D
Darko_ufo
Гостин
Проблемот е што Кандрева и ГабиГол играат на иста позиција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e problem nikakov, od prosta pricina sto Kandreva tek u Lazio pocna da igra ko krilo, a prethodno igrase centralno vo sredina, edno vreme koga INter so Murinjo go baraa, go baraa za plejmejkerskata pozicija al on zavrsi vo Juve, Inter go zemaa Snajder.Проблемот е што Кандрева и ГабиГол играат на иста позиција.
Ќе треба слава да праите колективно цел клуб ако Оскар и овој Габриел(каков и да е) ги земе Интер за 50 милиони.Ме боли кур и за овој на крај краева, нека го купат ако сакаат, само со Икарди нека не си играат, јебем ти ја 50 милиони ако ги дадеш за Оскар и овој Габриел.
Па Икарди моментално секако вреди повеќе од Оскар. Овој 2 години веќе стагнира у формата, еден Кутињо што беше понеталентиран од Оскар го ишиба последниве 2 години. Нека дое Оскар, неам ништо против, ама на позајмица или некоја цена од 20 милиони макс, без да се шитка Икарди. Иако ич не ни треба Оскар, колку и да звучи ова глупо и смешно за моменталниов Интер, везни играчи ич не ни требаат.Ќе треба слава да праите колективно цел клуб ако Оскар и овој Габриел(каков и да е) ги земе Интер за 50 милиони.
Само малку веројатно е Оскар да го шитнат за 30 пошто има неограничен потенцијал како играч, една година е поголем од Икарди а има x10 повеќе фудбал изиграно во сите натпреварувања, па апсурд е да вреди половина од неговата вредност.
Урко ти Мацари коа беше тренер се чудеше и се смееше коа викавме дека најбоље успех ќе ни биде пласман у ЛШ, викаше абе Интер како тим секогаш мора да иде на титула какво второ трето место... види се сеа што си пишал.Barbosa momentalno e eden od najgolemite talenti u Brazil i edno od najbaranite iminja na transfer pazarot ( Arsenal, Juventus, Barselona, Inter ), ima 19 godini, taka da on i kandreva ako dojdat moze da se pravi veke seriozen muabet za visoki dostreli, a pod visok dostrel podrazbiram max polufinale LE, vtoro mesto Italija i polufinale Kup, zasto da ne se zaboravi koj e seuste trener na ekipava.
Barbosa desno i Perisic levo, vo sredina Kandreva, Banega, Kondogbija, napred Ikardi, vaka na hartija deluva odlicno, a na klupa Jovetic, Brozovic, Eder, Medel ....
Znaci sredinata i napadot bi bile (pre)obezbedeni vo edna vakva situacija, Palasio ne go smetam za covek, ne pa za fudbaler, isto i Bijabijani, ali ete i tie se opcii plus.
Ali aj da pocekame da se oficijaliziraat rabotite, Kandreva skoro sigurno ke dojde i toa na 4 godini ke se isplaka, neznam so koj pamet Lotito se soglasil na vakvo nesto ali toa e negov problem, dobar dil ako nisto drugo na Ausilio iako bev protiv negov angazman, za Barbosa ke vidime, oficijalno e deka se vo Brazil i nacelno se dogovorile so site strani, ama od cas za cas moze da se smenat rabotite, da stigne podobra ponuda i za igracot i za klubot i za tie sto poseduvaat del od sopstvenost na igracot pa da se izdesi kalakurnica.
Па Икарди моментално секако вреди повеќе од Оскар. Овој 2 години веќе стагнира у формата, еден Кутињо што беше понеталентиран од Оскар го ишиба последниве 2 години. Нека дое Оскар, неам ништо против, ама на позајмица или некоја цена од 20 милиони макс, без да се шитка Икарди. Иако ич не ни треба Оскар, колку и да звучи ова глупо и смешно за моменталниов Интер, везни играчи ич не ни требаат.
Урко ти Мацари коа беше тренер се чудеше и се смееше коа викавме дека најбоље успех ќе ни биде пласман у ЛШ, викаше абе Интер како тим секогаш мора да иде на титула какво второ трето место... види се сеа што си пишал.
И што ти е филмот со позицииве на играчите жити све, од каде Кандрева у средина, вов пред 6 години изиграл 2 утакмици у средина коа немало кој да игра и сеа ќе го користиш тука. Очигледно е дека ќе си игра десно крило кај нас, ист тип на играч ко Перишиќ, ќе си чекаат контри и ќе роварат по страните.
Тој Барбоса ако дојде ќе игра у напад со Икарди.
Не знам само кај ќе играат Банега, Кондогбија, Медел, Брозовиќ
и Швајнштајгер и Оскар![]()
Pa ja uste stojam na toa be, ama da veruvam deka Mancini e kadaren da osvoi titula so Inter a ima konkurencija i toa golema u italija e isto ko da veruvam deka svinjite mozat da letaat, zatoa i pisav taka.Урко ти Мацари коа беше тренер се чудеше и се смееше коа викавме дека најбоље успех ќе ни биде пласман у ЛШ, викаше абе Интер како тим секогаш мора да иде на титула какво второ трето место... види се сеа што си пишал.
И што ти е филмот со позицииве на играчите жити све, од каде Кандрева у средина, вов пред 6 години изиграл 2 утакмици у средина коа немало кој да игра и сеа ќе го користиш тука. Очигледно е дека ќе си игра десно крило кај нас, ист тип на играч ко Перишиќ, ќе си чекаат контри и ќе роварат по страните.
Тој Барбоса ако дојде ќе игра у напад со Икарди.
Не знам само кај ќе играат Банега, Кондогбија, Медел, Брозовиќ
и Швајнштајгер и Оскар![]()
Брат дај бе не замарај на секое жити се.Само за вакви недоквакани бразилци е Интер во моментов...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Абе ја замарам и глуп сум!За инат зборам и крај не ми се наоѓа.Брат дај бе не замарај на секое жити се.
Ако не се купува зашто не се купува, да му ебам све на Тохир.
Ако се купува, зашто не се купуваат Ројс и Агуеровци, да му ебам све на Тохир.
Ако се купуваат талентирани играчи, недоквакани биле.
Бог да чува. Не ви се наоѓа крајот, еден од најталентираните играчи моментално, го зиаме условно речено многу лесно во конкуренција на екипишта и пак не одговара ни ова.
Не ве разбирам жими се.
А овој Барбоса на секоја утакмица го имаш глеано по што заклучи дека е недоквакан?Абе ја замарам и глуп сум!За инат зборам и крај не ми се наоѓа.
Од друга страна на Интер му иде бомбона!Секој играч што го кудев се погоди и под 3 место неаме завршено.
Вака ли отприлика е реалноста?
И дај не се нервирај па и ти толку [emoji4]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk