Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tie kladilnici koi gi spomna i ne se bas seriozni, ima bez broj informacii za slucai vo koi pravele problemi, poradi do sega i ne sum se prijavil kaj niv. mozda ke stavam kako za test pari bas za da vidam sto e mozno koga se vo prasanje makedonskite natprevari. kaj poserioznite kladilnici kako sto objasnav nema teorija za mestenje, imam i doziveano na natprevar koj bil vo zivo ni 10 evra da ne mozam da stavam, taka da ne znam od kade ti e muabetot deka na bet365 6000-7000 se stavani. stavi screenshot ako e taka i dokazi deka takvi sumi mozat da se stavat na bet365 na prijatelska so makedonski klub ili natprevar od 1. MFL.Па очигледно не си слушнал за повеќе од Бвин и Бет365. Дали знаеш за Ibcbet i Singbet , тоа ти се азиските кладилници каде без проблем можеш да ставиш 7000е со еден клик ... И таму се местат тие МФЛ 1, а да за пријателскиве
прашај ги навивачите на Тетекс што се случуваше на пријателските натпревари на Тетекс и дали не се мести... до 20мин се е мирно нема ништо случувања, утакмицата ја има на бет365 и се е нормално и потоа ОП блокирано, па пак ја пуштат со помали квоти па пак блокирано и чао, лагано се ставаат 6000-7000е на бет365 live кладење.... знам убаво како се функционира тоа и верувај ќе има доста местење кај вас нема да знаете што ве снашло со овие сега газди...
Ти мислиш пријателските случајно ги закажват во 9 сатот на сабајле( за да бидат во понудата на кладилниците)?tie kladilnici koi gi spomna i ne se bas seriozni, ima bez broj informacii za slucai vo koi pravele problemi, poradi do sega i ne sum se prijavil kaj niv. mozda ke stavam kako za test pari bas za da vidam sto e mozno koga se vo prasanje makedonskite natprevari. kaj poserioznite kladilnici kako sto objasnav nema teorija za mestenje, imam i doziveano na natprevar koj bil vo zivo ni 10 evra da ne mozam da stavam, taka da ne znam od kade ti e muabetot deka na bet365 6000-7000 se stavani. stavi screenshot ako e taka i dokazi deka takvi sumi mozat da se stavat na bet365 na prijatelska so makedonski klub ili natprevar od 1. MFL.

Абе тaкви утaкмици се уплaќaт нa црнo нa блискиoт истoк сo кеш пaри oднoснo вo нелегaлни клaдилници, кaј шo немa ни трaгa нa пaри ни ништo.tie kladilnici koi gi spomna i ne se bas seriozni, ima bez broj informacii za slucai vo koi pravele problemi, poradi do sega i ne sum se prijavil kaj niv. mozda ke stavam kako za test pari bas za da vidam sto e mozno koga se vo prasanje makedonskite natprevari. kaj poserioznite kladilnici kako sto objasnav nema teorija za mestenje, imam i doziveano na natprevar koj bil vo zivo ni 10 evra da ne mozam da stavam, taka da ne znam od kade ti e muabetot deka na bet365 6000-7000 se stavani. stavi screenshot ako e taka i dokazi deka takvi sumi mozat da se stavat na bet365 na prijatelska so makedonski klub ili natprevar od 1. MFL.
spored mene ne se losi dresovite, barem nesto novo.Прегледај го приврзокот 152362
Konjarski, petrovski, bujce, trajkovski, ljamcevski, kovacev
Dolu
Demir, brazilecot, riki, 13 izgleda iliev, tosevski
Имaт рaзрaбoтенa шемa , не се секирaј.Азијa е ширoк пoим сo oгрoмен брoј нa тaкoв тип клaдилници.Бoрбaтa е тaквa утaкмицa дa излези вo Вилиaм Хил .Пoсле е леснo oти сите се рaкoвoдaт спoред неa вклучителнo и тие нелегaлните.spored mene ne se losi dresovite, barem nesto novo.
PS
navistina mislite deka do tolku gi biva za vo azija da mestat natprevari? tamu, da, se kladi na se mozno i za mnogu pari, ama da izgoris tamu 2-3 pati nekoja kladilnica i tie ne se glupavi, brzo ucat i povrzani se, pa ne mislam deka do tolku moze da se mesti, ke primetat deka samo gubat na natprevari od makedonija ili od nekoj poseben klub i ne nudat poveke kladenje. ne zacabe 1. MFL kaj nekoi pogolemi kladilnici nekogas i cela sezona gi snema, taka da ima mestenje, ama ne mislam deka e ednostavno i mozno na golemo, posebno prijatelskite.
edit:
podobro tanevski da pokusate da go donesite odkolku bojovic, samo sto ne znam dali na tanevski se uste mu se igra od koga vardar ne mu go prodolzi dogovorot.
Абе опасни сте виеSe ke se sredi nitu crveno ke se vidi nitu nisto ovie dresoj samo za bugarija ke bidat oti nie ne sme vojvodi a ova e Pelister i Bitola od Blasko B nema da ima prvo dvojce da go sjebime posle se ke sredime ko ke se vratat od bansko

Еве гледам Двојче одма го избркавте од што сте опасни