Мака ми е!

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
738
Поени од реакции
660
Ми се стемни сабајлево кога прочитав дека она јадноно девојче со крив р'бет починало:-( Ми се згади уште толку од оваа посрана држава и бездушниве говеда што избегнуваат одговорност секој пат кога ќе ја посерат работава начисто!!!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мака ми е шо луѓе кои викаат дека се борат за демократија ти кажуваат дека ти не смееш да размислуваш како што размислуваш.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мака ми е што имам конци у уста, што сум отечен ко да ме касале бумбари и што не можам нормално да јадам недела дена -.-

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Мака ми е од чувството што го имав пред некоја година а кое се појавува повторно. Чувството дека полека ама сигурно ни ја инсталираат идејата за „граѓански судир“/граѓанска војна.
Кога во свесното таа идеја ќе стане секјодневен предмет на разгледување, во несвесното може да пробуди древни заспани чудовишта кои ќе го превземат водството затоа што т.н. регуларна човечка свест (која реално претставува сањарење) е ебено педерски слаба.
Ум во главата, глејте прајте...

S

Sinisa123

Гостин
Мака ми е од лугето. Влагаш у подавница те гледаат што купуваш, вадиш новчаник те гледаат во новчаникот. Пред една недела си одев од продавница ама имав многу ствари купено, ме застанува еден човек и ми вика што носиш во кесите? Ја го гледам и го гледам и не знаев што да му кажам и на крај ми текна му викам носам кур поголем и од мојот сакаш да видиш? Ми вели страм да ти е ќе те кажам на твоите родители. И му велам кур ме заболе за тебе ако ме кажеш знаеш оваа вечер нема да спијам поради тебе оди по гаволите. Не знаат лугето да си ја гледаат работата па се мешаат насекаде каде што не им е местото. Get a Life you fucking son of bich j hope that you burn in hell when you died. Исто така мака ми е од роднини кога им треба помош им помагаш без разлика дали имаш пари или немаш. Кога ќе станат влијателни луге со фирми, пари насекаде едноставно те забораваат дека постоиш а до завчера јадевте заедно на една маса. Е тоа не е фер, исто така мака ми е од вестите на Канал 5, Сител, Телма, Пуч, Сдсм, Вмро-Дмпне, Груевски и Заев и еве јавно ја замолувам Гордана Јанкуловска да си ги избричи мустаките пошто на морж личе. Поздрав

Член од
23 март 2015
Мислења
12
Поени од реакции
7
Мака не ми е никогаш ( Физички сум машина ), ама психички 24/7 мака ми е...и не прам ниш, и само полошо и полошо и тонам као титаник, а знам не чини то ...ама МАКА МИ Е - најлесно да кажам!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Oд формално образование

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Мака ми е од многу работи во општествово.Од простотилук,од лицемерие,егоизам,искомплексираност.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Мака ми е од себе ејјј тоа како нормално ми доаѓа и стандард ..:tapp:
Во последно мака ми е од што имам чувство дека немам време човече, немам време за се што сакам да направам во текот на денот, проклет што неможе да биде подооолг!!
А сум запнала, незнам кај ама запната сум нешто.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.383
Поени од реакции
3.393
Мака ми е што нема смртна казна уствари не чекај тоа не е доволно за чоек шо е способен да силува и убие 3 годишно дете...треба да пати тој доста додека да му ја земеш душата.
На пример да го исечеш и да го посолиш...психопат еден заради овие ваквиве ми се пореметува цел ден,недела...ти се пљукнам во душата и мозокот шо го имаше да го напраиш тоа..
:uzi:

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Мака ми е што нема смртна казна уствари не чекај тоа не е доволно за чоек шо е способен да силува и убие 3 годишно дете...треба да пати тој доста додека да му ја земеш душата.
На пример да го исечеш и да го посолиш...психопат еден заради овие ваквиве ми се пореметува цел ден,недела...ти се пљукнам во душата и мозокот шо го имаше да го напраиш тоа..
:uzi:
И психијатарот,рекол дека сонцето му го заматил умот:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom