Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Е зашто ако на страна парче се прави не би се правела и со него? Значи таа обожава секс со сите други само не со дечко и со кој иде 2 год? Некако нелогично ми е

Епа се изјаснила дека се зафркавала цело време и чекала он да си побара сам и прв...:uvo:

Б

БејбиГрл

Гостин
Епа се изјаснила дека се зафркавала цело време и чекала он да си побара сам и прв...:uvo:
Хм...мене ништо не ми е јасно со девојкава, се ми е нелогично
И ако се изјаснила она дека чека на него....шо има па овој сеа до нова год да чека?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Хм...мене ништо не ми е јасно со девојкава, се ми е нелогично
И ако се изјаснила она дека чека на него....шо има па овој сеа до нова год да чека?
Не мора да чека тука сакаше да каже ако и до тогаш немат секс, на пр. повторно да го одбие или нешто слично...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Veke podolgo vreme sum sam...ne znam so e problemot?....mislam ne sum bas sam...Ama pokraj osameno se cuvstvuvam i iskoristeno...sexualno iskoristeno od strana na skopskite nimfomanki...:)...ne mozam da si najdam devojce po merak...da se zaljubam da pocustvuvam toplina...u zadnje vreme shmekam samo drolji...ne mi ide neso so finite devojcinja...:(...sto li e problemot...
Смени го локалот

С

Сатори

Гостин
Да да, еве го конечно и мојот совет и тоа во склоп на цитираниов пост кој ме потсети на ваква разрешница.

Ја вика другар ти на муабет, и ја седнува дома на маса, и и` вика, слушај сега, ја и ти веќе не се заебаваме! Филзофира како тоа не е нормално што таа го прави, се откопчува во меѓувреме, без брзање, копче по копче, “ова веќе нема никаква смисла“, копче... бла бла... последното копче. Пантолони на земја, кошула на лустер, доаѓа до неа, ја крева со сила, она пробува да збори, тој фино и ја затвара устата со неговата, демек емоции... почиња да ја откопчува, она се противи, ја залапува пак... и кине се од неа. Од тука веќе нема бегање. Ако сеуште не сака, рака околу опавчето на косата, убаво зафати и со нејзина помош заврти. Ја легнува на кревет и ја пушта да прета едно десетина секунди во празно. Потоа како уморна рипка на суво, може да и ја допритисне главата на перница, а со другата рака да среди околу остатокот. Нема да сака, низ врата надвор, гола. Може никад нема да ја опне стварно, ама пичка му матер бар у кафана со друштво ќе има што да раскажува.
А да се запознаам јас со цурата, ќе ја советувам да го пријави во полиција за силување.
:vozbud:

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Veke podolgo vreme sum sam...ne znam so e problemot?....mislam ne sum bas sam...Ama pokraj osameno se cuvstvuvam i iskoristeno...sexualno iskoristeno od strana na skopskite nimfomanki...:)...ne mozam da si najdam devojce po merak...da se zaljubam da pocustvuvam toplina...u zadnje vreme shmekam samo drolji...ne mi ide neso so finite devojcinja...:(...sto li e problemot...

Епа...кој што си бара, тоа ќе си најде!:)))
Ајде, фрли малце од шмекот лево десно..ќе шармираш некоја ’’фина’’ сигурно!:))))

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
А да се запознаам јас со цурата, ќе ја советувам да го пријави во полиција за силување.
:vozbud:
Доста бе сеа не уништувај идеална кафанска приказна. Плус, ако нема пенетрација многу тешко ќе докаже. Плус две години заедно... плус најди уште илјада причини, жена е, секогаш ќе биде обесправена, и ќе го обвинат. Ама затоа не биди недругар, види девојчево како го ремети... :)

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Доста бе сеа не уништувај идеална кафанска приказна. Плус, ако нема пенетрација многу тешко ќе докаже. Плус две години заедно... плус најди уште илјада причини, жена е, секогаш ќе биде обесправена, и ќе го обвинат. Ама затоа не биди недругар, види девојчево како го ремети... :)

Јас радо би да ја гледам следната епизода:)))))
А гарант и тие двајца:))

Член од
31 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
17
Разговарал другар ми со девојката за таа тема и и го кажал тоа што најмногу го заболело: НЕ ВЛЕГУВАЈ ВО ФИЛМ! а таа на тоа одговорила: -ЈАС СЕ ЗАФРКАВАВ!? незнаев оти озбилно ме свати. Јас очекував во тие 10 денови што бевме на одмор да имаме секс и чекав на тебе!?
Како што ми кажа другарот работата веке 50% е завршена. Таа му кажала дека сега е време малку да се подобри врската (затоа што беа во лоши односи) па тоа само ке си дојде. Така да можеби за 2-3 месеци...
Сепак другар ми рече: Ке почекам до нова година ако и до тогаш ништо не биде со онаа работа тогаш Раскинувам!

Мој коментар:
Во право е нели?

Što be do novu god?
taČan li e on KE ČEKA?
pa malko li e čekaja 2 ipol god?
leleee

nema žensko što ne dava, ima muški što ne traživ
:toe::toe::toe:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
nema žensko što ne dava, ima muški što ne traživ...ај пообјасни ми го ова...мислам дека погрешно те свачам:toe:
..

...епа не гледај бре дроље...смири се малце...се со тек иде..се си има свое време...ќе најдеш:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
RockLady;1682245[B напиша:
]nema žensko što ne dava, ima muški što ne[/B] traživ...ај пообјасни ми го ова...мислам дека погрешно те свачам:toe:
Што не ти е јасно тука.. баш добро си рече кумановац:) еве ќе ти напишам на литературно: Нема женско што не дава,има машки што не барат:smir:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
.... и после се жалите дека ниедна фина не иде со вас..епа не иде...коај ќе размислите можда ќе ви текне:nesvest:(не са сите во оваа група..одма да се попраам) :pipi:

Член од
19 септември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Eve i od mene nekoe problemce.
vo vrska veke sum 2 god so edna tipka i mn zakon e. Nemozam da se pozalam. Se so moze da se posaka go ima.
ama na rabota edna koleska mi e kako trn v oko. Ubav muabet si imame i si znajmeda si doverime nekoe problemce ama i da se zakacame po malce-cista provokacija.
ama otvoreno flertuva i me predizvikuva pritoa ne davajki mi jasna informacija na sto sum.mn provocira so odnesuvanjeto i toa kako se drzi, taa gracioznost of lele majko me poluduva.pa uste kakvi parfemi stava i kako odi, i + toa intelegentna e be!i zgodna. Bivsa gimnasticarka. I si ima divi momenti koi se primetuvaat vo ponasanje sto mene me vadi od pamet i me tera da poludam. Mn goled magnetizam ima megu nas. Tesko e da se odolee, ama d=nekako uspevam.samo ne znam do koga. A i kako sto kazav 2 god sum vo vrska i ja nemam izmameno ama ova veke me tera da se somnevam vo sebe iako do sega ne sum podlegnal na iskusenija koi gi imalo i te kako.
pa davajte soveti pomagajte deka taa fatalna privlecnost i voshit ke me rastrgnat!!!:vozbud:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.505
Eve i od mene nekoe problemce.
vo vrska veke sum 2 god so edna tipka i mn zakon e. Nemozam da se pozalam. Se so moze da se posaka go ima.
ama na rabota edna koleska mi e kako trn v oko. Ubav muabet si imame i si znajmeda si doverime nekoe problemce ama i da se zakacame po malce-cista provokacija.
ama otvoreno flertuva i me predizvikuva pritoa ne davajki mi jasna informacija na sto sum.mn provocira so odnesuvanjeto i toa kako se drzi, taa gracioznost of lele majko me poluduva.pa uste kakvi parfemi stava i kako odi, i + toa intelegentna e be!i zgodna. Bivsa gimnasticarka. I si ima divi momenti koi se primetuvaat vo ponasanje sto mene me vadi od pamet i me tera da poludam. Mn goled magnetizam ima megu nas. Tesko e da se odolee, ama d=nekako uspevam.samo ne znam do koga. A i kako sto kazav 2 god sum vo vrska i ja nemam izmameno ama ova veke me tera da se somnevam vo sebe iako do sega ne sum podlegnal na iskusenija koi gi imalo i te kako.
pa davajte soveti pomagajte deka taa fatalna privlecnost i voshit ke me rastrgnat!!!:vozbud:
Прво ти треба да си се преиспиташ колку ја сакаш оваа со која си 2 години во врска, ти фали ли погледот нејзин, те топли ли прегратката?
Едноставно дали ти е доста од неа или сеуште ти е прекрасно, и внимавај пред се колешката да не ја остави играта само игра, па ти на крај да останеш сам, прегледај ја убаво ситуацијата, па ако треба и седнија и колешката, разговарај, ако имаш зелено светло терај, но прво расчисти со претходната девојка немој да фрлиш две години вовода заради авантура или флерт или еден луд секс за една ноќ:smir:

Член од
19 септември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
tnx Lucy Lu.
sega me stavi vo misla.heh
mora da se vidi od sekoj mozen agol.
nekako celo vreme mi e nati go -dajmigo, drz ne daj. perfecten par ke sme znam ama riskantno e.
ja sakam licnosta so koja sum ama ovaa pak drugava me izluduva.
ama jas pak ke si razmislam
ti inaku kako mi si?

Kajgana Shop

На врв Bottom