Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Decki, vaka nov sum na forumov, i mi treba pomos
idam so devojkava 6 godini, se bese u redu prvite 4, otkako otidov da rabotam vo stranstvo i si doagam doma sekoi 3 meseci, pred 6 meseci, ona legnala so eden nejzin kolega.
otkako doznav, ne ide tamu na rabota vise, i sekoj den mi se izvinuva deka nema vise toa da se sluci,deka bilo golema greska.
dali treba da i prostam ili ne?:nesvest:

Prosti i,posto ne e ona kriva.Ja bev kriv:pos2:
Bavcata ako ne si ja kopas ,ke ti ja kopa nekoj drug.A i baska pata-pata ste.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Abe ja legnav edna ovde ama ne e toa toa...
inace ona od koga doznav mnogu se smeni, nonstop mi se javuva, ide kaj moite, znaes malku po cudna e, kako da se grizi poveke sega, ali neznam dali i trebalo toa, ja prasav vika, izvini nesakajki bese, se custvuvav sama ovo ono, i nonstop mi se izvinuva, i moze ke i prostam, ali ne sum siguren
da ne bidam prviot sto se vika seljak da prosti seks na devojkata so drug...
inace od togas e mnogu smeneta kako sto vikam, ja kazav na nejzinite, ke izedese debel kutek da ne bev jas ali toa e...
sega idam doma za nekolku nedeli, pa ke vidam sto ke pravam, sakav da ja zaprosam na Veligden, duri i prsten i zemav, ali uste ne sum siguren
Човек не се срами од она што го направил, се додека не дознаат другите... Немаш право да драмиш и морализираш, ако истото го правиш како и неа. Не ми е јасно како прво не се запрашаш зошто си ја изневерувал, та дури потоа да се думаш за неа... Средете се и двајцата. Тргни од себеси.

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
abe znam i ja nesum cveke za mirisanje, ama pak zensko e...
ali ke vidam sto ke bide...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
inace ona od koga doznav mnogu se smeni, nonstop mi se javuva, ide kaj moite, znaes malku po cudna e, kako da se grizi poveke sega, ali neznam dali i trebalo toa, ja prasav vika, izvini nesakajki bese, se custvuvav sama ovo ono, i nonstop mi se izvinuva, i moze ke i prostam, ali ne sum siguren
inace od togas e mnogu smeneta kako sto vikam, ja kazav na nejzinite, ke izedese debel kutek da ne bev jas ali toa e...
sega idam doma za nekolku nedeli, pa ke vidam sto ke pravam, sakav da ja zaprosam na Veligden, duri i prsten i zemav, ali uste ne sum siguren
Не се секирај, си заслужил да те изневери. Не е важно дали ќе и простиш или не, и така животот ќе го завршиш со некоја девојка или со неа во брак каде нема да има љубов, а сфаќањата за брачна заедница никогаш нема да ви бидат исправни.
Мој совет, прашај ги другарите, тие и нивните мудри мисли, од типот на “Еби да те сака, тепај да те слуша“ се секогаш во право. :helou:

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
a dokolku i prostam, dali ke bide isto kako sto bilo ili ne?
sto mislite na toa?:toe:

Не се секирај, си заслужил да те изневери. Не е важно дали ќе и простиш или не, и така животот ќе го завршиш со некоја девојка или со неа во брак каде нема да има љубов, а сфаќањата за брачна заедница никогаш нема да ви бидат исправни.
Мој совет, прашај ги другарите, тие и нивните мудри мисли, од типот на “Еби да те сака, тепај да те слуша“ се секогаш во право. :helou:

a sto ako i prostam, dali ke bide isto kako sto bilo, ili poloso?
sto mislite vie?

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12

sto mislite vie?

Mislam deka ke bide podobro,bidejki ke bide nekoe zacvrstuvanje na doverbata ili taka nesto.
Mnogu vazno:Nemoj slucajno da si i kazal deka i ti si ja izneveruval.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ама ти стварно, арен ли си? Брат, истото го правиш што и она, ако сакаш чиста сметка и долга љубов, остави го минатото, измени се`, не ебавај на страна и прости и`. Ако гледаш дека сега повеќе се труди околу вашата врска, тогаш нема проблем. Знам дека ти е тешко да мислиш дека била со некој друг, ама нека ти текне дека си исто срање, различно паковање од неа. И ако се сметаш за лорд оф д врлд ако си машко а таа женско, не си во право. Една врска си е врска заради дејствијата кои ги прават и двата партнери. Тоа што се од различен пол, не ги прави различни. Може да ми објасниш што ако е она женско? Дали ако она беше машко, ќе и простеше од одма? Тогаш можеш да станеш обратен, нема да имаш проблем....:tapp:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Чим си купил ти прстен длабоко во себе сакаш да и простиш :toe: сепак биди малку сомничавен според мене...одлично е сега ќе се верите,земете...сепак ме интересира ти дозна за неверството или она ти кажа? Доколу таа ти кажала мислам дека е фер да и прости,но нареден пат мислам дека веќе ќе нема смисла...со среќа :smir:

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
drustvo fala mnogu,

ja doznav prv, ali mnogu malku i ne bev siguren, pa posle so nekoi taktiki ja naterav da mi ja kaze vistinata, i taka bese toa...
a inace znam za toa deka ako uste ednas bidne nesto bezrazlika sto e ... gotovot....
inace Mimi, fala za nadimakot " Sranje " :)
pa ke vidam sto ke bide...
fala vi na sovetite

Morbid

грофица
Член од
6 јануари 2009
Мислења
109
Поени од реакции
12
Мислам дека треба да и простиш. И жените се живи суштества, и нас не фака некогаш зорт, како и вас.И двајцата сте издначени што значи треба да и простиш. :pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Најди си нова, не дозовлувај да си го игра ку*от со тебе.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не е тоа тоа ? Истото е .
Не биди кукавица ,иди и отворено кажи и дека и ти си имал односи со друга девојка.
Ако успеете да си простите еден со друг , се ќе биде супер.
Меѓутоа доколку се испокарате па недајбоже да дојде и до физичко пресметување едноставно замини. Многу е 6 години, ама цел живот да го поминеш со особа која си ја изневерил и која те изневерила ?
Бракот е свет , чувај го кога сисигурен дека го посакуваш.
Ако си несигурен во врска со тоа дали да и простиш , дали да и веруваш дека веќе нема да се повтори , како ќе бидеш сигурен во тоа дека децата (За иднина зборувам) се твои ?
Отворено правете муабет , очекувај солзи , дерење , викање и слично , меѓутоа подобро една вечер тоа одколку цел живот да носиш товар на грбот.

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
abe do tepacka od moja strana nema da dojde, ne sum takov tip, no za kazuvanje neznam dali ke i kazam, ke pravam prvin muabet pa ke vidam sto ke bide kako ke bide, kako sto vikas 6 godini ne se malce, ali toa sto dojdov ja vo stranstvo da rabotam, toa zezna malku rabota

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Легни ја сестра и`, ако има, ако не-мајка и`.:wink: Многу е веројатно дека ако еднаш го направила тоа, ќе го направи пак. Од кол на кол, еден ќе ти влезе. Повеќе контролирај ја, ако забележиш дека повеќе се вложува во врската, прости и`. 6 години не се за бацање, ама животот во сомнеж не чини.
Немој да се лажеш дека ако ја контролираш дека се ќе биде во ред, нема такво нешто како контролирање...секогаш се враќа по глава!
Ладна глава само...собери 2+2 и види си есап...

Стај го стенд-бај прстенот дури не си начисто. Оти ако и го ставиш на прст нема враќање повеќе. Не мислам дека било кој сака да се влечка по судови и да крка срамови за развод.

sto mislite vie?

Никогаш нема да биде исто. Секогаш ќе те јаде сомнеж, секогаш!
Извини вака у фаца шо ти викам, ама факт е...
Размисли мнооогу добро и логично.
Тешко е, ама мораш да пребродиш и да имаш чиста душа...

Kajgana Shop

На врв Bottom