Г
Гоццццце
Гостин
Што да купам за Нова Година на женска ми? И купив за 6 месеца по совет на фантом , и го дадов во кафич, а сега што да и купам, дали да и купам и како да и го подарам, на кој начин?
имаш тема за Новогодишни подароци и општо за подароци баш во љубов и секс. пиши таму ако неШто да купам за Нова Година на женска ми? И купив за 6 месеца по совет на фантом , и го дадов во кафич, а сега што да и купам, дали да и купам и како да и го подарам, на кој начин?
Што да купам за Нова Година на женска ми? И купив за 6 месеца по совет на фантом , и го дадов во кафич, а сега што да и купам, дали да и купам и како да и го подарам, на кој начин?
Глеј да е нешо шо сакат, зш така покажвиш колку ја познавашШто да купам за Нова Година на женска ми? И купив за 6 месеца по совет на фантом , и го дадов во кафич, а сега што да и купам, дали да и купам и како да и го подарам, на кој начин?
Една ружа, убаво завиткана и уредена, дадена со зборовите „Ова е зашто навистина те сакам и сакав да ти дадам нешто за Нова Година, а ружава најдобро отсликува што чувствувам за тебе.“ Кога тоа ќе го кажуваш, биди искрен и мисли го тоа.Што да купам за Нова Година на женска ми? И купив за 6 месеца по совет на фантом , и го дадов во кафич, а сега што да и купам, дали да и купам и како да и го подарам, на кој начин?
Џена ај те молам не ме терај да ти врзам еден шмек и одма да го смениш мислењето. Па да видиш дека можело да се заљубиш...Совет до сите: Никогаш не е заљубувајте во невоззможни нешта. Поточно во никој
Druze a dali vistina taa cuvstvuva nesto za tebe... ti si i kazal deka ja sakas deka sakas da bides so neze sto ti odgovorila taa na toa?... te bara, ti pisuva sms, i slicno ? mozebi i ne saka da bide so tebe ili pa ne saka da bide vo vrska.Никогаш не мислев дека ќе пишам на таа тема за Совет :wink: ама и тоа се случи.
Значи ваква е ситуацијата со девојката бевме од исти клас во средно од 1 до 4, арно ама таа е ного повлечена и.т.н и не се имавме многу не дека бевме скарени или сл. девојката едноставно не сакаше со никој да збори иако 1000 пати пробав да ја насмеам да ја гушнам другарски де, ама она некако мн чуден човек. Еднаш ќе ја видиш насмеана со сите муабети врти се смее ( има прекрасна насмевка ) а во друг момент ја гледаш скиснета нерасположена. Девојчето е од богато семејство ( тоа нема врска ) а е многу скромно, не е некоја фуфка да се дотерува незнам како и.т.н Ми треба совет како да ја освојам ? ( имам пробувано најразлични работи ама тешко ми оди, а некако длабоко во себе знам дека и таа чувствува исто за мене ).
Многу девојки сменив, по раскинувањето на прилично долга врска, решив да и кажам се што чувствувам, ама некако кога застанав пред неа, кога ме погледна со тие очињата, се здрвив едноставно. Ми идеше да ја гушнам и да ја залапам ама.....
После „долгата врска“ имав уште една кратка врска. Ама нонстоп мислам на неа.......
Помош Кајганџии?
Да пробаш да ја отвориш со муабет нешто,дознај што сака почни на таа тема се додека не бидеш сигурен дека можеш кај неа,се надевам ќе успееш...среќно :helou:Никогаш не мислев дека ќе пишам на таа тема за Совет :wink: ама и тоа се случи.
Значи ваква е ситуацијата со девојката бевме од исти клас во средно од 1 до 4, арно ама таа е ного повлечена и.т.н и не се имавме многу не дека бевме скарени или сл. девојката едноставно не сакаше со никој да збори иако 1000 пати пробав да ја насмеам да ја гушнам другарски де, ама она некако мн чуден човек. Еднаш ќе ја видиш насмеана со сите муабети врти се смее ( има прекрасна насмевка ) а во друг момент ја гледаш скиснета нерасположена. Девојчето е од богато семејство ( тоа нема врска ) а е многу скромно, не е некоја фуфка да се дотерува незнам како и.т.н Ми треба совет како да ја освојам ? ( имам пробувано најразлични работи ама тешко ми оди, а некако длабоко во себе знам дека и таа чувствува исто за мене ).
Многу девојки сменив, по раскинувањето на прилично долга врска, решив да и кажам се што чувствувам, ама некако кога застанав пред неа, кога ме погледна со тие очињата, се здрвив едноставно. Ми идеше да ја гушнам и да ја залапам ама.....
После „долгата врска“ имав уште една кратка врска. Ама нонстоп мислам на неа.......
Помош Кајганџии?
(без РЕМЕТ молам, оти стварно ми треба совет, веќе не знам што да правам)
Кажи ѝ отворено во лице: „Јас сакам да те гушнам. Може ли?“Никогаш не мислев дека ќе пишам на таа тема за Совет :wink: ама и тоа се случи.
Помош Кајганџии?
(без РЕМЕТ молам, оти стварно ми треба совет, веќе не знам што да правам)
Мене ми изгледа како девојчето не те заслужува тебе, според оваа приказна.Vaka sea iam eden problem i mi treba vas sovet
Ke vi napisam se sto se sluci so bivsata za da znaete sto kako se desavate
Se zapoznavme sosem slucajno i se zasvigavme i dvajcata.Se muvavme 2 meseci iako ja se zaljubiv vo nejze ne i predloziv nisto seriozno zasto znaev deka ne saka vrska no se bese kako da sme vo vrska.Sekoj den se gledavme praevme muabet na msn no po edno vreme pocna da me odbegnuva i posle dve nedeli odbegnuvanje mi kaza deka ne saka da prodolzi so mene a ja vo megjuvreme razbrav deka se muvala so drug.I pominaa tri meseci ja mislev deka ja iam zaboraveno no posle mi bese mnogu tesko nemozev da prestanam da mislam na nea i posle i kazav deka ja uste ja sakam(togas za prvpat i kazav deka ja sakam).I iskoci deka vo megjuvreme i ona se zaljubila vo mene i se fativme.Odevme dva meseci se ni bese super mnogu se sakavme no odkako napravivme dva meseci ja otidov na ekskurzija edna nedela i koa se vrativ se vidovme petokot i mi bese cudna cela vecer izbegavase da sedi so mene nejkese da me baci.Narednate vecer mi raskina(ko grom od vedro nebo do pred toa super ni odese sega mi raskinuva).Ja bev vo sok neznaev so da pravam so sebe posle toa pravevme muabet se obiduvav nekako da napravam da se smirime no ona mi izvadi nekoi prikazni deka imala nekoi seriozni problemi i nemozela da prodolzime ke sme stradale i dvajcata, nemozela toj period da ima decko i mi kaza da ne se obiduvam vo idnina da se smiruvam so nea deka mozeme da ostaneme samo drugari.I ja so tesko srce go prifativ toa no se obidov da ostaneme drugari no po 2-3 nedeli pocna i kako drugar da me izbegnuva.Edvaj pomina mesec i se fati so eden drug(a mene mi vikase deka nemozela da bide so decko).Posle pocna da se ponasa mnogu gadno da me navreduva i zagubivme sekakov kontakt veke ne se ni pozdravuvam so nejze.Ama ne znam sto da pravam zasto uste ja sakam i se custvuvam ponizeno od nejzina strana a nemozam bez nea.Posle toa bev so uste edna devojka ama nisto ne mi znaci taa nemozam da ja zaboravam bivsata.
Dajte nekoj sovet