ЕП 2016 - Група Ф (Португалија, Исланд, Австрија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Португалија

Гласови: 12 33,3%
  • Исланд

Гласови: 5 13,9%
  • Австрија

Гласови: 15 41,7%
  • Унгарија

Гласови: 4 11,1%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
epa eve jas ke ti recam deka slab futbal igrale, i kako ke mi dokazes deka sum greska? Sto argumenti ke mi ponudis?? dvata nereseni so island i avstrija ?
toa sto nemat spic nemat,ama deka se preceneti- se.

Нема јас што аргументи да ти понудам,да ги гледаше натпреварите ќе си знаеше самиот каков фудбал изиграа и ќе ти беше јасно...ова твое инаетење ми е рамнодушо и бесмислено кога натпреварите беа сосема поинакви од тоа ти што го тврдиш..

Освен нормално ако имаш поинаков вкус од останатите за тоа што е добар фудбал а што е слаб фудбал..можеби ти гледаш Сингапурска лига од 7 сатот сабаље па навикнат си да паѓаат по 7 голови на натпревар со 34 100% шанси па ова за тебе е ништо

Рафаел Гуереро е одличен лев бек и една од светлите точки на Португалскава репрезентација. Одличен трансфер за Дортмунд.

13501625_1305044859508975_6527789375669392882_n.jpg

Da prasham samo...Dali vo zhenskiot fudbal, fudbalerkite si gi menuvaat dresovite na teren?
Imam gledano zhenski fudbal ama ne sum obrnal vnimanie dali i oni go pravat ova.
I od niv ima nekoi taka bujni vo gradite, demek meraci za ochi...

Ако имаат две екипи исто бодови, гол-разликата се гледа?Може ли Австрија да заврши второ место?

Ако имаат две екипи исто бодови, гол-разликата се гледа?Може ли Австрија да заврши второ место?

Австрија ако тепа може да влезе и како трета во нокаут фазата... инаку да прво се гледа гол разликата.

meltdown..

ајде унгарци покажете го малиот менталитет денес!

Прво се гледа меѓусебниот дуел, така да Австрија никако не може да заврши пред Унгарија.

Гледам на МаксТВ водичот од 18ч на МТВ ќе ја даваат Исланд... ТОП! Се разбираат бе МТВ од фудбал.

Ја отварам сега ФБ групата спорт на МТВ и гледам дека ипак ништо не разбирале :place:
Кој ќе бара сега стримови (n)

Гледам на МаксТВ водичот од 18ч на МТВ ќе ја даваат Исланд... ТОП! Се разбираат бе МТВ од фудбал.

Ја отварам сега ФБ групата спорт на МТВ и гледам дека ипак ништо не разбирале :place:
Кој ќе бара сега стримови (n)
Пред некој саат дадоа најава дека Исланд ќе ја даваат ноќеска во 2. Којзнае што е точно.

Тоа е точното.
Португалија сега, Исланд ноќеска.

Бум!:zloo:
284px-Coat_of_Arms_of_Hungary.svg.png
Ајде Шутка нека си ги пакуваат куферите и нека си одат дома да им ебам мртвата репрезентаација во група со Исанд, Австрија и Унгарија неможат да поминат група.
Маааааааааррршшшш!!! Нека земат саатови нека продаваат на плажа било што само да не ги гледам на првенствово ромиве.

@Џонтра Волта

Растурам со мојте експертски анализи..првин за Португалија,потоа за Аргентина....сега очекувај Силва и Фабрегас да се разиграат и да ми ја затнат муцката,Дел Боске да испадни тактички гуру, а Шпанија да биди Европски шампион..да си ебам веко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom