Femme fatale
Љубената на Гаро
kazi mi koj grad da znam,ako mi e daleku od mojot ne mi se isplakja
SK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kazi mi koj grad da znam,ako mi e daleku od mojot ne mi se isplakja
А колку си висока? метро и шумска јаготка или поише?Барам згоден дечко, малку повисок од мене
А колку си висока? метро и шумска јаготка или поише?
должина на нозе? (во см)1.82 со штикли
Дали ти или биФшиот твој сте трансџинџери?(Доста битно прашање1.82 со штикли
Кои штикли? Да не излезе 1.60 без штикли .....1.82 со штикли
1.70 сум безКои штикли? Да не излезе 1.60 без штикли .....
1.70 сум без
Ако си трол, ОК, ако не си, не гледам причина човек вака да се бламира. Сериозно.
само една пијачка ?Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
ај фаќај магла од мојата тема ако не исполнуваш критериуми
Фаќај магла ќе му кажеш на некој идиот што би се сложил да глуми кловн покрај тебе за пијачка. Гледам зошто те нашутирал дечкото кој сакаш да го правиш љубоморен. Мислам, кој би сакал да трпи простачка и глупача како тебе?
Eдинствениот глупак тука си ти![]()
Баш. Секој што ја отвори темата си го помисли исто. Или се работи за трол, или се работи за глупача од космички размери. За твое добро, се надевам дека си трол.
Баш. Секој што ја отвори темата си го помисли исто. Или се работи за трол, или се работи за глупача од космички размери. За твое добро, се надевам дека си трол.