Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Amin za sekoj svoj pat. Ako uspee vo ova životot može ako ne drugo ke prestane da mu nalikuva na turska serija. I ubavo toa za odmorot samo da ne ja bruka deka toj ja vodel za prv pat... Glupo e. Kaži mu ti žensko si tebe ke te posluša.

Sent from my C2000 using Tapatalk
навистина не е убаво тоа да го кажуваш,послушај ме :unsure:

S

SpaceTraveler

Гостин
навистина не е убаво тоа да го кажуваш,послушај ме :unsure:
No ne e i navistina zvuči glupavo i žalno e. Na denešnive standardi poveketo luge ne možat da si dozvolat odmor, podobro da kažeše ,,dosega mojata devojka ne ja iskusila taa seks poza" ili bilo što drugo makar i banalno namesto da me natažeše so toa za odmorot. :(
Ne e ubavo taka, sekoj so svoite možnosti...[DOUBLEPOST=1468201655][/DOUBLEPOST]Ženičkata ne bila na odmor ne bila zdravi i živi da sme, zdravje ke dojdat podobri vreminja može nekoj što ne možel ke si dozvoli da odi na odmor kako taka... zdravi i živi da sme tamu pa koj možel da odi na odmor koj ne može koj kogo nosel ne e bitno. Gotovo, kraj na temata!

Последно уредено од модератор:
Член од
1 јули 2016
Мислења
6
Поени од реакции
3
videte vaka samo nabrojav situacii koi ostanaa katastrofalni za nas. jas nikogas ne sum go prerekol odmorot i drugi situacii ni na samiot sebesi a ne pak na nea , da taka ispadna idiotski od moja strana ali imase i izneveruvanje i od nejzinata strana da ne navleguvame podetalno vo toa ,gledam deka na stranava samo se seirdzii a ne lugje so pominati greski koi se borat na sekoj nacin da gi popravat i da pokazat kolku im vliae greskata vrz nivniot zivot. Dokolku mi bea potrebni komentari ima kade da gi dobijam samo pobarav pomos od strana dokolku sme lugje da svatime deka nekogas sme povredile bez umisla zatoa sto zivotot e surov i bara od nas da bideme takvi i site sme gresele , koj e bezgreshen sekoja cest .Za vasha informacija sega se sreduva poleka se nekoj period sme zaedno i super e se podobrija rabotite go otvoriv srceto i pokazav kolku mi znaci deka iskreno vo dusha sum se smenil i milo i e sto na podobro odat rabotite zatoa sto togas bevme deca na nekoj nacin i nemavme sretnato ljubovni problemi sega nekoj period eden bez drug vidovme sto se se slucuva nastrana taka da mnogu vi blagodaram na site od srce :)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
videte vaka samo nabrojav situacii koi ostanaa katastrofalni za nas. jas nikogas ne sum go prerekol odmorot i drugi situacii ni na samiot sebesi a ne pak na nea , da taka ispadna idiotski od moja strana ali imase i izneveruvanje i od nejzinata strana da ne navleguvame podetalno vo toa ,gledam deka na stranava samo se seirdzii a ne lugje so pominati greski koi se borat na sekoj nacin da gi popravat i da pokazat kolku im vliae greskata vrz nivniot zivot. Dokolku mi bea potrebni komentari ima kade da gi dobijam samo pobarav pomos od strana dokolku sme lugje da svatime deka nekogas sme povredile bez umisla zatoa sto zivotot e surov i bara od nas da bideme takvi i site sme gresele , koj e bezgreshen sekoja cest .Za vasha informacija sega se sreduva poleka se nekoj period sme zaedno i super e se podobrija rabotite go otvoriv srceto i pokazav kolku mi znaci deka iskreno vo dusha sum se smenil i milo i e sto na podobro odat rabotite zatoa sto togas bevme deca na nekoj nacin i nemavme sretnato ljubovni problemi sega nekoj period eden bez drug vidovme sto se se slucuva nastrana taka da mnogu vi blagodaram na site od srce :)
Ајде аирлија нека ви е пиши за година-две ако сме живи и здрави да знаеме како си живуркате...чиста љубопитност :)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Шо кога ти си бил тој што сакал да сте само другари и си терал муабети "те гледам ко сестра" "најдобро другарче ми си" "несакам да заебиме другарство", а сте поминале секакви муабети и секакви заебанции и останало уште секс и лапање за да мојт да речите дека сте нешто повеќе.
А ништо не те терат да ја фатиш да ја растуриш од е**** а те пукат љубомора кога гледаш секакви будали околу нејзе?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
@pavle2 Касно е да бидеш упорен мали, си требало да бидеш упорен во барање работа кога затруднела по втор пут. Ако и покрај ова све ти простила, си се заслужувате.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
Шо кога ти си бил тој што сакал да сте само другари и си терал муабети "те гледам ко сестра" "најдобро другарче ми си" "несакам да заебиме другарство", а сте поминале секакви муабети и секакви заебанции и останало уште секс и лапање за да мојт да речите дека сте нешто повеќе.
А ништо не те терат да ја фатиш да ја растуриш од е**** а те пукат љубомора кога гледаш секакви будали околу нејзе?

У кaквa смислa будaли? Oнa ти се жaли декa се будaли?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
У кaквa смислa будaли? Oнa ти се жaли декa се будaли?
Ти па ништо не сфаќаш, сите што се околу нејзе ОН ги замислува дека се будали, од љубомора му е умот и видот малку подзамаглен...ах Саладинчо, ах!;)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418

Сложена дијагноза имаш :D
Добро немора да ја растуриш од е**ње бе,лапај ја може после ќе ти се присака и другово а можеби и на неа :rolleyes:
сеа за сеа друго не ми текнува :unsure:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711

Значи дека си мисир :P

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Se iskaravme vcera, taka da batalete.
So sakat neka prajt.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Како да се заљубам повторно во личност во која претходно сум била заљубена? Дали уопште е возможно?
Знам дека вреди но не чувствувам веќе ништо, а мислев ќе трае засекогаш значи никогаш не сум била толку сигурна во љубовта и не знам што се случи ..just fade away :(...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Како да се заљубам повторно во личност во која претходно сум била заљубена? Дали уопште е возможно?
Знам дека вреди но не чувствувам веќе ништо, а мислев ќе трае засекогаш значи никогаш не сум била толку сигурна во љубовта и не знам што се случи ..just fade away :(...
и јас се лажев така пола година, заради неа и петте години поминати заедно,барав начини ама нишо само се јадев у себе и осеќав тежина и решив на крај да прекинам со мачењето, секој по свој пат
Така да неможеш да си наредиш пак да засакаш освен он ако не се потруди пак да те освои

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom