G
garthok
Гостин
Геј потег и на Леброн беше но се оправи, башка не беше баш исто, тиње тим беше Мајами, но ова... ух, изгуби секаков респект овој човек од мене.
Непореверен тим, слаба клупа. Сешто можеше да се деси. Ова е друго, иде у тим што и без него е прв фаворит за титула.И што има везе што отиде во тим со 47 победи кога ги собра Бош и компанија со него и го сочинуваа најмоќното трио во лигата?
Никој неќе у Портланд , КД немаше ни состанок со нив, исто и Вајтсајд, Парсонс не откачи за Мемфис.. мора Тарнеровци по 70 милиони да плаќамеСепак КД го шие, ова е резил на векот, кој херој ќе беше во Портланд со Лилард титула да им однеси кога веќе бега, и во Бостон ќе му беше супер.
Замисли го mealtdown-от на Kocka кој денес за првпат пиша на подфорумов после легендарното славење титула на Голден Стејт на полувреме у гејм 7.
Ќе биде добро да дојде, ама и не мора. Пак ќе ги рендаме пичкициве.[DOUBLEPOST=1467651626][/DOUBLEPOST]Само не ми е јасно кој играч ќе се ограничи на 20, 21 поени просек во ГСВ? Во случајот со Мајами, Вејд веќе го кинеа повредите прифати да е втор па дури и трет играч, ваму шо ќе праат? Кари или Дурент ќе биде носител?
na green ne mu e frka da ide na 11 poena obicno triple double praese so mal broj na poeni taka da nema gajle,za mene uopste ne pickarski poteg od strana na kd tuku mn sozrean poteg,u najegoisticnata liga stana skromen da ide u sistem so igraci so koj saka da igra i da ne glumi ludilo...neka bide hejtan kolku saka ja nemozam da hejtam za vakov poteg poso deckoto saka da pobedi !Ќе биде добро да дојде, ама и не мора. Пак ќе ги рендаме пичкициве.[DOUBLEPOST=1467651626][/DOUBLEPOST]Само не ми е јасно кој играч ќе се ограничи на 20, 21 поени просек во ГСВ? Во случајот со Мајами, Вејд веќе го кинеа повредите прифати да е втор па дури и трет играч, ваму шо ќе праат? Кари или Дурент ќе биде носител?
Грин со неговиот потенцијал и компетитивност ќе прифати да биде 4ти играч у екипа со 10,11 поени просек?
Клеј што си шутираше тројки од кај стигне, ќе му каже некој дека сега не смее да шутне повеќе од 4,5 тројки (отворени) во утакмица?
Побрзо ќе се разотидат него титула што ќе земат, али има време ќе видиме..