- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Прво, кликни сликичката на мојот потпис и прочитај.mene mi treba pomos kako da gi otrgnam mislite ot osobata so koja bev vo vrska 4god i kako da ne mislam na nea i na seksot so nea a tolku mnogu mi bese ubavo a siguren sum i nea isto taka raskinavme na miren nacin a ne znam zosto(koga bevme zaedno ni bese nogu ubavo a koga ke si odevme doma pocnuvavme da se raspravame za gluposti , koga pak ke se videvme kako nisto da ne bilo ) ve molam za pomos
Второ... Ако ти и девојката сте биле во врска цели 4 години и сте раскинале, тоа не е затоа што сте се карале на пат на кај дома. Можеш да се лажеш себе и нас колку сакаш, но девојката повеќе не те сака.
Нема да мислиш на неа, така што ќе најдеш нова девојка, многу логично нели? Сексот со новата девојка може да биде полош, може да биде и подобар, сеќавањата за старата може да исчезнат, можеби и не. Тоа е ризикот на животот, it happens to everyone... it`s not a big deal.
Сите ние сме убедени по последниот партнер за нас е крајот на светот. Штета што ретко кој од нас успева да се убеди дека е тоа нов почеток. На светот има 3 милијарди убави партнери спремни да бидат со тебе ако им го понудиш тоа што го сакаат. Моментот кога ќе го сфатиш тоа, ќе ти биде многу полесно на љубовен и сексуален план.