања, па апсурд е да вреди половина од неговата вредност.

Nema sansa i oskar da dojde, daj da ne fantazirame, porealna opcija e svajnstajger za toj del od terenot, ne oskar.

Ќе треба слава да праите колективно цел клуб ако Оскар и овој Габриел(каков и да е) ги земе Интер за 50 милиони.

Само малку веројатно е Оскар да го шитнат за 30 пошто има неограничен потенцијал како играч, една година е поголем од Икарди а има x10 повеќе фудбал изиграно во сите натпреварувања, па апсурд е да вреди половина од неговата вредност.
Па Икарди моментално секако вреди повеќе од Оскар. Овој 2 години веќе стагнира у формата, еден Кутињо што беше понеталентиран од Оскар го ишиба последниве 2 години. Нека дое Оскар, неам ништо против, ама на позајмица или некоја цена од 20 милиони макс, без да се шитка Икарди. Иако ич не ни треба Оскар, колку и да звучи ова глупо и смешно за моменталниов Интер, везни играчи ич не ни требаат.

Barbosa momentalno e eden od najgolemite talenti u Brazil i edno od najbaranite iminja na transfer pazarot ( Arsenal, Juventus, Barselona, Inter ), ima 19 godini, taka da on i kandreva ako dojdat moze da se pravi veke seriozen muabet za visoki dostreli, a pod visok dostrel podrazbiram max polufinale LE, vtoro mesto Italija i polufinale Kup, zasto da ne se zaboravi koj e seuste trener na ekipava.

Barbosa desno i Perisic levo, vo sredina Kandreva, Banega, Kondogbija, napred Ikardi, vaka na hartija deluva odlicno, a na klupa Jovetic, Brozovic, Eder, Medel ....
Znaci sredinata i napadot bi bile (pre)obezbedeni vo edna vakva situacija, Palasio ne go smetam za covek, ne pa za fudbaler, isto i Bijabijani, ali ete i tie se opcii plus.

Ali aj da pocekame da se oficijaliziraat rabotite, Kandreva skoro sigurno ke dojde i toa na 4 godini ke se isplaka, neznam so koj pamet Lotito se soglasil na vakvo nesto ali toa e negov problem, dobar dil ako nisto drugo na Ausilio iako bev protiv negov angazman, za Barbosa ke vidime, oficijalno e deka se vo Brazil i nacelno se dogovorile so site strani, ama od cas za cas moze da se smenat rabotite, da stigne podobra ponuda i za igracot i za klubot i za tie sto poseduvaat del od sopstvenost na igracot pa da se izdesi kalakurnica.
Урко ти Мацари коа беше тренер се чудеше и се смееше коа викавме дека најбоље успех ќе ни биде пласман у ЛШ, викаше абе Интер како тим секогаш мора да иде на титула какво второ трето место... види се сеа што си пишал.

И што ти е филмот со позицииве на играчите жити све, од каде Кандрева у средина, вов пред 6 години изиграл 2 утакмици у средина коа немало кој да игра и сеа ќе го користиш тука. Очигледно е дека ќе си игра десно крило кај нас, ист тип на играч ко Перишиќ, ќе си чекаат контри и ќе роварат по страните.
Тој Барбоса ако дојде ќе игра у напад со Икарди.
Не знам само кај ќе играат Банега, Кондогбија, Медел, Брозовиќ

и Швајнштајгер и Оскар :facepalm::pos:

Ако нека дојдат сите Манчио ќе ги дисциплинира еден по еден, битно Папа ќе си игра за другите не знам.

Па Икарди моментално секако вреди повеќе од Оскар. Овој 2 години веќе стагнира у формата, еден Кутињо што беше понеталентиран од Оскар го ишиба последниве 2 години. Нека дое Оскар, неам ништо против, ама на позајмица или некоја цена од 20 милиони макс, без да се шитка Икарди. Иако ич не ни треба Оскар, колку и да звучи ова глупо и смешно за моменталниов Интер, везни играчи ич не ни требаат.

Урко ти Мацари коа беше тренер се чудеше и се смееше коа викавме дека најбоље успех ќе ни биде пласман у ЛШ, викаше абе Интер како тим секогаш мора да иде на титула какво второ трето место... види се сеа што си пишал.

И што ти е филмот со позицииве на играчите жити све, од каде Кандрева у средина, вов пред 6 години изиграл 2 утакмици у средина коа немало кој да игра и сеа ќе го користиш тука. Очигледно е дека ќе си игра десно крило кај нас, ист тип на играч ко Перишиќ, ќе си чекаат контри и ќе роварат по страните.

Најпреценет форумџија е овој Syn, тага ме облева кога го читам.

Pa ja uste stojam na toa be, ama da veruvam deka Mancini e kadaren da osvoi titula so Inter a ima konkurencija i toa golema u italija e isto ko da veruvam deka svinjite mozat da letaat, zatoa i pisav taka.

Toa e edno, vtoro, momentalno da, primarna pozicija na Kandreva mu e desno krilo, ama eden Zaneti koj cel zivot igrase bek, kaj Mancini zaigra sredina i ostana u sredina u naredni 100 sezoni, a Kandreva e igrac koj golem del od kariera igral centralno vo sredinata i pozadi napagaci, ko u Livorno na primer kade se iznaigra na toj del od terenot, Murinjo dolgo vreme projavuvase interes za nego a Mur vo Italija posle 5 utakmici prekina da forsira taktika so krilni igraci. Nema topla voda da izmisli mancini ili bilo koj trener ako go igra i centralno u sredina ko ofanziven fudbaler sto bi se priklucuval vo napadot, denes 21vi vek e, neznam sto e tolku se cudis sto ima igraci koi se kadarni na poveke pozicii da igraat, milion primeri imas, ali eve muabetot konkretno za Inter i Kandreva mi e toj, deka on Odlicno moze da se snajde na tri pozicii na teren i da e od korist za ekipata, baska ko sto rekov, ima iskustvo na tie delovi od terenot.

I daleku e od ist tip na igrac ko Perisic, bash Perisic e klasicno krilo, i cel zivot go pominal na taa pozicija, za razlika od Kandreva za koj veke rekov deka nikad ne bil ogranicen na terenot.

Ako dojde on, i Barbosa, sve drugo sto bi doslo bi bilo samo plus, makar i stariot svajni ili vrakanje na snajder, ali Oskar vo vakva situacija malomorgen, 30 milioni nema da frlat a u ekipa da gi imaat banega, brozovic, kandreva i kondogbija.

13876425_1268053986540247_4778652032837888420_n.jpg

Само за вакви недоквакани бразилци е Интер во моментов...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Само за вакви недоквакани бразилци е Интер во моментов...

Брат дај бе не замарај на секое жити се.
Ако не се купува зашто не се купува, да му ебам све на Тохир.
Ако се купува, зашто не се купуваат Ројс и Агуеровци, да му ебам све на Тохир.
Ако се купуваат талентирани играчи, недоквакани биле.

Бог да чува. Не ви се наоѓа крајот, еден од најталентираните играчи моментално, го зиаме условно речено многу лесно во конкуренција на екипишта и пак не одговара ни ова.

Не ве разбирам жими се.

Брат дај бе не замарај на секое жити се.
Ако не се купува зашто не се купува, да му ебам све на Тохир.
Ако се купува, зашто не се купуваат Ројс и Агуеровци, да му ебам све на Тохир.
Ако се купуваат талентирани играчи, недоквакани биле.

Бог да чува. Не ви се наоѓа крајот, еден од најталентираните играчи моментално, го зиаме условно речено многу лесно во конкуренција на екипишта и пак не одговара ни ова.

Не ве разбирам жими се.
Абе ја замарам и глуп сум!За инат зборам и крај не ми се наоѓа.
Од друга страна на Интер му иде бомбона!Секој играч што го кудев се погоди и под 3 место неаме завршено.
Вака ли отприлика е реалноста?
И дај не се нервирај па и ти толку [emoji4]

Абе ја замарам и глуп сум!За инат зборам и крај не ми се наоѓа.
Од друга страна на Интер му иде бомбона!Секој играч што го кудев се погоди и под 3 место неаме завршено.
Вака ли отприлика е реалноста?
И дај не се нервирај па и ти толку [emoji4]

А овој Барбоса на секоја утакмица го имаш глеано по што заклучи дека е недоквакан?
Не те разбирам озбилно, никој не дрка на него ама па и никој не вика абе што кур ќе ни е или ко ти у случајов недоквакан бил а ни хајлајтс од јутуб му немаш изгледано.
Детево е хајпнат ко Нејмар што беше, еден од најталентираните играчи у свет моментално, не за џабе Барса, Реал, Јуве се сполетаа по него.

За 25 милиони, нека дое нека изигра па ќе судиме после дали бил квакан или недоквакан.

До сега меркатото ни е у курац однесено, ама еве ги мрднаа од мртва точка, еве го Кандрева, ако успеат бразилчево да го соберат и не го продадат Икарди, покрај веќе донесениот Банега ја ќе го сметам трансфер периодов за успешен.
А ништо чудно до крај да изненадат со уште некој бонус.

Па во право е Џонтра, еве бар пробуваат нешто. Ако не го биде детево, јебига ни прв ни последен. Ете и Икарди го земаа така па експлодира и глеј му цена сега.

Помалку логика има трансфер од типот на Кандрева, дека нема препродажна вредност ради годините и е поголем ризик ако не се докаже да биде товар на екипата од ова циганчево кое може да се калеми година две на позајмици и да ги вратат парите ако не го бива.

Можда не земавме некој убер звучни имиња ама за мене хајлајт на трансфер периодов е Банега за беспари. ГГ

Мислам дека градиме конкурентен тим и изгледаме далеку попрофесионално и поорганизирано од времето кога Белфодил ни беше главно засилување.

Секогаш може подобро нормално ама и ова е солидно tbfh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom