Нови игри

Имаш ја Inside за 7-8$ на g2a, ама за RU/CIS регион е.
Можеш со VPN или само offline да ја играш.

Anyway... Rise of the Tomb Raider
Сакам да ја пробам. Ја најдов за 15$ или нешто околу 800-900 ден, исто регион-заклучена ама има финта:
Region: Russia and CIS + India/ Brazil/ Serbia/ Bosnia and Herzegovina/ Macedonia/ Montenegro/ Albania

Вреди ли?

Имаш ја Inside за 7-8$ на g2a, ама за RU/CIS регион е.
Можеш со VPN или само offline да ја играш.

Anyway... Rise of the Tomb Raider
Сакам да ја пробам. Ја најдов за 15$ или нешто околу 800-900 ден, исто регион-заклучена ама има финта:
Region: Russia and CIS + India/ Brazil/ Serbia/ Bosnia and Herzegovina/ Macedonia/ Montenegro/ Albania

Вреди ли?
Поефтино од тоа ја немало. Ако си по такви игри зимај.

Поефтино од тоа ја немало. Ако си по такви игри зимај.
Пробав :( имаат ретардирани опции за payment. И се е на руски. И траже акаунт на нивна страа, па траже funds на сметка. Глупости....

еве го линкот. Pay with...
Со кое?

Пробав :( имаат ретардирани опции за payment. И се е на руски. И траже акаунт на нивна страа, па траже funds на сметка. Глупости....

Со кое?

decko a da si ja kupis na sale i da ne se zamaras da ne lapnes nekoj scam i bez karticka da ostanes...so vikas...zadnjo shadows of mordor bese 10 eura na steam

Со кое?
Ќе ја купуваш од некој со "registered trademark" у ник? Втф.

Со кое?
повеќето сериски таму мислам се од хакирани акаунти. може ќе работи некои време после ќе го блокираат.
подобро не купувај од таму.

ГО КРАКНАА ДЕНУВО
Дојде и си ојде.
Kz0o548.png

Там'н кога ја симнав....:(

Okay, мани го Voksi: There's a new sheriff in town:
4A9iQPH.jpg

И крако не работе со старата верзија... Ај пак 31GB симнување...

Последно уредено:
Дајте бе некој добар торент ,ги имам пуштено од аренбг и рарбг не мрдаат со 1 мб се спушта :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom