Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко ќе ни биде денеска, кључот е да го завршиме натпреварот без примен гол па верувам дека на гости може да ги елиминираме. И 0-0 нема да биде лошо ама па победа без примен гол најверојатно не носи во плеј оф а таму може се да се деси. Верувам дека вечерва ќе има повеќе публика нека се соберат барем 15.000, сигурно ќе има и неутралци на трибините повеќе од предходните 2 натпревара.

Тешко ќе ни биде денеска, кључот е да го завршиме натпреварот без примен гол па верувам дека на гости може да ги елиминираме. И 0-0 нема да биде лошо ама па победа без примен гол најверојатно не носи во плеј оф а таму може се да се деси. Верувам дека вечерва ќе има повеќе публика нека се соберат барем 15.000, сигурно ќе има и неутралци на трибините повеќе од предходните 2 натпревара.
Mnogu malku lugje ima niz Skopje,cel grad e po odmori,inaku ima lugje sto sakaat da gledaat dobat fudbal,bez razlika cij klub simpatiziraat.
Zaebana utakmica ke bide,opasna ekipa imaat ovie cesive,posebno doma se mnogy jaki,lani prosekot doma im e okolu 3 gola po natprevar.
Ne smee da primi gol Skendija ako saka da e vo igra i na revansot.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Пренос на некои од телевизииве ќе има? Ко што имаше прошлата со Нефчи МРТ 2?

Не гледав прво полувреме да даде соопштение некој што гледал , гледам многу шутеви имале овие чесите[DOUBLEPOST=1469733048][/DOUBLEPOST]пу да му ебам матер на тој спречи чист гол а и голманов добар шут фати....

Последно уредено:
1-0 и црвен имаат чесите. Ајде браќа издржете. :D

Utre tepame sigurno, I Toa 2-0...
Mnogu elegantno igrat osobeno napadot I sredniot red igra super, imame idealna Sansa Za plasman Na play off, Mlada I ceshkiot futball nema nisto Po razlicno od Polskiot, taka da jas mislim I ovie Ke gi pomineme..

Mlada vidov ima utakmica I Vo nedela I Ke bidat mnogu umorni Za nas Vo cetvertok dodeka nie imame ovoj vikend pauza I ligata no pocnuva veke naredniot vikend.
I plus Igrame so Sileks taka da moze da gi pustime malce I decata da igrat...

Znaev deka ke tepame 2-0
Mnogu sme jaki godinava Igrame fenomenalno....
Jas mislim deka I 4 kolo ke go pominame

Не гледав прво полувреме да даде соопштение некој што гледал , гледам многу шутеви имале овие чесите[DOUBLEPOST=1469733048][/DOUBLEPOST]пу да му ебам матер на тој спречи чист гол а и голманов добар шут фати....

Точно, не само што има шутеви, има и барем 3 добри шанси. Првите 30тина минити среќата беше на страната на Шкендија но и Захов покажа добар рефлес. Ако тогаш паднеше гол мечот ке тргнеше во друг правец.
Чесиве се покажа како компактна екипа, ја презедоа средината и воспоставија контрола. Добро ја прочитале играта на шкендија. Незнам зашто шкендија се обидуваше во добар дел од мечот да игра со долги подавања што беа лесен плен за чешката одбрана или беа непрецизни, но со кратките пасови чешката одбрана небеше баш нај сигурна, така и примија голови.
Честито на победата (y), па чај да частите ;)

Последно уредено:
Честитки за победата.

Али бива ли ова :)
nepismeni.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom