- Член од
- 14 јули 2016
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Zaev na listata na SJO, konechno i neochekuvano.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е бе мали. На улица ли се наоѓаш. Или толкав ти е капацитетот. Ќе повторам, јас овде го пишувам она што јас го мислам. Би требало и ти, и тоа со малку повеќе размислување.. сеедно дали сме донеле лош или добар заклучок. За тоа е форумот, да се разговара за ставовите, а не за навреди.ахахахахахахахаха (гласот на мијалков)
ахахахахахахахахаха
Што е бе мали. На улица ли се наоѓаш. Или толкав ти е капацитетот. Ќе повторам, јас овде го пишувам она што јас го мислам. Би требало и ти, и тоа со малку повеќе размислување.. сеедно дали сме донеле лош или добар заклучок. За тоа е форумот, да се разговара за ставовите, а не за навреди.
Каде прочита навреда? Едноставно смешно ми е што после толку бранење на режимов тврдиш дека неутрален си.Што е бе мали. На улица ли се наоѓаш. Или толкав ти е капацитетот. Ќе повторам, јас овде го пишувам она што јас го мислам. Би требало и ти, и тоа со малку повеќе размислување.. сеедно дали сме донеле лош или добар заклучок. За тоа е форумот, да се разговара за ставовите, а не за навреди.
Ти немаш капацитет да видиш дека заради патеката по која твојот пастир ја води земјата ќе те остави тебе и сличните како тебе што си ја продадоа душата и мозокот за 200е месечно на улицаШто е бе мали. На улица ли се наоѓаш. Или толкав ти е капацитетот.
Одмори бе шаренТи немаш капацитет да видиш дека заради патеката по која твојот пастир ја води земјата ќе те остави тебе и сличните како тебе што си ја продадоа душата и мозокот за 200е месечно на улица
Мики, јас многу добро можам да согледам се, ама ти си очигледно на ниско ниво да ја разбереш целата моја поента на дискусии. Си се „затуцал“ со пастири и не знам што и не ја разгледуваш суштината на моите пишувања, каде што нема пастири и фаворити. Преспитај си го капацитетот и обиди се да разбереш „што соговорникот сака да каже“. Јас тврдам дека во врска со мене, ЛАЖЕШ. Воопшто не пишувам за она за кое ти ме „обвинуваш“.Ти немаш капацитет да видиш дека заради патеката по која твојот пастир ја води земјата ќе те остави тебе и сличните како тебе што си ја продадоа душата и мозокот за 200е месечно на улица
Прво, пишав дека „се трудам да сум што пореален, а не неутрален“. Следно, во кои мои постови некого сум бранел? Не ми било тоа целта. А некои работи од „режимов“ би ги бранел, некои би ги критикувал. Но, за тоа треба да има конкретна тема, инаку би се претворил баш во партиски пишувач. Затоа и го избегнувам тоа. Знам дека некритикувајќи заради критикување (и тоа со навреди, пцуења...) веднаш го класифицирате некого во група на „полтрони на режимот“, но тоа само ве прави други полтрони. Или барем се добива таков впечаток.Каде прочита навреда? Едноставно смешно ми е што после толку бранење на режимов тврдиш дека неутрален си.
Одмори бе шарен![]()
Ne je makeonija na zajko kokorajko da pravi sto sakat .se znajit nasio premijer nikola e od gospot praten . ti fringe znajs i pameten si da zivejet makedonija.Ајде шарам барам,што чекате?
Доволно сте глупи да направите неуспешен пуч да му ја олесните работата на премиерот
Кога ќе ве стокмат сите во Бутел, ќе размислам за џенемТи уште не си фатил џенем од форумов бе тикво?
Кога ќе ве стокмат сите во Бутел, ќе размислам за џенем![]()