Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тогаш ако толку и значиш речи и нека те научи :toe:

се сложувам со ова, ама и можеш да ја следиш неа во „движењата“.... со тек на време се ќе си дојде на место,(ако има разбирање секако) а богами и таа ќе биде позадоволна :wink: сепак бакнежите им се многу битни на женскиве :pipi:

Одговорот е лесен ... НЕ ЗНАЕШ ДА СЕ ЛАПАШ !

Пробај со перница , тренирај , али со јазикот , оди пополека лево-десно или горе-доле , можеш и да пробаш и со полу-круг или целосен круг .

Не си ни прв ни последен со овој проблем .. нема место за срам .. ако сакаш да ја возбудиш , лижни и го нежно увцето , ГАРАНТ паѓа на тоа .

А ако не сакаш со перница , пробај да тренираш со раката , лесно е и тоа ..
Постојат и други објаснувања за тоа...
Ама најверојатно ќе да е тоа...
Чисто информативно и поради љубопитност, а истовремено и теоретски, тоа значи дека не знаеш да лапаш...:toe:
информативно и поради љубопитност, а истовремено и теоретски, тоа може да значи „мал милион“ други работи

Едно јајце варено во чинија и бркај го. Така ко мал ме учеа мене :pos2::pos2:
Кој те учеше?:pos2:

Епа тогаш ако толку и значиш речи и нека те научи :toe:
информативно и поради љубопитност, а истовремено и теоретски, што ако премногу се страмам за да можам да го направам тоа?
Решение ( освен етанол, т.е. алкохол )
??
се сложувам со ова, ама и можеш да ја следиш неа во „движењата“.... со тек на време се ќе си дојде на место,(ако има разбирање секако) а богами и таа ќе биде позадоволна :wink: сепак бакнежите им се многу битни на женскиве :pipi:
Мислиш дека тоа е толку едноставно?

Постојат и други објаснувања за тоа...
Ама најверојатно ќе да е тоа...

информативно и поради љубопитност, а истовремено и теоретски, тоа може да значи „мал милион“ други работи

Кој те учеше?:pos2:

информативно и поради љубопитност, а истовремено и теоретски, што ако премногу се страмам за да можам да го направам тоа?
Решение ( освен етанол, т.е. алкохол )
??

Мислиш дека тоа е толку едноставно?

Епа затоа ти треба тренинг .. ако не сакаш со мојот предлог , тогаш го имаш на flowbt , и тој е добар , работата е да ви го истренираш јазикот .. можда и ќе ти текне некој друг начон , ако имаш пиши ..

вежбај и со усните ..

Џабе ти е алкохол , и да опијаниш девојчето , па истото ќе ти го рече ..

Епа затоа ти треба тренинг .. ако не сакаш со мојот предлог , тогаш го имаш на flowbt , и тој е добар , работата е да ви го истренираш јазикот .. можда и ќе ти текне некој друг начон , ако имаш пиши ..

вежбај и со усните ..

Џабе ти е алкохол , и да опијаниш девојчето , па истото ќе ти го рече ..
Офф леле, кој ме тераше да станувам од пред компјутер...

Сериозен си со ова???? ( ако е така, зошто мислам дека не си?... )

Абе нема некој попрактичен начин...?

Офф леле, кој ме тераше да станувам од пред компјутер...

Сериозен си со ова???? ( ако е така, зошто мислам дека не си?... )

Абе нема некој попрактичен начин...?

епа по практичен , изнајми курва само за лапање и така од прва рака ќе научиш :toe: ...

Или едноставно , кажи на девојчето дека немаш поима од лапање , и дека со тек на времето ќе научиш , мислам дека ќе те разбере .. за се ти треба практика .

епа по практичен , изнајми курва само за лапање и така од прва рака ќе научиш :toe: ...

Или едноставно , кажи на девојчето дека немаш поима од лапање , и дека со тек на времето ќе научиш , мислам дека ќе те разбере .. за се ти треба практика .
Да и кажам? Веројатно го знае тоа... ( сега страм ми е и да се видам со неа :S )...
Mислиш дека ќе ме разбере? Јас мислам дека ризикот не е прифатлив...
А што ако го пробам тоа со уште една?..( без ништо да и кажам... и без никаква теорија ни пракса пред тоа)
Колкави се шансите дека ќе „заебам“? 98%?

Да и кажам? Веројатно го знае тоа... ( сега страм ми е и да се видам со неа :S )...
А што ако го пробам тоа со уште една?..( без ништо да и кажам... и без никаква теорија ни пракса пред тоа)

Нема страм .. Мораш да го надминеш тоа .. заборави дека се страмиш ..

Не сум убеден , оти не го знам девојчето , али ..ДА , би требало да те разбере , ако и се свиѓаш , не гледам зашо проблеми ..

Знаеш како викаат : Тоа што не го знаеш , не те боли :helou: .. Само да не биде со некоја што ја знае или некоја другарка ..

98% , нее... 40-50 % повеќе .. прифатлив ризик , мислам ..

А да пробаш ТИ со малку етанол.. па оди кај неа... муабет... бакнеж и остави таа нека ја води играта.... или па на крај... ќе види невиди ќе те научи :toe:

Нема страм .. Мораш да го надминеш тоа .. заборави дека се страмиш ..

Не сум убеден , оти не го знам девојчето , али ..ДА , би требало да те разбере , ако и се свиѓаш , не гледам зашо проблеми ..

Знаеш како викаат : Тоа што не го знаеш , не те боли :helou: .. Само да не биде со некоја што ја знае или некоја другарка ..

98% , нее... 40-50 % повеќе .. прифатлив ризик , мислам ..
Да, а претпоставката за тоа што може да биде тоа што не го знам???
...а зошто да не биде со некоја што ја знае...?

А зошто шансите дека нема да заебам се зголемуваат од 2 о околу 50%..?

Да, а претпоставката за тоа што може да биде тоа што не го знам???
...а зошто да не биде со некоја што ја знае...?

А зошто шансите дека нема да заебам се зголемуваат од 2 о околу 50%..?

Сега ти паѓаат шансите ... не БИДИ ГЛУП .. како може со некоја другарка нејзина да се учиш да лапаш , а сакаш да бидеш со неа .. А , кога ќе и каже другарката ?

А да пробаш ТИ со малку етанол.. па оди кај неа... муабет... бакнеж и остави таа нека ја води играта.... или па на крај... ќе види невиди ќе те научи :toe:
Па на тоа мислев ( на мене ), незнам зошто мислевте дека мислам за неа...

А зошто сето ова ми изгледа глупо, и уште поглупо кога ќе се ставам на нејзино место..?

Сега ти паѓаат шансите ... не БИДИ ГЛУП .. како може со некоја другарка нејзина да се учиш да лапаш , а сакаш да бидеш со неа .. А , кога ќе и каже другарката ?
Не реков дека сакам да бидам со неа..само сакам да научам, и да се смувам :S:P:S...
а сега, колкави се..?

Па на тоа мислев ( на мене ), незнам зошто мислевте дека мислам за неа...

А зошто сето ова ми изгледа глупо, и уште поглупо кога ќе се ставам на нејзино место..?

Не реков дека сакам да бидам со неа..само сакам да научам, и да се смувам :S:P:S...
а сега, колкави се..?

Па кажи така , не не мачи :helou:

Епа алкохолот ќе ти помогне да го трнеш стравот и ќе добиеш самодоверба , ќе се отпуштиш , ќе и пријдеш .. ВАЖНО - пази на приодот , да не излезеш некој сељак - ...

Шансите ти се сега прифатливи , од ова што го кажа .. а можеш , ако си фаца и двете да си смуваш , е тоа е ЗАКОН !!

Штом е работата за мување , немај гајле , терај напред и СО СРЕЌА !!:smir:

Па кажи така , не не мачи :helou:

Епа алкохолот ќе ти помогне да го трнеш стравот и ќе добиеш самодоверба , ќе се отпуштиш , ќе и пријдеш .. ВАЖНО - пази на приодот , да не излезеш некој сељак - ...

Шансите ти се сега прифатливи , од ова што го кажа .. а можеш , ако си фаца и двете да си смуваш , е тоа е ЗАКОН !!

Штом е работата за мување , немај гајле , терај напред и СО СРЕЌА !!:smir:
Непостои друг начин освен алокохолот?
А како можам да испаднам како некој сељак...?

Ag0rA те читам и се мислев што да пишам и конечно смислив:
тоа со учењето како да се бакнуваш..мене ме учеа со маслинка во чашка или коцка лед:pos: меѓутоа, ништо не е добро како пракса затоа што сепак, некогаш мора да научиш, а никој не се родил учен:) нема зошто да ти е срам, едноставно(иако знам дека не е едноставно ко што е лесно да се каже:)) на некој начин, макар со вртење муабети одоколу пробај да и кажеш дека, ете, не ти иде баш(нешто така).или пак втора варијанта, не и каувај ништо, туку со време бакнувањето добро ќе го увежбаш, ќе се усогласите и се ќе биде како подмачкано:hihi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom