Грижа за животни

• Креатор на темата Креатор на темата teenager123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јуни 2016
Мислења
2
Поени од реакции
2
Сите кои што имаат миленичиња, се зафатени и им треба некој кој ќе се грижи привремено за нив нека ме контактираат преку оваа страна или да се јават на телефонскиот број.
Дневница: 100ден. :)

Сите кои што имаат миленичиња, се зафатени и им треба некој кој ќе се грижи привремено за нив нека ме контактираат преку оваа страна или да се јават на телефонскиот број.
Дневница: 100ден. :)
Браво мајсторе, така треба! (y)
Паметно.

Бар 500 наплаќај, за 100 ден не вреди ни тема да отвараш.

Pogolemi se sansite da se javat 5 dusi da platat po 100-ka nego eden za 500.

Pogolemi se sansite da se javat 5 dusi da platat po 100-ka nego eden za 500.
Да ама замисли ја услугата од 100 ден што нуди за твојот миленик. Ти го става у кафез и иде се части сладолед за сите пари. :icon_lol:

Вака за 500че бар звучи попрофесионално. Нели?

Да ама замисли ја услугата од 100 ден што нуди за твојот миленик. Ти го става у кафез и иде се части сладолед за сите пари. :icon_lol:

Вака за 500че бар звучи попрофесионално. Нели?
Ne. Toa zavise od coveko koj se grize za zivotnite.
Ako e stvarno ljubitel na zivotni ke se grize za niv i bez pari.
Ako ne e toa so go vikas ti ke go naprae i za 50 evrei.
A profesionalnosta po difolt e nehumana.

Прашај си некој што ти е во близина најдобро е пошто никој од подалеку нема да се нафати за 100денари.Ако треба да плаќа карта а за двата правца ако даде 70ден за 30 денари ќар ич нема ни да доаѓа.

Прашај си некој што ти е во близина најдобро е пошто никој од подалеку нема да се нафати за 100денари.Ако треба да плаќа карта а за двата правца ако даде 70ден за 30 денари ќар ич нема ни да доаѓа.
Талент :icon_lol:

Тој нуди услуги за 100 денари, а не обратно.
Значи ти одиш кај него, му даваш 100 денари и тој ти го чува кучето/мачето/желката.

Талент :icon_lol:

Тој нуди услуги за 100 денари, а не обратно.
Значи ти одиш кај него, му даваш 100 денари и тој ти го чува кучето/мачето/желката.

аааа хахахахахаха :pos:
па талент сум него што :D
обратно ко да сум читала:cool:
мозокот на пасење ми бил:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom