Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Уназадување на кариерата би му било кога би играл против екипи како Челзи, Сити, Арсенал, Ливерпул, Тотенхем, а напредок останување во серија а против Карпи, Удинезе и Џенова...fuck logic...:aplauz:
сезоната што помина се покажа дека овие набројанте од тебе се сите на исто рамниште,а екипата Лечестер од рангот на Сасуло освои Премиер Лига

Споредбиве се ко Сител и Телма да гледам :)
Еве според табела

Јуве = Лестер
Арсенал = Наполи
Тотенхем = Рома
Сити = Интер
Јунејтед = Фиорентина
Саутемптон = Сасуоло
Ливерпул = Лацио
Челзи = Емполи

То е то.

:facepalm:
Види да не кажал богот Моџи нешто за хороскопот каков ќе биде до крај на година.
Богот Моџи?

giphy.gif

А инаку, не верувам во хороскоп, а и да верував, Моџи не е гатач, туку неговата професија беше спортски директор на Јувентус, така да тогаш немаше да ми биде важно неговото мислење. Секој за професијата што ја работи.

Цечарини од Медиасет, пишува дека први опции на Јуве за Погба се, Матич од Челзи и Сисоко од Њукасл.

:facepalm:
Види да не кажал богот Моџи нешто за хороскопот каков ќе биде до крај на година.
секој си имат свое мислење. зарем од вчера си за јуве па да незнаеш кој е МОЏИ тој го советуваше јуве да го продаде Погба и да го донеси Игуаин. и од истите да направи доста нови трансфери знаеме дека одамна на сите играчи му е крената цената ...

Споредбиве се ко Сител и Телма да гледам :)
Еве според табела

Јуве = Лестер
Арсенал = Наполи
Тотенхем = Рома
Сити = Интер
Јунејтед = Фиорентина
Саутемптон = Сасуоло
Ливерпул = Лацио
Челзи = Емполи

То е то.
Da brate,zatoa swansea kako 10to plasirana ekipa zema 50 milioni od tv prava :D tuka se...
Nejse,glupi sporedbi se sekako,i mojata i tvojata.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Da brate,zatoa swansea kako 10to plasirana ekipa zema 50 milioni od tv prava :D tuka se...

Тоа што земаат 50 милиони од тв права е ради одличните телевизски договори што ги имаат пл тимовите.Нема никаква врска со квалитетот на тимот. :)

Breaking news on #SkyItalia Manchester United have no intentions to raise their offer for Pogba and Juventus won't sell at the current offer

Ај нека кажат, Breakink news # Iguianin , dosen't want to leave # napoli , # Juventus will focus on # EDISON KAVANI!!!!!!! # .

да купат бар некој копиљ и да се обезбеди таа позиција за 10 + год . а не овој ке умре за 10 год .

Мора да се реши ситуацијава со Погба што побрзо, најкасно до 31 месецов... Ако го даваат нека го даваат, ако планираат да го задржат тогаш нека седи и ќути заедно со Раиола. Следниот месец играчиве ќе се вратат во Европа, ќе одиграат некоја пријателска, и почнува сезоната, сигурно тогаш нема да се бават со Погба и евентуално носење на нови играчи.

Еве сеа читам Јунајтед нудел 110 + 10 во бонуси, додеКа Јуве барал 130 чисти пари, значи сме ја зголемиле понудата за 10 милиони... Дупи си ги, знае Марота дека овие спијат на пари, па сега си ги уценува :icon_mrgr:

А на Погба му е гајле дали игра против Свонси шо зема 50м или шинтер шо зема 70м
Битно му е платата на први да е шо е можно поголема и по можност да ги земи златната топка и трофејот со ушите.
Моментално манчестер можи да му го понуди само првото.

секој си имат свое мислење. зарем од вчера си за јуве па да незнаеш кој е МОЏИ тој го советуваше јуве да го продаде Погба и да го донеси Игуаин. и од истите да направи доста нови трансфери знаеме дека одамна на сите играчи му е крената цената ...
Пред 5 дена
Пред 2 дена

Еве овој е Моџи. И кикецов уште ги убедуе сите „видете што рекол Моџи, тоа мора да биде така како што он ќе каже, он е у право, сите други се глупави и не знаат што прават“ дрн дрн.

Пред 5 дена
Пред 2 дена

Еве овој е Моџи. И кикецов уште ги убедуе сите „видете што рекол Моџи, тоа мора да биде така како што он ќе каже, он е у право, сите други се глупави и не знаат што прават“ дрн дрн.
Ајде сега, цитирај ме каде го напишав ова болдираново, и ќе ти пишам петка на рака.

Еве сеа читам Јунајтед нудел 110 + 10 во бонуси, додеКа Јуве барал 130 чисти пари, значи сме ја зголемиле понудата за 10 милиони... Дупи си ги, знае Марота дека овие спијат на пари, па сега си ги уценува :icon_mrgr:
Како што тргнале работиве следно ќе е 100м на рамно + Марсијал. :icon_lol:

Апидроне зашо не отидеш другар малце у фан клуб Реал или во некој друг фан клуб од некој друг твој омилен тим па таму малце напрај експертиза и анализа, многу не просветли овде појди малце и таму (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom