Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Курзава и Диње им се бекови, не би требало да пазарат ништо таму.
10ка ваљда Верати ќе му игра роаминг плејмејкер ко Банега. :D
Сеа баш тоа праиме муабет со Стекот на фб.

Трап​
Орие-Силва-Луиз-Курзава
Криховијак-Матуиди​
Лукас-Верати-Ди Марија
Кавани​

Против посилни противници добар е ваков среден ред но фали креативност. Пасторе не е воопшто константен инаку може да влезе во комбинација.
На Курзава и Диње скроз заборавив, мислев уште Максвел им игра.
Нема да е лошо и место циркузантон Луиз да пазарат некој класа штопер но шансите за такво нешто се веројатно никакви.
А овој Орие не го избркаа а?

Фертонген :D Џони не заебавај ова Вертогњен пробувам 5 мин да го изговорам не иде :pos:

Па мене Фертонген ми е многу потешко за изговарање отколку Вертогњен...како прво Ф и Н се многу погруби букви за изговарање од В и Њ и повеќе се преоптоваруваш на нив..и плус Холандскиот јазик има мек нагласок па затоа би требало Вертогњен да е :D

CmhSjQIXEAAHbdS.jpg

GREAT NEWS. @Torres signs his new contract and will keep wearing red and white next season http://ow.ly/jXo9100dolW

Зинченко новиот Тони Крос. И Дортмунд биле заинтересирани за играчот.

Па мене Фертонген ми е многу потешко за изговарање отколку Вертогњен...како прво Ф и Н се многу погруби букви за изговарање од В и Њ и повеќе се преоптоваруваш на нив..и плус Холандскиот јазик има мек нагласок па затоа би требало Вертогњен да е :D
КАКО БЕ БРАТ, КАКО, КАКООООООООООО?? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Цар си жими се, полесно било Вертогњен него Фертонген. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Додека кажам Вертогњен преплет црева ќе добијам. :icon_mrgr:

Против посилни противници добар е ваков среден ред но фали креативност. Пасторе не е воопшто константен инаку може да влезе во комбинација.
На Курзава и Диње скроз заборавив, мислев уште Максвел им игра.
Нема да е лошо и место циркузантон Луиз да пазарат некој класа штопер но шансите за такво нешто се веројатно никакви.
А овој Орие не го избркаа а?
Па колку што сум успеал да видам од Севиља, со таква средина игра Емери, 2 копачи плус Банега ко роаминг плеј сегде го има по терен, еве му го тука Верати.
Максвел мислам заврши со фудбал веќе а Орие најверојатно се смирил и ќе го остаат, опасен бек е туку така да се откажат од него, Ван Дер Вил у Фенер отиде затоа го земаа тој од Белгија бекот.
Напад уште нешто ќе пазарат сигурно, нов шпиц и нешто по страните, ќе бидат интересни да се пратат, да го видиме Емери во посериозна екипа во посериозно такмичење.

Па колку што сум успеал да видам од Севиља, со таква средина игра Емери, 2 копачи плус Банега ко роаминг плеј сегде го има по терен, еве му го тука Верати.
Максвел мислам заврши со фудбал веќе а Орие најверојатно се смирил и ќе го остаат, опасен бек е туку така да се откажат од него, Ван Дер Вил у Фенер отиде затоа го земаа тој од Белгија бекот.
Напад уште нешто ќе пазарат сигурно, нов шпиц и нешто по страните, ќе бидат интересни да се пратат, да го видиме Емери во посериозна екипа во посериозно такмичење.

Во Севиља така играше но има голема разлика од Севиља до ПСЖ каде 95% од натпреварите играат против бункер. Еве Франција со слична средина мака мачи на европското.

Ben Arfa go zemaa za po krila, use zamena za Ibra i spremni se.

Не им треба замена, Кавани ќе си игра шпиц како во Наполи

Хервин Онгенда.. мада не ми се верува дека ќе останат на дечурлана ко единствена замена за единствениот шпиц.
Сигурно ќе пазарат нешто, може Гамеиро ќе си го вратат.

КАКО БЕ БРАТ, КАКО, КАКООООООООООО?? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Цар си жими се, полесно било Вертогњен него Фертонген. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Додека кажам Вертогњен преплет црева ќе добијам. :icon_mrgr:

Бидејќи В и Њ се помеки букви..мене лично потешко ми е Фертогнен..да се мочам во презимето негово :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom