Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

директно од официјалната неможе точно, ама затоа од kitbag можеш без никаков проблем. Цените се исти како и официјалната (иначе лани кога нарачав од официјалната да ми стигне во англија па од работа да ми го донесат направија збрка и кога се пожалив повратниот маил ми беше од китбаг и имаше известување дека се што нарачуваме од официјалната иде преку китбаг едино си кар од официјалната ако има некоја добра промоција на други глупости а не на дресови)

Мислење?
mkd-272101.jpg

Мурињо обично ги освојува титулите во втората сезона.

Зошто да не ги споредуваме? 70% од времето кое беше ЛвГ во УТД беше како што рече он по потпишувањето на договорот.
Првата сезона рече вракање во ЛШ, така и бидна, втората рече шампиони. И вистина бевме први Октомври, после тоа што се издрогира никој не му е виновен. Сите баравме да си легни малку Мурињо на брашното а он уште не дојден почнува со закачкање и ниски удари. Исто така 70-80% од трансферите на ЛвГ беа на место, бар по потпишувањето. Тоа што на сите им ги измеша позициите пак никој не му е виновен.
Каква титула прва сезона :D
Прво да се вратиме во ЛШ, па се со ред.
Играта на филизофот беше безидејна никаква,и да рече дека ќе не врати во ЛШ и неврати па накрајот не поеба еден Волфсбург ,другата сезона ќе се бореше за титула на крајот се бореше за ЛШ и изгуби едноставно не фати неговата филозофија,неговата идеја беше додавање и посед на топката и никако шутирање во гол,ако дојде топката до напаѓачот одма назад до голманот и се така,оваа ако е игра или замислена тактика на филозофот јас сум "тарзан" едноставно немаше идеаја немаше тактика немаше апсолутно ништо,нити еден играч не си го знаеше местото..И на крајот на краиштат зошто да не очекувам титула уште првата сезона,ако сите коцки се наместат како што треба ,

Играта на филизофот беше безидејна никаква,и да рече дека ќе не врати во ЛШ и неврати па накрајот не поеба еден Волфсбург ,другата сезона ќе се бореше за титула на крајот се бореше за ЛШ и изгуби едноставно не фати неговата филозофија,неговата идеја беше додавање и посед на топката и никако шутирање во гол,ако дојде топката до напаѓачот одма назад до голманот и се така,оваа ако е игра или замислена тактика на филозофот јас сум "тарзан" едноставно немаше идеаја немаше тактика немаше апсолутно ништо,нити еден играч не си го знаеше местото..И на крајот на краиштат зошто да не очекувам титула уште првата сезона,ако сите коцки се наместат како што треба ,
Ако зборуваме за сум-сумарум да, безидејност, гушење, со еден збор катастрофа. А да те прашеше некој во Октомври ко бевме први, незнам дали истово го мислеше и зборување.
btw од кај знаеш како ќе тера Мурињо кај нас? Истата таа година Челзи ко беа 16 со Мурињо на клупа, сезона претходно беа шампиони и имаа на папир 5 пати појак тим од нашиот. Зборот ми е многу фактори зависат, не само презимето Мурињо.

Ако зборуваме за сум-сумарум да, безидејност, гушење, со еден збор катастрофа. А да те прашеше некој во Октомври ко бевме први, незнам дали истово го мислеше и зборување.
btw од кај знаеш како ќе тера Мурињо кај нас? Истата таа година Челзи ко беа 16 со Мурињо на клупа, сезона претходно беа шампиони и имаа на папир 5 пати појак тим од нашиот. Зборот ми е многу фактори зависат, не само презимето Мурињо.
Е тоа е веќе друга приказна,на Мурињо во Челзи пола тим му заврте грб и несакаа да играт за него,фактичќи самите фудбалерите го избракаа од клубот.Филозофот го сакав кога дојде во Јунајтед и мислев дека ќе направи нешто,па дури и први бевме ама кога почна да менува позиции на играчи и кога играта ни стана очобол за гледање го сменив мислењето за него за 360 степени,Можеби поголема улога изигра и тоа што беше бомбардиран и од новонарите преголем притисом му беше вршен.. итн итн .. сума сумарум за мене беше тотална утка.

Која е гаранцијата дека нема да му се повтори ланското сценарио и во МУ? Вук длаку мења ..... , то ти е и Мурџо , уште недојден почна туѓи гајлиња да бере . Не е тоа манир на МУ али гледам многу деца овде добиваат к..одрвица од тоа , па ај нек ви буде ! Времињата се менуваат , може така треба да биде , од кај да знаеме ние . Сега засега само овој црниот Бејли личи на фудбалер , Ибро и М....ријан се пародија на фудбалери , повеќе за имиџ .
Јас искрено не очекувам ништо спектакуларно во смисла на игра и резултати .

Meне повеќе ме загрижува тоа што уште од сега вика дека кога ке има предност, ке се брани...

, Ибро и М....ријан се пародија на фудбалери , повеќе за имиџ .

Жити кариера избриши го постот, да не те цитирам во најглуп пост. Ајде биди добар.

Мурињо обично ги освојува титулите во втората сезона.
Ау јеботе втората сезона, страв имам од вакви работи. Ибра не доаѓа да игра за во втората сезона да освои титула :D Уште не ми се верува дека лудакот ќе го имаме во напад.

Сега засега само овој црниот Бејли личи на фудбалер , Ибро и М....ријан се пародија на фудбалери , повеќе за имиџ .
.
Ауу браво царе. Излезете од Ферги филмот пред 20 години.

Луѓе а да му дадете шанса на ликов да покаже што знае? Ок ни мене не ми е најомилена фаца Мурињо ама човекот е победник и од ликовите што не спијат ако треба ама ќе го остварат зацртаното. Исти таков е и Ибра. Полека малце да му се сневиди, најлесно е да го исплукаш некој.

Ќе играме пријателска со Виган најпрво, очекувано затоа што се на два метра од Манчестер.

Tyrell Warren and Tuanzebe has been promoted to first team squad to play Wigan on the recommendations of Nicky Butt and John Murtough. Tyrell Warren is a 17 yr old fullback and Tuanzebe is an 18 yr old central defender. Both, as you can guess are quite highly rated. Mourinho confirms that the English players who played in Euro 2016 will be taken to China but won't be played.

Mourinho,"At Wigan I will be bringing guys I don't know like Axel, I trust Nicky Butt, I have to accelerate these young guys' process."

Ники се покажа како одличен тренер на младите играчи, тој го извади Рашфорд и Мурињо има огромна доверба во него.[DOUBLEPOST=1467757797][/DOUBLEPOST]CmnBTt9XYAADKtS.jpg large.jpg

Последно уредено:
Него, има некој нешто посолидно инфо за Шо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom