Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај ми менеќе ти дадев
Ама не ми ја полни темата со глупости, ако си грд не ти сум јас крива![]()
Ја искрено и посакувам на оваа фем фатал по дома да фане аутизам или нешто слично.
Да беше убава, немаше да си очајна да бараш момци на форумов, сами ке ти се нудеа... али како и да е, среќно во потрагата![]()
Оглас на деценијата е Голф двојка дизел сочуван и ефтин, а женска која сака да излези со некој без да му даи е оглас на минутата
Ако стварно плаќаш све, ја ке излезам со тебе.Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
Ако стварно плаќаш све, ја ке излезам со тебе.
Jас вечер ќе клецнам, ти дали ќе бидеш клецната?Ј
Не ти сум крива ако си грд и над 29 години ако немаш коса.
А кај излегува дечко ти, кај ке треба да идеме? у некој кафиќ? рачунај кола немам, ништо немам, само прво место за најубав на форум имам.Aко ги исполнуваш критериумите и во слаткарница ако сакаш ќе те носам.