Lugje!!Me interesira vaseto mislenje!
Sto bi napravile,ako ja videtie vasata taze bivsha devojka,kako sedi na masa i pie pivo so nekoj drug decko(apla po grd) i u sput se guska i se srami da ve pogledne u faca!!!
Znaci me ineresiraat mislenja kako bi izreagirale?!!
Иако требет појќе информации за то како сте раскинале... на пример дали ти си ја оплескал работата нешо или та или онака ради реда било, сепак реакцијата во сите случаи е приближно иста.
Немат ти шо да се секираш за нејзе, та е минато.
Мојт та да прајт шо сакат, а и ти.
Изреагирај нормално. Исто ко со сите познаници (значи не блиски пријатели, познаници). Мафни и онака или шо било, аку ти изглеат дек ќе ти вратит та пошо не да испаднит сеа ти израдван таков и трчаш уште по нејзе.
И глеај да немаш некоја кисела фаца. Секако не ти е сеедно, ама сепак. Најнормално, насмеј си се шмекерски, искулирано и толку. Не да си намуртен, пошо ќе испаднит криво ти е, ниту па да си окезен од осмица до осмица.
Значи прави го она што во мигот ти изгледа најдобро
Така ак прајме, ќе свршиме работа.
Пошо во моменталната состојба ретко кој реагират соодветно.
За сè ти требет минимум 10 секунди поминати во мислење шо е најпаметно. Јес да некош ги немаш тие секунди на располагање ама ова не е баш најубав совет.
Ај сеа мене најубо ми изглеат да се самоубијам пошо реално и неам за шо да живеам и да се самоубијам ак не.
Муабет со пријателите и смиреност е патот до правилни одлуки.