Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Една кутија не се способни да одбранат, јаките ни револуцинери :D.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Дали некој е симпатизер на некоја партија или не искрено не ми е многу битно. Сите ние имаме некои свои ставови поради кои можеме да сме лево или десно ориентирани (или сега евентуално може и ботови) проблемот е што фирерот прави се на сила. Законите треба да важат за сите а особено за функционерите.

Се секавам на изборите за Самоил јас не гласав, мислам дека имаше тогаш муабети дека е близок до Грујо. Но кога имавме потреба од негова помош човекот секогаш ми се јавуваше на телефон и реално ни помогна да се реши проблемот.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Не се навреди. Ако на деген му кажеж дека е деген, тоа не е навреда. Гниди гнасни. Не се избори за вас, избори се за цивилизираните, за вас само сендвич и камшик.
Не знам за кого велиш "Не се избори за вас", не знам која ти е таа група во која ме ставаш,
ама за тебе само рајски градини, ти си тој избраниот уличен мислител а у слободно време кога у мало веќе нема кој да те слуша па на форум морат да те читаат...

Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.325
Поени од реакции
1.871
Се извинувам за еден оффтопик, но ќе напишам во оваа тема:
Уставен суд на Австрија го прогласи за нелегитимен изборот на претседател на Австрија.
Тоа е ЕУ фашизам, местење на избори и сите други фашистички држави праќаат честитки за правилниот избор, таму Сорос нема да каже, чекајте има фалсификат, и неговата група со шарени фустани да легне пред зградата за да го заштити уставот.
Сепак има надеж и антифашистите во ЕУ се посилни, имало и таму чесни уставни судии. Целата игра таму беше после победата на антифашистот Хофер изникнаа неколку стотини илјади нови гласови од гласање по пошта, точно толку колку што треба и победи фашистот Белен.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Сериозно? Избори за претседател на студентите во Јуни? Избори за претседател на студенти без студенти на факултетот? Нормален си?

Имаш малку демократска култура? Знаеш што се избори, правила, курци палци? Имаш лице да ги браниш ретардите од вчера?

Кои кретеноидни дегени сте сите вие, чудо едно.

Абе цреп еден избори се организираат веднаш штом му заврши мандатот не 2 години после тоа, и сигурно не треба да се организираат сред лето кога 80% од студентите си се отидени дома притоа кршејки низа изборни правила и прописи
Ете, не биле организирани од икс причини и се организираат во моментов. Ако биде во зима, ќе ви биде ладно, ако биде среде испити, ќе кукате.

Договорете се, треба да се организираат во првиот погоден момент или треба да се чека да се реши глобалното затоплување?

Толку сте за греота што не можете ни свој кандидат да истакнете, ама растурате туѓи избори.

Немало паравани и ќе ги бркате тие со кутиите или тоа девојчето на правен што го раздрапавте.

Предавници.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
@Colt Willcox

Џабе толкав текст си напишал, Бачето не разбира ништо, или е бот или некој тежок лудак хранет со најзабеганите теории на заговор маде ин шумадија.

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Ете, не биле организирани од икс причини и се организираат во моментов. Ако биде во зима, ќе ви биде ладно, ако биде среде испити, ќе кукате.

Договорете се, треба да се организираат во првиот погоден момент или треба да се чека да се реши глобалното затоплување?

Толку сте за греота што не можете ни свој кандидат да истакнете, ама растурате туѓи избори.

Немало паравани и ќе ги бркате тие со кутиите или тоа девојчето на правен што го раздрапавте.

Предавници.
ДА ЖИВЕАТ ПАТРИОТИТЕ НА ЧЕЛО СО НИКОЛА ГРУЕВСКИ !!!

мочко еден 30 јуни избори , со полнење кутии 5000 вкупно гласа од 50 000 студенти, ни паравани , ни списоци ни ништо. Незнам зашто ни објаснувам кога некој ја подржува најнепатриотската партија што е била на власт.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мене вака по постовите ми личи дека ти си тип на човек како овие патриотите што работат во ЈП и вчера ги буткаа студентите на Правен.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Убаво што ти личи. Наскоро ќе има конкурс за гатачки, можеш да се пријавиш.

B

Bafra

Гостин
Провоцирате, а? Вашите другарчиња модератори само чекаат да одговорам барем приближно како вас, па да ме банираат, а за вас можеби еден саат ќе биде банот, ако воопшто го има. Потоа и ќе ги избришат трагите. Седум дена бан на човекот за тоа што ја зборуваше вистината (постот после него лажно го обвини, тоа е процес за Атила Сендреј и консултантски услуги, а за поткуп на државни службеници, процесот што заврши во САД, не е отворен процес).

Иста шема на работа како СДС имате. Па како да ви верува некој дека не сте од кај нив? Дај викнете ја Куранија и овде.

И да, по стоти пат, еве го името сменето.
Јас лажно не обвинив за Телеком,туку кажав дека се води процес и тоа трагикомичен од судијка која е од сфаровски судиите.
Друго потврдувате дека има поткуп за државни службеници. ДПМНЕ на ВЛАСТ, судии знаеме како функционираат и НЕМА процес за тоа и СЈО и Бејли биле виновни за тоа :confused:

Мијалков и Грујо не биле ли дел од тие функционери и немаат земено пари за да се заташка случајот.... тоа се вика СОУЧЕСТВО.
За Заев 10 години ли неможат неправилност да најдат, мене да ме пратат ќе најдам ебааго
Врховен суд немаат ли земено повеќе од милион евра од Бучко, Охридскиот градоначалник и плашиците знаат колку е корумпуран па ете го на слобода (си плати човекот) ВЛАСТА што не го затвори ...

За студентите се е исто: причините кои сега ги наведуваат дека нетребало да има избори ТРЕБАЛО ДА ГИ КАЖАТ ПРЕД ИЗБОРИТЕ И ДА ГИ БОЈКОТИРААТ. А не од кога утакмицата е завршена се бунат, исто како и за избирачкиот список сдс го знае тоа со години а сега се бунат

Паметниот народ веќе сфати дека една партија имаме сдс-дпмне затоа ниту идат да бранат ниту идат да рушат.

Наивен народ и партиски хиени секогаш ќе има кога сме паразитски народ.

Но запамтете едно, знаците дека едно Општество се растура се:
1) The Rule of Law - не функционира кај нас,на сите им е јасно дека во МКД царува безаконие и корупција

2) The rise in taxation -ова ни следува НА СИТЕ,е после калакурница

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.298
Една кутија не се способни да одбранат, јаките ни револуцинери :D.
Абе преку кур и од тебе веќе. Со очи не си видел инцидент во животот ама затоа си најрадикален десничар и ултрас. Бркај работа.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ве читам и неможам да поверувам кое дно дна сте.

Дали секое незадоволство од оваа власт е платеничко според некој ваши Х мозочни клетки? Зошто секој еден што ќе спротистави на ставовите на Дпмне мора да
биди платеник на Сорос? До кога..

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Што обезбедува чавката со волку полиција бе. Сразмерно употребена сила или си прават лудаците забава со народни пари.

CmSxhwJVUAAkYs9.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom