Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чувствуваш поголем нагон кон неа отколку кон секоја друга момичка? Одлучи се, ја сакаш или сакаш да ја изсексаш? Не е исто. Кога ќе се одлучиш, ќе знаеш и што да направиш.па вака имам се освен тоа ... можам за кратко време да си најдам друга шо ке ми го овозможе и тоа .. а не одам со неа за тоа одам за тоа шо чуствувам спрема неа нешто повеке од клку спрема секоја друга момичка а не се жалам за 3-4те месеци жалам се за тао шо треба да чекам уште 12 ...
ај ма па ти, прво сексот иде, после оралките :pos2:А зш не си прајте оралки? Бар колку толку убо ќе ви е...
![]()
![]()
ај ма па ти, прво сексот иде, после оралките :pos2:
Он топик: дај бре уживај дур можеш, толку ли е тешко да го маваш?
А инаку чим се вреднуваш себе си по тоа дека имаш и стан и мотор, ни ја не би ти дала.
хм .. па добра идеа али .. не е толку лесно .. ти пред да имаш однос си имала само оралка ?
ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години .... па не гледам некој поголем проблем ... плус тоа она знае повеке за мене од колку другарите ми свакаш а не дека се вреднувам туку си ја кажувам ситуацијата
Знаеш има една тема, во Чек дис аут, зборува за дете кое на 11 години станало татко. И сега само поради тоа, треба и ти да станеш татко толку млад??? глупаво е да кажеш ако некоја се плеснала на 15 години мора и девојка ти.ама не е проблемо поверението и довербата ... проблем било шо имала 16 години и била мала за тоа а интересно е тоа шо денеска момичките стануват активни на 15 години ....
Знаеш има една тема, во Чек дис аут, зборува за дете кое на 11 години станало татко. И сега само поради тоа, треба и ти да станеш татко толку млад??? глупаво е да кажеш ако некоја се плеснала на 15 години мора и девојка ти.
Инаку не верувам дека би издржала да чека уште една година, остави нека помине време и неа ќе и се присака.
а неле е па глупаво куа ти каже некој еј јас на 16 ти `магаре` на 18-9 ... неле е тоа па глупаво ?