Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дали оваа година дали наредната Погба секако ќе си оди, парите играат улога не викам не ама да си отидеш од клуб кој те направил играч во клуб кој не ти дал шанса да изиграш асално 90 минути е тоа неможам да го сватам, како и да е негова одлука е, може само оваа година ќе игра ЛЕ а може и неколку по ред :D. Нека се тргне одма по Муса Сисоко и топ сме, не треба ништо повеќе :)
да знаеш кој му е менаџер на Погба нема да те чуди, а и треба да си луд да не го продадеш канаринецов за вакво обештетување

Реал и Арсенал го сакат Муса Сисоко така да не сме единствени за со него.

Игуаин ги поминал медицинските прегледи без проблем.

Марота ја користел истата стратегија на Моџи за Недвед :D
Сакаш да кажеш дека информациите цел ден се точни ? Потврдени ? Им веруваш 100 насто ????
Јас сега читам но уште сум сонлив скоро станав од спиење ... готово е со Гонзало ???

да знаеш кој му е менаџер на Погба нема да те чуди, а и треба да си луд да не го продадеш канаринецов за вакво обештетување
Не е обесштетувањето можда избегаваат уште една Видал ситуација. Јас не сакам да си оди но 120м се одлична сума не верувам дека можи повисоко од ова да оди можи само пониско - Али мислам

Еве го Моџи што изјави:

“If I were Juventus, I’d have no doubts at all. I’d sell Pogba immediately and then straight away sign Higuain. I’d go to Porto, put Herrera in Pogba’s place and nobody could tell the difference. “Higuain is a far more decisive player. The chances of winning the Champions League would increase and he’d represent a substantial change.”
http://www.tuttojuve.com/calciomerc...spenderei-tutti-quei-soldi-per-higuain-320088

Искрено, не знам што ви е финтава што се осврнувате на тоа што рекол Моџи.

Сакаш да кажеш дека информациите цел ден се точни ? Потврдени ? Им веруваш 100 насто ????
Јас сега читам но уште сум сонлив скоро станав од спиење ... готово е со Гонзало ???
Сите ама сите релевантни и нерелевантни медиуми го потврдија истото, слики од крвна анализа и остали прегледи и резултати на Игуаин. Карти од Марота и Паратичи за Мадрид. Де Лаурентис не се појавува на утакмица, повици од Марота до Де Лаурентис.

Најакото сите трансфери во и од Јуве ова лето ги погоди и објави прв Тутоспорт веќе 2 години истото го прават. Добро му дојде смената на раководството

99.9 е готово прее новинарот на наполи истиот тој новинар што викаше јуве кје испадни уште во септември истиот денес на телевизијата за наполи плачеше вечерва имало големи протести пред седиштето на наполи каде што фановите фрлиле неколку слики од игуаин и истите ги запалиле и дресови.

Реал и Арсенал го сакат Муса Сисоко така да не сме единствени за со него.
Кога можеме да си го дозволиме Игуаната за таква цифра од која почнува да ми се врти пошто не вреди човекот за тие пари, ондак ова е мачкина кашлица :D

Кога можеме да си го дозволиме Игуаната за таква цифра од која почнува да ми се врти пошто не вреди човекот за тие пари, ондак ова е мачкина кашлица :D
Еден играч ако се купе за 94 милки не мора да значи дека можеме да си дозволеме уште толку.

Јувентус го тргнал Погба од каверите на своите слики... изгледа отиде момакот. ЧАО!!! :smirce:
Сега гледав на сајтот.
Прво го имаше Алекс Сандро на една слика и ми делуваше вештачки. Ко Погба да стоел таму
Ама после отидов на шопот таму беше.

Еден играч ако се купе за 94 милки не мора да значи дека можеме да си дозволеме уште толку.
Епа ете се шпекулира дека овој трансфер е финансиран директно од Exor , значи после продажба на Хернанес, Заза и уште некој ќе имаме доволно пари за уште еден квалитетен играч за врска, дали ќе биде Витсел или Сисоко сеедно е и тој и тој се копачи нешто што ни фали моментално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom