Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
фл за совето :wink:

ама па сам заглавен со тоа `или, или` :toe:

па вака имам се освен тоа ... можам за кратко време да си најдам друга шо ке ми го овозможе и тоа .. а не одам со неа за тоа одам за тоа шо чуствувам спрема неа нешто повеке од клку спрема секоја друга момичка а не се жалам за 3-4те месеци жалам се за тао шо треба да чекам уште 12 ...
Чувствуваш поголем нагон кон неа отколку кон секоја друга момичка? Одлучи се, ја сакаш или сакаш да ја изсексаш? Не е исто. Кога ќе се одлучиш, ќе знаеш и што да направиш.

Па мислам дека ја сакам за тоа не можам да и завртам грб ... да не ја сакав јас немаше ни тиа 7-8 месеца да се замарам свакаш

А зш не си прајте оралки? Бар колку толку убо ќе ви е...
:pos: :pipi:

А зш не си прајте оралки? Бар колку толку убо ќе ви е...
:pos: :pipi:
ај ма па ти, прво сексот иде, после оралките :pos2:
Он топик: дај бре уживај дур можеш, толку ли е тешко да го маваш?
А инаку чим се вреднуваш себе си по тоа дека имаш и стан и мотор, ни ја не би ти дала.

ај ма па ти, прво сексот иде, после оралките :pos2:
Он топик: дај бре уживај дур можеш, толку ли е тешко да го маваш?
А инаку чим се вреднуваш себе си по тоа дека имаш и стан и мотор, ни ја не би ти дала.

ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години .... па не гледам некој поголем проблем ... плус тоа она знае повеке за мене од колку другарите ми свакаш а не дека се вреднувам туку си ја кажувам ситуацијата

хм .. па добра идеа али .. не е толку лесно .. ти пред да имаш однос си имала само оралка ?

ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години .... па не гледам некој поголем проблем ... плус тоа она знае повеке за мене од колку другарите ми свакаш а не дека се вреднувам туку си ја кажувам ситуацијата

Па прво се почнува со оралка, да се запознаете меѓусебно, тек после иде сексот.
И грешка, не стануваат сите активни на 15 години.....различно е кај секоја :pipi:

ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години ....
Знаеш има една тема, во Чек дис аут, зборува за дете кое на 11 години станало татко. И сега само поради тоа, треба и ти да станеш татко толку млад??? глупаво е да кажеш ако некоја се плеснала на 15 години мора и девојка ти.
Инаку не верувам дека би издржала да чека уште една година, остави нека помине време и неа ќе и се присака.

кажувам дека горе доле просеко е тука стануват и порано ако е за тоа ... не речех дека е кај секој исто ..

Знаеш има една тема, во Чек дис аут, зборува за дете кое на 11 години станало татко. И сега само поради тоа, треба и ти да станеш татко толку млад??? глупаво е да кажеш ако некоја се плеснала на 15 години мора и девојка ти.
Инаку не верувам дека би издржала да чека уште една година, остави нека помине време и неа ќе и се присака.

а неле е па глупаво куа ти каже некој еј јас на 16 ти `магаре` на 18-9 ... неле е тоа па глупаво ?

Де4ко, не го заслужуваш девојчето. Совет до неа: откачи го.
Ни до „чувства“ не ти дошло, ниту пак до здрав разум. По ова што го кажа, мислам дека местото ти е со некоја од оние што ги спомна AceMaus. Кул цвикери btw. :wink:

Тоа не е така право ајде. Или ќе дадеш или ке си најдам друга. Знам девојка што на 18 год ми рече оти сеуште и е страх и не сака, а не во твојот случај 16год!? Ако ја сакаш ќе чекаш, ако не тогаш барај си друга. А ако се однесуваш вака имам стан имам мотор... никоја нема да ти даде, освен тие...

а неле е па глупаво куа ти каже некој еј јас на 16 ти `магаре` на 18-9 ... неле е тоа па глупаво ?

тууу ја магарица сум била. на скоро напунети 18 се дадов. туф туф големо чудо.
дај бре олади, уживај си во детството дур можеш. а ако ти е да плеснеш некоја, убаво ти кажаа предходно, најди некоја, плесни ја и сите среќни и задоволни.

Според се ова што го пиша, не ја сакаш ти неа, туку си лудо затрескан, има нешто кај неа што многу те привлекува... Ама сепак тебе ти е дојдено до друго, па ако сметаш дека има девојки кои можат да ти го овозможат тоа место неа, само храбро напред со нив, што да ти речам... Да ја сакаше како што велиш, ни возраст немаше да ти е важна, ни што ќе речат другите, ни ништо...

ок тк испага знам .... те направија дека не ја заслужувам без да знаат и она како изгледа и + ме преценуват на сликичка од 200 X 300 пиксела али нема веза ае ...таман си е иначе фала за советите уште едншка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom