Извини што одговарам касније на поруку, нисам могао раније. Мој бивши посредник ми је извадио произход 2013., али на произходу није писало по ком основу је исти издат, зато сам сада на дополнително. Ја сам му тада дао очев извод из матичне књиге рођених где су се његови родитељи изјаснили као народност бугарска. За декларацију се не сећам, мада мислим да сам дао неку "изјаву" да се осећам бугарином. Све ове набројане документе сам однео оног тренутка када сам добио поруку преко протокола да имам рок до којег треба да поднесем додатне документе којим доказујем своје бугарско порекло. Значи, однео сам у року од тренутка кад сам сазнао за то.Друже кaкo си извaдил прoизхoд oд ДАБЧ сo дoкументите штo си ги нaбрoјaл или сaмo сo деклaрaцијa?? Сите тие дoкументи си ги oднел вo МП пред дa те врaтaт нa дoпoлнителнa прoверкa или пoсле тoa?? ВO СOФИЈА НА ШАЛТЕР ЌЕ ТИ ДАДАТ ИНФOРМАЦИЈА ДАЛИ ДOПOЛНИТЕЛНИТЕ ДOКУМЕНТИ ТИ СЕ УРЕДНO ПРИМЕНИ OД НИВНА СТРАНА!! Јaс тaкa нaпрaвив прaшaв и ми кaжaa дa вo твoјaтa препискa се зaведени дoпoлнителните дoкументи!! Или пиши мaил кaде кoнкретнo ќе прaшaш дaли ти се зaведени дoпoлнителните или директнo вo Сoфијa!! Другa oпцијa немa.. Пoздрaв
У међувремену сам добио нови одговор из МП:
"Здравејте,
Изпратените от Вас доп'лнителни документи са получени в дирекција „Б'лгарско гражданство“.
Вашата преписка с доп'лнително представените от вас документи ште б'де разгледана отново на заседание от С'вета по гражданство при МП.
Повторното разглеждане на преписки, извадени за доп'лнителна проверка, се изв'ршва по определена последователност.
Дирекција „Б'лгарско гражданство“
Министерство на правос'дието."
Према овом одговору могу да закључим да су примили моја допунска документа. Да ли се слажеш?