Тоа не го прави помал лажго, а значи ке присоствува на седници на кои ке дискутира за преговортие на Велика Британиja,а платата ке се откаже за другото време?
Ти етикитираше за фашизам, сега кога ти го покаже човек ...велиш се спушти. Уште ти се спушти, просто ти го покажав на твоето ниво.
А поминаха преку Грциja, РМ, РС.... и нивните системи не видели како проблем. Коj да сноси отговорност сакаш?
Не смеjaм ни да кажам дека са изолирани, ни дека не са. Ти ако имаш докази... повели.
Тоа ти си го фантазираш. Не сум кажал вакво нешто.
Абе баш во моментот се дешава во Велика Британиja...тоа ти предизвикуват ликови кои са ти кумири - ала типа Фараж.
Ке ме извиниш, но Велика Британиja изобшто не беше зафатена от брана на мигрантите от Сириja,Авганистан и во Мала Азиja. Зафатената беше Германиja.
Велика Британиja си има мигрантите уште от времето на империjaта. Знаеш што е Commonwealth?
Водафон исто са на пат да преместат централата си от Велика Британиja.
https://money.bg/companies/i-vodafone-obrashta-grab-na-velikobritaniya.html
Јас имам доста оправдливи причини зошто да го сметам Мартин Шулц за фашист, доволно е да ги видиш неговите настапи во Европскиот Парламент како пратеник, наспроти сегашните негови настапи како претседател на Парламентот, додека ти од друга страна, не потенцираше ниту еден аргумент со кој мене ме етикетираш како фашист.
Интересен ти е аргументот за транзитната рута на таканаречените бегалци. Имено, истите поминуваат, или во случајот со Балканската рута - поминуваа, или без никакви документи или со лажни документи. Но тука беше ЕУ за да ги прифати, поради што македонските власти прифатија да им обезбедат безбеден превоз од грчката до српската граница.
Прашањето е: Зошто нивниот идентитет и нивното потекло не биле целосно проверени од страна на грчките власти, кога и Грција е членка на ЕУ ?
Малку си нејасен околу превземањето одговорност, од една страна го обвинуваш Најџел Фараж за инцидентите во Велика Британија, каде што имигранти од Полска и други држави биле жртви на вербални навреди и напади, додека од друга страна велиш дека обвинување на Ангела Меркел и Франсоа Оланд за терористичките напади во Париз и во Брисел, како и за силувањата и ограбувањата на цивилното население во Кале во Франција, во Келн во Германија и во бројни други центри за азиланти низ Европа, е моја фантазија.
Некако не ти држат вода предрасудите, Фараж во Велика Британија ги повикуваше Британците да гласаат за излегување на Велика Британија од ЕУ на референдумот кој се одржа на 23 јуни 2016, што значи дека станува збор за фер и демократска одлука, додека од друга страна, Меркел и Оланд никогаш не ги прашаа сопствените граѓани на референдум дали прифаќаат примање на недокументирани имигранти од блискиот исток и од северна Африка.
Не знам за Кристална Ноќ во Велика Британија, барем досега не сум слушнал за загинати, силувани или ограбувани невини цивили, па извини ме бидејќи не ги третирам досегашните инциденти како Кристална Ноќ. Од друга страна, знам дека имаше загинати во Париз и во Брисел и дека имаше загинати и ограбени цивили во Кале и во Келн, а сигурно ги има и во други центри за азиланти.
Знам одлично што е Комонвелтот, исто како што знам дека исламистичките ѓубриња кои ги извршија терористичките напади во Париз и во Брисел, исто како и силувањата и ограбувањата во Кале, Келн и други центри за азиланти, не потекнуваа од држави членки на Комонвелтот.
татарите најзагрижени за опстанокот на фунтата и ВБ
Уште малку и ќе почнат да ги сечат вените за да извршат групно самоубиство доколку уште некоја друга држава членка на ЕУ одлучи да излезе од унијата.