Џони Вајсмилер
Don't share my food
Е па.....то е...ајде со Италијанциве ќе се мачиме па ваљда и ќе го јадеме стапот...Хрвативе си добија лаган пат до 1/2 финале можеби....ајде...видиќемо....
Италија ќе ја победела Шпанија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па.....то е...ајде со Италијанциве ќе се мачиме па ваљда и ќе го јадеме стапот...Хрвативе си добија лаган пат до 1/2 финале можеби....ајде...видиќемо....
Брат, ја сум оптимиста..Италија ќе ја победела Шпанија![]()
Може на нас не ни е нормално, пошто сме Македонци. Зошто само овде има работа на стара слава. Нека се избламира Германија на некое Европско или Светско да испаднат у групна фаза, па ќе видиш дали Лев ќе остане селектор.Да штета што не си бил во федерацијата да го шутнеш тренерот кој донел СП и ЕП. Тоа секој разумен човек би го направил.
Едноставно успесите диктираа за да си заслужи да остане уште барем два циклуса. Тоа што беа фијаско е во огромен процент негова кривица, но никој не е будала од федерацијата за да му рече мрш од репрезентацијата после неуспешното СП 2014.
Може на нас не ни е нормално, пошто сме Македонци. Зошто само овде има работа на стара слава.
Бламажата на тоа СП ја надополнија е неубедливите партии на Шпанија и подоцна низ квалификациите, не беше само тоа СП. Од авион се гледаше дека Шпанија со Висенте Дел Боске нема што да бара после тоа СП 2014, мизерија. А каков потенцијал имаат, не се свесни. Две године у курац им отидоа заради тоа “Еј абе он освои ЕП и СП, нека си тера колку сака“.
Па не знам и сега зошто би го бркале, па он им донесе ЕП и СП и треа да седи дур не умре.