Предлог серија некоја мистерија, онака постојано у неизвесност да те држи?
Предлог серија некоја мистерија, онака постојано у неизвесност да те држи?
ЛостПредлог серија некоја мистерија, онака постојано у неизвесност да те држи?
wayward pinesПредлог серија некоја мистерија, онака постојано у неизвесност да те држи?
Многу добра серија!wayward pines
http://www.imdb.com/title/tt2618986/
Види ја Harper's Island. Мислам ќе ти се допадне. Кратка е, има 13 епизоди мислам, а е многу интересна.Дечки предложете некоја серија нешо у тип на Revenge или било шо али мистерија да е![]()
Според треилеров шо го изгледав па и не ми се свиѓа баш :/Види ја Harper's Island. Мислам ќе ти се допадне. Кратка е, има 13 епизоди мислам, а е многу интересна.
Како сакаш.Според треилеров шо го изгледав па и не ми се свиѓа баш :/
И двете се добри. Првата ја изглеав, втората на Фокс и на Мтв чат пат ја глеам, не сум се решил уште да ја симнамНекоја крими серија?
Се мислам измеѓу Person of Interest и Blacklist, која е подобра? Вторава неможам нигде на торент да ја најдам.
Пробај ја и Bosch. Има некој Тру Детектив шмек.Некоја крими серија?
Се мислам измеѓу Person of Interest и Blacklist, која е подобра? Вторава неможам нигде на торент да ја најдам.
Person of InterestНекоја крими серија?
Bron / BroenНекоја крими серија?