Околу фама за воз се чиниш ракета донесле. Лани па пола влада го сефтоса новиот воз како да никојпат не возеле досега.
па со оглед какви се другите возови ракета е, само џабе кога инфраструктурата не ја бива
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Околу фама за воз се чиниш ракета донесле. Лани па пола влада го сефтоса новиот воз како да никојпат не возеле досега.
па со оглед какви се другите возови ракета е, само џабе кога инфраструктурата не ја бива
Јасно ми е ама тоа многу кажува. Читав и пред некој ден најава дека ќе се градела пруга од Кичево до Албанија мислам, не се сеќавам на местото. По моје мислење тоа нема никојпат да се деси.
Можеш колку сакаш да ги кориостиш само немој да ги злоопотребуваш ко пензионерине па само да се возиш со нив и да неидеш никаде. Инаку опроцедура е само документ за лична идентификација лична карта или здраствена книшка доколку немаш 18. Ако немаш извадено билет на билетара во воз сепак ќе ти наплатат 88 денари има само исклучок ако се качуваш на стојалиште.Besplatniot prevoz vo prviot i tretiot vikend vo mesecot,da ne znae nekoj kako odat rabotite.Dali moze vo tie tri dena kolku sakas da gi koristis vozovite ili samo ednas ?
Можеш колку сакаш да ги кориостиш само немој да ги злоопотребуваш ко пензионерине па само да се возиш со нив и да неидеш никаде. Инаку опроцедура е само документ за лична идентификација лична карта или здраствена книшка доколку немаш 18. Ако немаш извадено билет на билетара во воз сепак ќе ти наплатат 88 денари има само исклучок ако се качуваш на стојалиште.
Кај мене го отвора.Овај пребарувачов на возниот ред на странава http://mztransportad.com.mk/ го ставиле само за украс.
Воопшто не работи. Пробав и со Firefox и со Chrome...
The mztransportad.com.mk page isn’t working
mztransportad.com.mk didn’t send any data.
Ааа е тоа и кај мене не го отвараМислев на „Возен ред на македонски железници“ што се наоѓа на главната страна горе лево (син правоаголник) каде што одбираш почетна и крајна дестинација.