Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus have asked Real Madrid about the possibility of signing Kovacic on loan. [Sportmediaset]

Napoli have an agreement with Herrera & they're ready to raise their offer to close the deal. Juve are interested in him

Колку само пцуење си дибивапе Погба скоро цела сезона лани, добро е што извадувме 110 милиони.
Некако како да почна и циганското да излегвит од него во последно време.
Не е важно, едино ми е мака што немаме маркетиншки јак играч во тимот.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Колку само пцуење си дибивапе Погба скоро цела сезона лани, добро е што извадувме 110 милиони.

Дибала и Игуаин? :D

Никола и Мите Секулови :)

13813664_1071377849616816_540500580150153107_n.jpg

Многу облечени децава бе, дан ни измрзнат таму среде лето :D

Дибала и Игуаин? :D
Ништо не се во споредба со Погба.
Затоа наводно Адидас притискале да премине во Јунајтед, знаат која фама ќе се кренит.
Мене само не ми е јасно како можит да се вратит таму каде што недоби шанса а и во тим кој не игра ЛШ а ако чекаат тој сам да ги однесе таму се заебале. :D

Зошто? па целиот наш тим е јак маркетиншки моментално.. медиумите почнаа да не нарекуваат и дрим тим пази :cool: децении поминаа од кога сме биле така нарекувани и вметнати меѓу главни фаворити за освојување ЛШ.. немој да ти биде мака за ништо, да ни дае господ здравје само годинава и обавезно малку среќа , најмногу ми е за Џиџи.. ако освои легендава ЛШ мислам дека сигурно ќе си умрам со насмевка на лицето....

Затоа наводно Адидас притискале да премине во Јунајтед, знаат која фама ќе се кренит.
Мене само не ми е јасно како можит да се вратит таму каде што недоби шанса а и во тим кој не игра ЛШ а ако чекаат тој сам да ги однесе таму се заебале. :D

Eve kako da ti objasnime slikovito moze nekako?
Edino Pogba da go prasame ako sakas,ke praime conference call.
Devi,Scirea,Frose i ostali aj dolovete mu zasto i kako moze da otide tamu kaj sto ne dobil sansa da igra.?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

one-word-kpo9np.jpg

Инаку не е за подценување тимот на Јунајтед, одлични шанси има да обезбеди место во ЛШ годинава, а мене лично и ми се фаворит за да освојат, Ибрата е луд човек/бог ...

Eve kako da ti objasnime slikovito moze nekako?
Edino Pogba da go prasame ako sakas,ke praime conference call.
Devi,Scirea,Frose i ostali aj dolovete mu zasto i kako moze da otide tamu kaj sto ne dobil sansa da igra.?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Нацртај во пејнт сликовито, nisam ti ja Stelt работава па да се понашаш така према мене, имај малце респект.

Глупости се ова не поради очигледниот јазик туку поради тоа што за еден куп тренери Морисон од Лацио беше поталентиран од Погба каде каде, зборам за таа генерација на играчи. И стварно беше понапред ама глупирањето може само во бездна да те однесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom