condition zeroПорано играв еден кантер со левели, значи имаше убиј тројца, или спаси 3 заложници, бираше екипа со тебе 3-4, може некој да ми каже како се вика кантерот никако не можам да го најдам.
Благодарам однапред![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
condition zeroПорано играв еден кантер со левели, значи имаше убиј тројца, или спаси 3 заложници, бираше екипа со тебе 3-4, може некој да ми каже како се вика кантерот никако не можам да го најдам.
Благодарам однапред![]()
На 1.6? Не можеш.Сакам со македонски фонт да си го напишам никот на кантер ама не сака.Што да направам за да ми пишува
МожеНа 1.6? Не можеш.
NesakaМоже![]()
На стеам може, нон стеам немам пробано.Nesaka
Ќе одиш кај серверите и ке напишеш еден IP или има во онлине некој сервери и така.Луѓе ај кажете како да играм кантер on-line? Кога ќе ја уклучам играта во find servers на internet бара некои севери ама или почнува да ми downloadira некоја мапа или ми пишува нешто unable to.... (.... C). Дајте линк или нешто како би ми помогнале. И кажете од кај да симнам ботови. Фала и чао.
Оди преку сетингс смени го мора да може[DOUBLEPOST=1497546254][/DOUBLEPOST]Nesaka
това срце е мн по комплицирано, знам требаше нешо да го forwardneш рутерот, поубаво гуглај сиправам сервер на тоа HLDS и кога праќам на друг не може да влезе тој не му се полни,како да направам за да може да се игра??
Ај пробај па пиши ако не сака.Дали знае некој зошто кога ја вклучам CS WarZone ми покажува само црн екран, и нема uninstal вчера ми се случи да закачам некој вирус од некој сервер не сум сигурен ама мислам дека е тоа и го форматирав компјутерот ама пак истата приказна.
ПОМОШ!!!!!