Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

henrikh-mkhitaryan-of-manchester-united-in-action-during-a-first-team-picture-id577915572

Гледам десетките во клубов (Руни, Мата, Переира) се заедно на сликиве и веројатно нели, низ исти вежби проаѓаат. Еве линк за повеќе http://www.gettyimages.com/photos/manchester-united?excludenudity=true&family=editorial&phrase=manchester united&sort=best#license[DOUBLEPOST=1469022538][/DOUBLEPOST]Интересен факт за засекираните со финансиите. Ова е табела со ранг на сите наши најскапи засилувања по сезона и колку процент повлекле од доходот. Парите дадени за Погба ќе го оптеретат клубот некаде колку што го оптерети трансферот на Фердинанд пред 13 години, дури и помалку.

Nikogash.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Само пример кажав зошто и во Евертон еден дел играше на десен бек. И јас мислам дека после Бејли тешко да се носи Стоунс, зошто нон сенс е еден од овие двајца да правиш крилни бекови. Може да купува играчи за замена на тие позиции пошто Џонс прашање е колку ќе издржи, а и Рохо може да биде шитнат...

Cn0MQ9QWcAAQWuM.jpg:large

Последно уредено:
Ако сакаат нека го земат Погба и за 150 мил.но само да не ја усери работата и да стане Балотели втори дел,кога го гледав сега на Европското нешто како да е влезен во филм.

Уште еден штопер мора да се зема. Не мора да е Стоунс или од тој ранг, но некој кој ќе биде солидна замена е неопходно. Покрај Беји и Смолинг кој патем изигра 50+ натпревари изминатава сезона, ги имаме уште само Џонс и Рохо кој не се ни знае дали ќе остане во клубот. Блинд и Менса не сум сигурен дали Жозе ги планира како штопери.

Уште еден штопер мора да се зема. Не мора да е Стоунс или од тој ранг, но некој кој ќе биде солидна замена е неопходно. Покрај Беји и Смолинг кој патем изигра 50+ натпревари изминатава сезона, ги имаме уште само Џонс и Рохо кој не се ни знае дали ќе остане во клубот. Блинд и Менса не сум сигурен дали Жозе ги планира како штопери.
Блинд како штопер да, страна две поназад ја има шемата на Мурињо :) Интересно, Блинд го рачуна како замена за Смолинг а не замена за Беји, што ми укажува дека ваљда според него овие двајца не се компатибилни за тандем. Џонс е веројатно замената за Беји, делот од таблата што не се гледа.
Каслс пиша дека Мурињо сакал две спремни 11ки за ПЛ и групна фаза ЛЕ по селана во Украина и според таблата каде што ниедно име не се повторува на друга позиција, на добар пат е да го оствари тоа.

Ја појќе сум за искусен стопер отколку за бекап. Потребен е лидер назад. Смолинг е далеку од тој материјал, дури кога ќе размислам, Блинд има подобри лидерски способности отколку Мајк.

Ја појќе сум за искусен стопер отколку за бекап. Потребен е лидер назад. Смолинг е далеку од тој материјал, дури кога ќе размислам, Блинд има подобри лидерски способности отколку Мајк.

Aбе и јас сум за еден Бонучи рецимо, ама колку се шансите да се фрла големи пари за уште еден штопер? :)

Реално, парите не се проблем. Клубов може реално и Меси да го искешира во овој трансфер период, но потешкиот дел е тоа што не играме ЛШ и ретко кој од клубовите ке прифати да продаде таков играч.

И јас сум за искусен штопер кој ке биде лидер и ќе ја има слободата да им се расписка на останатите дефанзивци,ни треба некој како Тиаго Силва или Бонучи но неверувам дека ке сакат да си одат од клубовите во кој играат,барем сигурно Бонучи ке остане во Јуве.
Самуел Лухурст(или како и да е)постојано наговестува дека Мурињо сака уште еден штопер и најчесто го споменува Варан.
Туку не ми е јасно кој се планира да биде партнер на Погба?!Очекувам тоа да биде еден од Морган и Ерера за кој сум сигурен дека ке изгазат оваа сезона.
Ајде нека ја освојат ЛЕ,да ги гледаме догодина во Скопје :D

Време е за Рон Влар :icon_lol:

Како задачи по математика да гледам.

Најди ја точката Смолинг и точката Шо во одбранбената линија, ако на нејзе се наоѓат точката Блинд и точката Валенсија. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom