Лек за брадавици

Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
Здраво дечки ја отворив темава само за да споделам искуство со тие што имаат брадавици и не може да се ослободат од нив. Пред 5 години приметив како на моите раце се појавија 2 брадавици како што ставав капки од аптека тие со тек на време се корнеа но се множеа и еден ден видов дека на моите раце имам 13 големи брадавици кои страшно ме болеа :place: Бев на баење на лекар но се беше залудно. Цели 5 години истражував на интернет и ништо освен следново не ми помогна. Набавив домашно направен јаболков оцет и секоја вечер натопував памук го ставав врз брадавиците и ги лепев убаво со селотејп за од ниедна страна да не им влегува воздух и така секоја вечер 3 месеци. Сега конечно после толку време моите раце се чисти и не остана ни трага ни лузна од брадавиците :pipi::ojeaa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Здраво дечки ја отворив темава само за да споделам искуство со тие што имаат брадавици и не може да се ослободат од нив. Пред 5 години приметив како на моите раце се појавија 2 брадавици како што ставав капки од аптека тие со тек на време се корнеа но се множеа и еден ден видов дека на моите раце имам 13 големи брадавици кои страшно ме болеа :place: Бев на баење на лекар но се беше залудно. Цели 5 години истражував на интернет и ништо освен следново не ми помогна. Набавив домашно направен јаболков оцет и секоја вечер натопував памук го ставав врз брадавиците и ги лепев убаво со селотејп за од ниедна страна да не им влегува воздух и така секоја вечер 3 месеци. Сега конечно после толку време моите раце се чисти и не остана ни трага ни лузна од брадавиците :pipi::ojeaa:
А место да го правиш тоа, што не си отишла само да ги изгорат со течен азот и за ~7 дена да си слободна?

Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
@Ilumious наведов дека сум била и на лекар но залудно бар кај мене немаше ефект баш контра ефект си се множеа како луди мислев прстите ке ми паднат од болка :(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Лига од коњ исто викаат добра била а и љушпа од јаболко.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
И масло од диво оригано помага исто така за другите, во Биокулт го има.

2-3 капки во 1 лажиче маслиново масло или било какво масло. Повторувајте секој ден 1 до 2 недели.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Пред едно 7-8 години и јас имав многу брадавици на рацете, а највеќе ме нервираа тие на палецот и на показалецот, не можев пенкало да држам.Бев на лекар, ги мачкав со 300 чуда и никако да поминат.Еден ден баба ми ми рече внучко оди се спрема да врне, со првата вода од олукот измиј си ги рацете ќе ти поминат брадавиците, а јас воопшто не верувам во суеверија, бајачки, бабини-деветини си викам ајде ќе ја послушам женава оти ако не отидам кој ќе ја слуша една недела, знаете какви се бабите.
Само што почна да врне се симнав доле пред зграда и се измив, за од прилика 4-5 дена ми ги снема сите брадавици.:pos:
Сакајте верувајте, сакате не, може тоа лековите од предходно им текнало да делуваат, не знам шо да кажам.

Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
@Mad_Coko :pos:ех па гледаш дека треба да се слушаат постарите. Браво за твојата бабичка а колку за брадавиците кај ги спомна тие на показалецот лелеее страшни беа јас дури имав и по две на ист прст ама сега се веке минато :icon_mrgr::icon_mrgr:

B

Bafra

Гостин
За машките лекот е сопствената сперма, ставете од нејзе каде имате брадавици неколку пати, 100% поминува.

Може и да помогнете на некое женско :D

Kajgana Shop

На врв Bottom