Ме интересира како се договориле за клазулата на свињата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sportsczy напиша:It's not a question of who pays the fee tbh. That's pretty much moot. Transactions include agent fees. So this means that Man U and Juve are not settled on the transaction price period.
Pogba gets 50% of Raiola's fee allegedly also so i don't think he's going to push him to settle.
Pogba is looking to making 40 mil in his first year with wages and fees.... about to get paid.
Другаров како барата со информацииве секоја чест, па дури и платине му сеАрнаутович!? Не зафркавај, Валенсија со една нога би го гледал уште 10 години во Јунајтед, него ли тој.
Баратам?? Дечко Бастиан зема 200 илјади фунти неделна плата ако сакаш може и линк да ти прикачам а Арнаутовиќ лани газеше и даваше голови против сите јаки екипи.Јас не реков дека треба да игра он како првотимец туку може да биде корисен лани имаше 11 гола и 6 асистенции од 33 утакмици во Премиер а има клаузула од 15 м евра.Има давано голови со Сити со Јунајтед Ливерпул Челзи.Валенсија има веќе 31 година и е склон на повреди.Другаров како барата со информацииве секоја чест, па дури и платине му се
Двеста педесет новинари викаат кои играчи ќе си одат кои ќе останат, тој чистка ќе праел.
Арнаутовиќ, Сисоко
Ова со Погба е веќе досадно, дај овие два дена нека кажат што мислат да прават, да ја почнеме сезонава спремни.
Ај баш прикачи да видам што сајт ќе испадне. Бастијан е на 145,000 основица исто како и Мата, не заебавај, имаше еден куп линкови лани.Баратам?? Дечко Бастиан зема 200 илјади фунти неделна плата ако сакаш може и линк да ти прикачам а Арнаутовиќ лани газеше и даваше голови против сите јаки екипи.Јас не реков дека треба да игра он како првотимец туку може да биде корисен лани имаше 11 гола и 6 асистенции од 33 утакмици во Премиер а има клаузула од 15 м евра.Има давано голови со Сити со Јунајтед Ливерпул Челзи.Валенсија има веќе 31 година и е склон на повреди.
Најверојатно се работи за анеуризма.[DOUBLEPOST=1469614528][/DOUBLEPOST]Ај пошо ќе имам работа, да те поштедам од барање трол фудбал линкови, Билд од лани, ако знаеш германски барај ја изворната статија.A koja e povrzanosta na Marko so Bastian pa i ValenciaRoFL
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Е од кај виде ова сега?Реал се смеша во преговори те со Погба и тоа биле доста напредни