Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Посет кој се занимава со француски гласини и новинари

sportsczy напиша:
It's not a question of who pays the fee tbh. That's pretty much moot. Transactions include agent fees. So this means that Man U and Juve are not settled on the transaction price period.

Pogba gets 50% of Raiola's fee allegedly also so i don't think he's going to push him to settle.

Pogba is looking to making 40 mil in his first year with wages and fees.... about to get paid.

Doyen Sport ни го нуди Херера додека сме во контакт со агентот на Матуиди а во Франција се збора дека е блиску до Јуве така да сигурно е средена работата со Погба.

Зш мене ми мириса дека нема да биде транферот на циганчето?

Дали да се направи целосна чистка ова лето или не.Ако ги шитнеме Бастиан Мемфис Дармиан Фелаини па и Мата ,Јанг и Валенсија би можеле да собереме околу 90-100 м евра.Со тие пари би можеле да се земат покрај Погба нормално Матуиди,еве гледам Арнаутовиќ имал клаузула 15 м евра а он лани газеше и тоа со тимови јаки даваше голови има 27 години би можел да биде корисен.Исто така десен бек и централен да се земат нормално под услов да заминат Дармиан или Валенсија и Фил Џонс.Реално последниве сезони некој играчи како Џонс место да се оформат во првотимци они се послаби и повредени.Мемфис лани со плата од 90 илјади фунти побитно му стана бунда да облече и да вози ролс ројс.Бастиан како му дале 200 илјади фунти неделна плата не ми е јасно!!!

Арнаутович!? Не зафркавај, Валенсија со една нога би го гледал уште 10 години во Јунајтед, него ли тој.
Другаров како барата со информацииве секоја чест, па дури и платине му се :cuc:
Двеста педесет новинари викаат кои играчи ќе си одат кои ќе останат, тој чистка ќе праел.

Арнаутовиќ, Сисоко :sick:

Ова со Погба е веќе досадно, дај овие два дена нека кажат што мислат да прават, да ја почнеме сезонава спремни.

Другаров како барата со информацииве секоја чест, па дури и платине му се :cuc:
Двеста педесет новинари викаат кои играчи ќе си одат кои ќе останат, тој чистка ќе праел.

Арнаутовиќ, Сисоко :sick:

Ова со Погба е веќе досадно, дај овие два дена нека кажат што мислат да прават, да ја почнеме сезонава спремни.
Баратам?? Дечко Бастиан зема 200 илјади фунти неделна плата ако сакаш може и линк да ти прикачам а Арнаутовиќ лани газеше и даваше голови против сите јаки екипи.Јас не реков дека треба да игра он како првотимец туку може да биде корисен лани имаше 11 гола и 6 асистенции од 33 утакмици во Премиер а има клаузула од 15 м евра.Има давано голови со Сити со Јунајтед Ливерпул Челзи.Валенсија има веќе 31 година и е склон на повреди.

Баратам?? Дечко Бастиан зема 200 илјади фунти неделна плата ако сакаш може и линк да ти прикачам а Арнаутовиќ лани газеше и даваше голови против сите јаки екипи.Јас не реков дека треба да игра он како првотимец туку може да биде корисен лани имаше 11 гола и 6 асистенции од 33 утакмици во Премиер а има клаузула од 15 м евра.Има давано голови со Сити со Јунајтед Ливерпул Челзи.Валенсија има веќе 31 година и е склон на повреди.
Ај баш прикачи да видам што сајт ќе испадне. Бастијан е на 145,000 основица исто како и Мата, не заебавај, имаше еден куп линкови лани.

A koja e povrzanosta na Marko so Bastian pa i Valencia :D RoFL

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Најверојатно се работи за анеуризма.[DOUBLEPOST=1469614528][/DOUBLEPOST]Ај пошо ќе имам работа, да те поштедам од барање трол фудбал линкови, Билд од лани, ако знаеш германски барај ја изворната статија.

Разликиве во цениве фунта - евро се затоа што фунтата лани беше речиси дупло појака од еврото.

Последно уредено:
тоталспортек > билд. Ок.

Абе еве дечко имаш тука колку зема Бастиан и јас не реков само Валенсија и Бастиан да заминат туку и Џонс и Мемфис или евентуално Мата Фелаини Јанг.Арнаутовиќ за 15 м евра би бил замена за Јанг или Мемфис ако заминат.Матуиди место Бастиан на пример,Фабињо на пример за Џонс.Запрачајте се последниве сезони дали со прикажаното Џонс Валенсија заслужуваат да бидат дел од тимот.А за Бастиан немам коментар Пеп тоа што изјави дека он кога беше во Баерн Бастиан никогаш не бил фит и
спадна во право за таа плата НИШТО не покажа!! Еве и друг линк за платите
http://sillyseason.com/football/manchester-united-players-salaries-list-69041/

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/503640/Man-United-wages-revealed[DOUBLEPOST=1469615113][/DOUBLEPOST]Ете имаш и во Дејли Стар дека Бастиан зема 200 илјади ај еве и да не лажат еве да речеме и ти дека си во право па зарем 140 илјади фунти да даваме да лежи цело време повреден како полжав е спор не зезај[DOUBLEPOST=1469615412][/DOUBLEPOST]https://www.google.com/#q=bastian+schweinsteiger+salary

Последно уредено:
Реал се смеша во преговори те со Погба и тоа биле доста напредни

Е од кај виде ова сега?
79b63629421e41ca3fa9e5da336dcc32.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom