MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Абе лепотане, не разбираш основна физика, должина на бранови, фрекфенции, основи на антени па да ти објаснувам тука, ако малку од малку се разбираше ќе знаеше дека антените со линеарна поларизација се подложени на голем број на грешки, т.е примаат и сигнали кои не се реални, т.е одбиени од стакла на возила, на објекти. Ако малку од малку имаше инфо како функционира тоа што го носиш во џебот ќе го знаеше и тоа, не ме мотај и не ми губи времето да ти објаснувам нешто што не го разбираш, кога ќе си на исто ниво со мене може да седнеме и да разговараме, па да видиш што може науката, дотогаш читај прикаски и причестувај се.
Лепото, ја‘ призна‘ам дека не ги знам сите професии па ни твојата, ама еве, верувам дека си стручњак и за мојата...
Тоа што го носам во џебот (мислиш на „мобиљката„, така?) не е производ кој го „чекав цел мој живот„, туку е наметната потреба.
„Колку повеќе комуникации, толку помалки разбирање„. ќе рече еден од Марфиевите закони.[DOUBLEPOST=1466594544][/DOUBLEPOST]
1498 пати само од мене ти е одговороно. Не замарај.
Обиди се и по 1499-ти пат па може ќе ти успее.[DOUBLEPOST=1466594599][/DOUBLEPOST]
По твојата дефиниција доказ е мојот збор, а не делото.
Обиди се де, може од МВР ќе ти поверуваат на „жими мајка, не бев јас„.