Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше убава, немаше да си очајна да бараш момци на форумов, сами ке ти се нудеа... али како и да е, среќно во потрагата :icon_lol:

bitno e od koj grad ke bide deckoto, i vo koj grad trebe da odite za da te vide bivsiot :d

Оглас на деценијата е Голф двојка дизел сочуван и ефтин, а женска која сака да излези со некој без да му даи е оглас на минутата

glumam-decko-za-valentajn.jpg

Ја искрено и посакувам на оваа фем фатал по дома да фане аутизам или нешто слично.

Јас сакам ти рак да фатиш глупак еден.[DOUBLEPOST=1468429234][/DOUBLEPOST]
Да беше убава, немаше да си очајна да бараш момци на форумов, сами ке ти се нудеа... али како и да е, среќно во потрагата :icon_lol:

Ми се нудат во инбокс не се секирај ич[DOUBLEPOST=1468429627][/DOUBLEPOST]
Оглас на деценијата е Голф двојка дизел сочуван и ефтин, а женска која сака да излези со некој без да му даи е оглас на минутата

Не ти сум крива ако си грд и над 29 години ако немаш коса.

Последно уредено:
Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ако стварно плаќаш све, ја ке излезам со тебе.

Aко ги исполнуваш критериумите и во слаткарница ако сакаш ќе те носам.
А кај излегува дечко ти, кај ке треба да идеме? у некој кафиќ? рачунај кола немам, ништо немам, само прво место за најубав на форум имам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom