Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
најстариот занает?Морам стимул да ти дадам,
не ми замерувај, дел од занаетот...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најстариот занает?Морам стимул да ти дадам,
не ми замерувај, дел од занаетот...![]()
Најновиот, за најстариот ќе те препорачаме тебенајстариот занает?
попопо а бе сегде си смешан и во психолзи и во каратисти и во билдери па дури имаш и препораки за најстари занаетиНајновиот, за најстариот ќе те препорачаме тебе![]()
Иден, а ти ќе ми помогнеш за тоапопопо а бе сегде си смешан и во психолзи и во каратисти и во билдери па дури имаш и препораки за најстари занаети
Ова Кајгана е чудо од форум, најдобрите шофери, најјаките економисти, најголемите ебачи, хакери, музичари, политичари историчари... се собрале тука!
Еве сега и магистар по психологија
Јас сум Лет 3, јас се дружам само со веќе докторирани и магситрирани или јаки пички со средноИден, а ти ќе ми помогнеш за тоа![]()
Јас сум Лет 3, јас се дружам само со веќе докторирани и магситрирани или јаки пички со средно
Ко ќе магистрираш, пиши ми ќе средиме нешо
Во моментот кога се крена југословенското партизанско движење тоа изгледало како чисто самоубиство. Нацистите ја владеат цела Европа, Велика Британија е единствен противник кој цело време губи на сите фронтови, а во Русија германците се пред Москва. Така што примерот што го зеде го докажува спротивното: секогаш да се бориш за исправното колку и да изгледа безнадежна таа борба.Партизаните биле во состав на ослободително движење на југославија, а кое било на страна на Англија (со се Канада, индија, Јужноафричка република, Австралија...), Америка, СССР, Францускиот покрет на отпор...
Не беше сама македонија против Јапонија Германија и Италија...
Ако на пример при поделба на балканот Кина застане рамо уз рамо со Македонија или примее Америка... то е друга работа, али ако на меѓународен план големите сили се договорат за поделба на влијанија и сфери, можеме само да стиснеме заби ко ќе ни го опашат.
Тоа беше поентата, а мило ми е секогаш кога ќе најдам некој на форум кој до детали го следи моето дело.
Кога се крева востанието (општо земено во Југославија Јули 1941) се уште германците се многу далеку од Москва али сепак во војна е големиот СССР али на страна од тоа против Оската во тој момент сеВо моментот кога се крена југословенското партизанско движење тоа изгледало како чисто самоубиство. Нацистите ја владеат цела Европа, Велика Британија е единствен противник кој цело време губи на сите фронтови, а во Русија германците се пред Москва.
Добро,Кога се крева востанието (општо земено во Југославија Јули 1941) се уште германците се многу далеку од Москва али сепак во војна е големиот СССР али на страна од тоа против Оската во тој момент се
Британија
Канада
Австралија
Јужно афричка република
Индија
и еден куп други земји од комонвелт
јасна беше веќе и политиката на Америка која веќе се поотворено ги подржуваше Англија и СССР и им праќаше конвоји помош
Камо среќа во 2001 на наша страна да беше Англија, Русија, Австралија, Канада, Индија па наклоност од Америка)
Ок, ете ќе ги препраиме историските факти за да не ти биде залуден постот, во Јули 41 ќе ги однесеме германците до Москва, ќе ги извадиме Индија Канада Австралија Нов зеланд ЈАР од војната а Америка ќе ја пикнеме во длабока изолација и незаинтересираност за настаните во европаДобро,не можиш да и оддолееш на желбата да се блесавиш. Не си за сериозен разговор
. Кога ќе имам потреба некој да ме расположи со неговите бисери тогаш ќе се зезам со тебе на форумов.
Дали биле лидери или нелидери, партии, опозиции и бакрачи секој кој намерно предизвикува емоции на непочит и поделби за стекнување на поени во правец на неговиот интерес е штеточина и носи зло за нас како и да сака да го нарекуваат.
Лет не можи тебе никој да те надмудри/насамари, затоа што ти не се сеќаваш. Можиш да надмудриш некој кој ќе се сети дека е надмудрен, а не успева насамарување на некој кој нема осет за да сфати. Но добро Бог те створил таков за да можи некој без осет од наша страна да им спори на Бугарите. Инаку ќе требаше некој од нас да се малтретира со нив. Така што твојата троловска дарба си има сосема добра функција.[DOUBLEPOST=1468797356][/DOUBLEPOST]Ок, ете ќе ги препраиме историските факти за да не ти биде залуден постот, во Јули 41 ќе ги однесеме германците до Москва, ќе ги извадиме Индија Канада Австралија Нов зеланд ЈАР од војната а Америка ќе ја пикнеме во длабока изолација и незаинтересираност за настаните во европа
Ете сменавме историја и податоци на светска војна за да можеш да се пофалиш дека го “надмудри“ Лет 3 на Кајгана
Ај препрочитај ја реченицата затоа што ми изгледа дека не си ја сфатил. Ако велиш ирационалност, граница на лудило, треба да поднесиш и некое образложение за тоа.Емоции на непочит?
поделби за стекнување на поени?
штеточина и носи зло за нас ?
Емоции на непочит хахах дали си свесен дека во ова што го пишуваш нема никаков траг на рационална мисла?
Или сакаш да кажеш дека никој не треба да има став или мислење околу ситуацијата во Турција и на тој начин ќе се воспостави национално единство? Да не пишува никој ништо? Многу ирационална идеја, на граница на лудило.
Треба да се соочиме со она што се случи во овие 25 години независност а тоа е дека можеби сме криминоген народ кој изумира. Како наркоман кога ќе допре дно и нема каде повеќе. И оттаму, ако имаме сила, да одиме понатаму.