Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
такви немаме...мора да се атакува оваа сезона со сите сили на ЛаЛига :D

прво коло со сосиедад у гости... 20/21 август

12. Atlético Madrid - Real Madrid;
13. Real Madrid - Sporting Gijón;
14. Barcelona - Real Madrid;
15. Real Madrd - Deportivo La Coruña;
16. Valencia - Real Madrid;
17. Real Madrid - Granada;
18. Sevilla - Real Madrid

У седум кола, 4 тешки гостувања. Ете кј ќе ја изгубимо титулата :D Среќа па меѓу нив имамо полесни противници на Бернабе.

^ Реваншите од 31во до 37мо коло :D

дури и да ги изгубиме сите тие дуели, доколку ги тепаме помалите тимови, нема да ја изгубиме титулата. минатата сезина многу бодови се изгубија од смрдени екипи..

Има некој кандидат да иде Мадрид?
Ја идам 2ра среќа, ваљда за 3то коло, со Осасуна дома... 450 евра ми излегува се, со авион повратна, 5 денови, карта од утакмица, и хотел 4 вечери во центарот на Мадрид...

Ако има некој заинтересиран за посета, пошто претходно имаше некој што прашуваше, слободно да ми пише пп.

Ја идам 2ра среќа, ваљда за 3то коло, со Осасуна дома... 450 евра ми излегува се, со авион повратна, 5 денови, карта од утакмица, и хотел 4 вечери во центарот на Мадрид...

Ако има некој заинтересиран за посета, пошто претходно имаше некој што прашуваше, слободно да ми пише пп.
Jas sum epten za, ako me oslobodes od rabota :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

kaj rabotis? toa li e problem, kje go fateme robi telekabel u stip, se e negovo tamu hahah

Идеш преку агенција или како ?

http://en.as.com/en/2016/07/16/football/1468650189_786466.html

Пристигнува новиот феномен.

Ова ќе биде засилување на деценијата.
Ко Одегард.
Ако е глуп нека потпише за Реал, никад нема да заигра.
Башка глуп е текстов, спомнати се Барса и Манчестер а нигде го нема Интер кој преговара за негов трансфер и беше/е блиску до негов потпис, се спомнува Јануари.

Најпаметен потег би му бил ако го одбере Интер, у Реал и Манчестер нема шанси да игра, за Барса па да не праам муабет.

Идеш преку агенција или како ?
сам свој мајстор..

гледам сеа друга опција за 7мо колко со Еибар дома, уште по ефтино да ми излезе, ама ме ебава тоа шо датите не се дадени официјално дали ќе се игра сабота или недела,пошто wizair летовите Софија-Мадрид се сабота одење, вторник враќање..е сеа ако се игра сабота утакмицата ќе биде проблем. а баш има ефтини летови.120 евра од човек повратна за тој период. 4 вечери хотел x 25 eвра, и карта за 3та класа тимови као еибар не би требало да е повеќе од 50 евра за 2ра категорија. се на се, 300 евра НАЈМНОГУ таа варијанта..ама ме ебават тоа датите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom