Зависи кој период ќе одиш и дали планираш прошетки по плажи/тури со брод. Ако одиш по тури и ноќни журки на плажа околу 300-350 евра за 7 дена би ти биле доволни. Без тури со брод и журки и со 200 евра ќе поминешСе навратив неколку пати на темава поради постовите на Олимпија, браво, предетално опишано.
Сакам да ве прашам, со оглед на цените таму, колку пари би биле доволни за 7 дена во Сарти?
1. нулаКолку патарини има до Сарти? од после граница до Сарти?
И дали има бензиска- плин у Сарти или у близина?
ова ваљда за без смештај зборитеЗависи кој период ќе одиш и дали планираш прошетки по плажи/тури со брод. Ако одиш по тури и ноќни журки на плажа околу 300-350 евра за 7 дена би ти биле доволни. Без тури со брод и журки и со 200 евра ќе поминеш
Видов за плин сеа имала напишано Олимпија дека има поназад 2 страни...1. нула
2. има и пред и после, по патот мали бензиски, колку сакаш (за плин не знам)[DOUBLEPOST=1468093773][/DOUBLEPOST]
ова ваљда за без смештај зборите
само за трошење
Има се Олимпија објаснето, Портокали е најпопуларна ама таму после 9 сабајле идење никако, место ни на сон нема да најдеш.Видов за плин сеа имала напишано Олимпија дека има поназад 2 страни...
Епа тогаш најверојатно Сарти ќе иам годинава на одмор.
Кажете сеа која плажа е најбоље?
Каде нема толку многу гужва, да е ситен песокот, плаво морето и сл ?
Кажи ми смештај без да најдам од тука можам ли да најдам на лице место таму или тешко.Има се Олимпија објаснето, Портокали е најпопуларна ама таму после 9 сабајле идење никако, место ни на сон нема да најдеш.
Јас и другаркиве у хотел беме ама после два дена дојдоа другари од тука и најдоа таму 2-3 места приватно, имаше избор. Зборам за период 10-17 август.Кажи ми смештај без да најдам од тука можам ли да најдам на лице место таму или тешко.
Или да идам преку агенција.
Планирам накај 23-4 јули да идам..
Има у Сарти многу гужва или?
Може пасошот да не ми го дадат до 24 , али мали се шансите...Јас и другаркиве у хотел беме ама после два дена дојдоа другари од тука и најдоа таму 2-3 места приватно, имаше избор. Зборам за период 10-17 август.
Гужва сеа релативно е ама ако мислиш да нема пешкир кај да ставиш или да се разминеш, не, не е мравјалник.