Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам за помош.
Се работи за женска ми. Се` се среди конечно но ми кажа дека почнала да пафка. Ја убедував на прекине ако ме сака , ако сака да остане со мене итн ама џабе немаше ефект. Неможам веќе да ја гледам срцево ми се крши, беше најфино девојче сега е.. катастрофа. Ве молам ако може да ми кажете како да ја одвикнам што да направам само да ја одвикнам!? А не сакам да и раскинам, ја сакам многу, премногу!
П.С Можеби не е баш љубовен но не знам кај да го сместам ова така да.. па ако смета префрлајте модератори.
Фала.
Период и е ова...
Можеш и да и кажеш од што толку ја сакаш дека ќе ја кажеш на нејзините. Се само за да и докажеш дека ја сакаш и дека се грижиш за неа. (уствари незнам колку ја сакаш, тоа веќе лично ваше си е)

Ви реков, ја сакам премногу но не сакам да ја гледам оваква каква што е, ама не сакам да ја оставам сама пошто знам дека ке тргне по уште полоши патишта сама.

Ви реков, ја сакам премногу но не сакам да ја гледам оваква каква што е, ама не сакам да ја оставам сама пошто знам дека ке тргне по уште полоши патишта сама.
немој никогаш да се ставаш во улога на родител. така само на лошо ќе тргнете. а искрајно, ако на неа не и било гајле дали ти ќе и раскинеш или не, и продолжила, тогаш стави глава на прст и размисли дали вреди целата мака за да останеш со неа.

Ве молам за помош.
Се работи за женска ми. Се` се среди конечно но ми кажа дека почнала да пафка. Ја убедував на прекине ако ме сака , ако сака да остане со мене итн ама џабе немаше ефект. Неможам веќе да ја гледам срцево ми се крши, беше најфино девојче сега е.. катастрофа. Ве молам ако може да ми кажете како да ја одвикнам што да направам само да ја одвикнам!? А не сакам да и раскинам, ја сакам многу, премногу!
П.С Можеби не е баш љубовен проблемов, но не знам кај да го сместам ова така да.. па ако смета префрлајте модератори.
Фала.

Имаш многу сериозен проблем. И ако навистина ја сакаш, те советувам да засукаш ракавите и да работиш. Не не` прашувај нас тука... бидејќи сме лаици по тој проблем, но те советувам да се јавиш во оние служби каде анонимно ќе те советуваат луѓе кои се обучени за тоа. Како Меѓаши детската амбасада. Еве ти телефон 0800 12222 - СОС телефон за деца и млади. 0800 11 444 - СОС телефон специјализиран за проблеми со дрога. Двата броеви се бесплатни... Јави се, и види што ќе ти кажат. И не се плаши, бесплатни се, анонимни се, и никој нема да те испитува што е и како е... :wink: Ајде среди тоа... биди јак момак.

znam deka ja sakas

gledaj da ja izvadus od toa drustvo dali si spremen na nervoza sekoj mig sekoj tren da bides so nea ako ima volja da ja ostavi drogata uma nadez a ako ne nema spas za nea a i za tebe veruvaj mi go imav slicen problem mojot bivsi decko bese pijanica go sakav vo molev da ne pie dodeka e so mene dekako uspev so molbata se dodeka ne se najde so svoeto staro drustvo i ne prodolzi po staro mozebi i den denes ke bev so nego dodeka eden vecer toj nesvesno ili svesno digna raka na mene jas imav sreca sto do mene bese eden nepoznat covek sto me spasi i denes se prasuvam sto ke se desese da ne bese toj covek mozes da zamislis jas bev taa sto 3 godini ne izleguvav navecer se izolirav moze poradi toa sto najubavite srednoskolski denovi gi pominav so nego i den denes ne izleguvam navecer sama moite roditeli me cekaat sekade ponegogas mnogo mi e glupo duri sega ako mi veruvas se zaljubiv vo eden decko mozebi poradi mojot strav nema nisto da bide veruvaj mi ako mozes pomogni kolku mozes samo pazi da ne pojdes i ti po toj pat:pipi:

Ве молам за помош.
П.С Можеби не е баш љубовен проблемов, но не знам кај да го сместам ова така да.. па ако смета префрлајте модератори.
Фала.
Чеј мара пафка или тутун? Пошто и за цигариве денес пафкање го викаме... Ако е дрога, тури и пепел, не вреди... Искуството мое го кажува тоа. А и не само мое... За жал.

да прашам... женската моја ми пушти поракки на мобилен демек: ,,јас сум едно чупе од твоето школо... ми се бендисваш ова она,, се претставува како друга
јас знам дека е таа... сугурен сум 100 %....
кажете ми некако да ја зафркнам... не да ја зафркнам ама да ја научам лекција на некој начин... неед хелп :helou:

Ве молам за помош.
Фала.

хмм... заебано е...
што знам, треба да видиш дали сака да ги заебе дрогите, или тоа е постанало дел од неа??
земи разговарај со неа, кога е чиста, се разбира... влези у јадрото на проблемот и можеби самиот ке си најдеш решение...
глеам по тајтлот си се заљубил, претпоставувам дека е истата цура за која збориш....
според мене, има елементи за раскинување на врската, само ако е до голем степен унесена у тие ствари...
а, и би ти препорачал да идеш у општи муабети, на темата, дали некој од вашето друштво се дрогира, или Дали се дружите со некој што се дрогира... незнам како беше темата... али можеш да најдеш некои корисни совети и заклучоци...

да прашам... женската моја ми пушти поракки на мобилен демек: ,,јас сум едно чупе од твоето школо... ми се бендисваш ова она,, се претставува како друга
кажете ми некако да ја зафркнам... не да ја зафркнам ама да ја научам лекција на некој начин... неед хелп :helou:

Пишии дека ДЕдо Мраз не исполнува желби во Фебруари.

ќе и објасниш дека имаш девојка и ќе ја замолиш да престане да ти пушта пораки за да не ти направи проблеми во врската. после тоа она ќе ти признае дека она ти пуштала, а ти че имаш право да и одржиш лекција. и дај престанете со такви детски глупости. зар вишак кредит имате

Ве молам за помош.
Фала.
Речи и дека и даваш 1 недела да се откаже,ако не тогаш ќе одиш кај нејзините да им кажеш или на училишен психолог ќе ја однесеш,дека ако треба ќе раскинеш со неа ама бито е да биде здрава и жива отколку таква а да останете заедно.Кажи и дека нејзиното здравје ти е побитно од се на светов и дека се би ризикувал за неа,дури и да ја изгубиш ама здрава да е..
Склопи нешо повеќе од ова,имаш идеја сеа:)

Имаш многу сериозен проблем. И ако навистина ја сакаш, те советувам да засукаш ракавите и да работиш. Не не` прашувај нас тука... бидејќи сме лаици по тој проблем, но те советувам да се јавиш во оние служби каде анонимно ќе те советуваат луѓе кои се обучени за тоа. Како Меѓаши детската амбасада. Еве ти телефон 0800 12222 - СОС телефон за деца и млади. 0800 11 444 - СОС телефон специјализиран за проблеми со дрога. Двата броеви се бесплатни... Јави се, и види што ќе ти кажат. И не се плаши, бесплатни се, анонимни се, и никој нема да те испитува што е и како е... :wink: Ајде среди тоа... биди јак момак.

Ова никако..... Нема ни здраво да ти прави, ќе се чуствува предадено...

Ова никако..... Нема ни здраво да ти прави, ќе се чуствува предадено...
Нема да ја земат па да ја носат во установа бе.
Убаво му вика, да се јави и да направи муабет со стручни лица а не да слуша совети од мене и од тебе :smir:

Ве молам за помош.
Фала.
E добро де. Пафкање...голема работа(Ај донт јуз дрогс). Мислам ако не е секојдневно или по неколку пати на ден.Можда е период само па ќе и помине,особено ако е средно.Незнам шо е како е тачно али мислам дека не е голем проблем. У секој случај напраи така ко виктор шо вика па види шо ќе ти кажат. Прај муабет со неа али не да ја обвинуваш или да и солиш памет.

Бреј, се запустија децава. Ќе и пројде, мене ако ме прашуваш. Можеш да зборуваш со некој стручен, точно, а можеш и да почекаш да видиш како ќе се развиваат стварите. Мислам дека и е период кој брзо ќе го одмине...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom