Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Во победата на Охрид против Радовиш, имаше еден несекојдневен момент. Голманот на охриѓани, Кирил Колев успеа да одбрани дури девет седмерци!
Добро е не фатил се :D

Поради инцидентот со Начевски педерчето во Скопје против Тинекс сеа клубот е казнет,а како што знам јас има закон ако нема најавено навивачка група дека не може да се казни клубот.Али моќен е гомнарот во федерација и прави што сака ццц.. Мамето ќе му се ебе пак у Велес ако биде делегат..:zloo:

Кога бев на Тинекс-Вардар Јуниор, слушав како мајките на играчиве на Тинекс се жалеа дека сте биле многу некултурни на утакмицата со нив :pos::pos::pos:
За натпреварот со Прилеп, играч на Прилеп му кажал на другар дека ептен се упрпале за време на инцидентот и дека едвај чекале да се си отидат од салата, не знаеле ни како ја доиграле утакмицата :icon_mrgr: Чекале само да заврши и одма со полиција ги извадиле и ги однеле :icon_mrgr:

Кога бев на Тинекс-Вардар Јуниор, слушав како мајките на играчиве на Тинекс се жалеа дека сте биле многу некултурни на утакмицата со нив :pos::pos::pos:
За натпреварот со Прилеп, играч на Прилеп му кажал на другар дека ептен се упрпале за време на инцидентот и дека едвај чекале да се си отидат од салата, не знаеле ни како ја доиграле утакмицата :icon_mrgr: Чекале само да заврши и одма со полиција ги извадиле и ги однеле :icon_mrgr:

па најнормално е тоа во секоја сала да има навивање, во Велес кога се игра до последно колено има пцуење и плукање и се и сешто имаше години наназад до столчиња фрлање по играчи и се..али Начевски е тука и одма со казните за глупости..сакаат и таа публика малце што ја има да ја избркаат..

Хехехехе абе Ринија не ни се рамни :D Иначе вие 2 години многу злобни усти има поготово низ Велес. Последното нешто шо го прочитав ептен смешно ми беше:

jrxllj.jpg

:vozbud::pos:

Ќе пукнат од мака хејтерчињава после победава..

13709855_1031975926910149_2168713190788094229_n.jpg

претходно потпишаа и Ивица Илиев и Миле Ордев.

Добра екипа скоцкавте засега:bravobe:,голман фали сеа.
Стојановски во Охрид потпиша.

Добра екипа скоцкавте засега:bravobe:,голман фали сеа.
Стојановски во Охрид потпиша.

исто и јас мислев да пишам..го испуштија Стојановски, да го задржеа ќе беше солидна екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom