F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Не мислите дека пеперутките се тука, без разлика на возраста?
Една пишува на форумот кајгана , другите се журкат во пределот на абдоменот ..Не мислите дека пеперутките се тука, без разлика на возраста?
Ima reshenie...DAJ MU!!!...i ke te saka...:kesa:Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
MOJ SOVET ZA SITE KAKO TEBE E ,KOGA KE SI DOBRO RASPOLOZENA BIDI SEXY OBLECENA IZLEZI MU PRED OCI,AKO IMAS DOBRA NASMEVKA SMEJ SE ZENSTVENO NE KAKO KURVA T.E LEKA ZENSKA I MORA DA MU REAGIRA MASKOSTA ,KE MORA DA TI PRIJDE,KOGA VEKE ZNAE OTI GO SAKAS , SAMO NE MU DAVI ODMA OTI KE TE SMETA ZA LEKA A OTKOGA KE GO DOBIES VLECI DOBRI POTEZI I DRZI GO .NAPRAVI DA LUDUVA PO TEBE I TVOJ E.KAKO DA LUDUVA PO TEBE ?NOGO LESNO SEKOE MASKO PA I JAS SAKAM DA DOBIJAM "NESTO"OD ZENSKO SO KE MI NAPRAVI DA JA ZACUVAM ZA DOZIVOTEN PARTNER AMA TAVA TI MORA SAMA DA GO OTKRIES SO E TAVA "NESTO" KAJ NEGO.MORA DA GO IMA.POZDRAVMale mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
Кому само ли му се обрати.... туку ај заеби обраќањето...abe ako go znajs vidi ...
немој бре... ќе ги боли...Кому само ли му се обрати.... туку ај заеби обраќањето ама советиве од глава ќе ти ги треснам.
па на повеќето тоа им се дешава...aj sovet : zasto na pocetokot koga ke se zapoznaam so nekoj decko i e se super se cepan i glumam ludilo(nenamerno) a posle koga ke go nema mi se svigja ?? i se prasuvam kaj e so e kako e ?? eve toa mi se desi pred nekoe vreme??
Затоа што не ги цениш работите што ги имаш и што лесно си ги добила.Ете затоа.aj sovet : zasto na pocetokot koga ke se zapoznaam so nekoj decko i e se super se cepan i glumam ludilo(nenamerno) a posle koga ke go nema mi se svigja ?? i se prasuvam kaj e so e kako e ?? eve toa mi se desi pred nekoe vreme??
пиши и смс или малце алкохол и види се со неа па зборовите сами ќе ти излагаат...не е страшно де и да ти удри корпа нема да умреш...има уште риби во морето....и...не и кажувај дека си затрескан у неа :nenene:туку дека ти се свиѓа и дека ти е убаво кога си со неа...не одма ѕвезди да и симнуваш...со среќа и пиши шо си напраилЗдраво дечки форумов вие топ и продолжете понатаму
Имам еден мал проблем за една типка.Пред некој ден завршив со матура и после хотелот каде што славевме се упативме у дискотека.Ми се свига една моја другарка од поранешен клас,али до сеа само се дружев со неа во школо и бевме другари.До некое време не ми се свигаше толку,ама кога бев 4та година средно почна многу повеке да ми се засвиѓува чекав погоден момент да бидам со неа на само да се обидам да направам нешто ама не ми успеваше,решив да дојде матура и да се обидам тогаш.Дојде и матурата од што неможев да издржам и кажав на една другарка ми кажа оди кажи и.....ама бидејќи сум многу повлечен тип и срамежлив и во досегашното мое искуство сум добивал само корпи и неможев да отидам.После хотелот се опативме у дискотека таму играв малце со неа ама тремата си го прави своето и неможев ни тогаш да и кажам.И кажац на уште една моја другарка ми кажа дека ке збори со неа ама на индиректно.
Сега ми треба ваша помош... Како и да и кажам да и признаам дека чуствувам нешто кон неа.Сум се обидел на секаков начин да и кажам на некоја дека ми се допаѓа ама поради мојата пуста трема и од страв дека ке ме одбие се повлекувам
Рачунај дека во овој момент кога ти пишувам, таа веќе знае. Ако две другарки твои/нејзини знаат, до сега и кажале повеќе од сигурно бидејќи општо, човечката уста тешко останува нема кога треба да биде.Сега ми треба ваша помош... Како и да и кажам да и признаам дека чуствувам нешто кон неа.Сум се обидел на секаков начин да и кажам на некоја дека ми се допаѓа ама поради мојата пуста трема и од страв дека ке ме одбие се повлекувам